Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsroli
senior tag
Szia!
Nemtudod elrontani, én is kezdő vagyok, először el is b@sztam és nem indult el a gép. Ha ez előfordulna akkor sem kell megijedni, leszeded a ház oldalát és az alaplapon látni fogsz egy gombelemet, na azt kiveszed és újra beteszed. Újra elindítod a gépet és mintha misem történt volna el fog neked indulni. Tehát ne aggódj, bár én is aggódtam még 3 nappal ezelőtt, de ahogy nekemis mondták, nemkell. Én 3ghz-re húztam, a ramokat úgy tudtam visszaosztani, hogy 799mhz-en vannak /FSB/Memory ratio->1:2.00/. A cpu fsb-t 240re állítottam, a szorzó hagytam ahogy volt /12.5-ön van alapból/. Spread spectrumot pedig kikapcsoltam, bár nemtudom miaz, csak ezt a tanácsot kaptam
Ja igen, és a feszt nem állítottam egy picit sem. Így Prime95-nek is tetszik, egy darab hibát sem talált.
Ennyi infoval neki lehet ugrani, én is így tettem kb, és stabil 3ghz-en megy. Kb fele ennyit tudtam mint te, amikor elkezdtem, tehát kísérletezz bátran, sok sikert!
szerk.: ja és arra figyelj, hogy ahogy emeled az fsb-t, magától emeli a ramokat is, nekem az volt a bibi, hogy gondoltam ha amgától csinálja, biztos jó és 960mhz-en voltak a 800mhz-es ramok, ezért nem indult. Egyébként 880-on még mennek
Az alaplapod pedig szerintem nem korlátozza a lehetőségeidet, nekem egy jóval gyengébb lapom van, és vidáman együttműködött
Azért várj egy fél órát, hátha kiegészítenek, kijavítanak engem a szakértők
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest