- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Háborúban és vámpírokban nem szűkölködik az új AMD Software
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
falco5
tag
SZiasztok!
Segítség kellene! Bár ne mbiztos, hogy jó topicba írok, de biztos ti is tudtok segíteni.
Az öcsém gépének CPU-ja bekapcsolás után 80fokos szokott lenni Everset szerint.
Gondoltam ez nem normális, így megnéztem közelebbről a procit és hűtőjét. Úgy láttam elég poros a borda, gondoltam kitakarítom, így biztos jobban fog menni a hűtés. Igen ám, de sajnos nem csak a ventillátort sikerült leszedni, ha nem a borda is jött vele és azzal együtt a proci is kijött. Biztos ezen nem lepődik meg senki, én igen mert még sosem szedtem szét. Szóval visszrakni hogyan tudom a dolgokat?
Az alaplap könyvében azt írja hogy először a cpu-t kell a slotjába. Ez rendben van csak a cpu hozzá van ragasztva a bordához. NE mtudom ezt jól mondom e? Szóval előbb szét kell őket választanom? ÉS ha ez meg van a proci a helyén akkor megint rá kell ragasztanom a bordát???
Ha így van akkor milyen ragasztó kell és van e ezeknek valamilyen feloldójuk, vagy csak simán késsel szedjem szét majd kaparjam le a felületeket eltávolítva a régi ragasztót???
Remélem tudtok segíteni és sikerül megoldani a problémát!
Előre si köszi
falco
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Windows 10
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Linux kezdőknek
- Mobil flották
- További aktív témák...
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653,90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 Pro 16 Gamer notebook - i7 13700HX 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest