Új hozzászólás Aktív témák
-
Keksz03
senior tag
Helló mindenki!
Szóval a procim húzva van, hűtve is van, de folyton kékhalál-t kapok InterBurn és játékok alatt 0x00000124 kóddal...a fellelhető összes fórumon utánaolvastam, eddig mindent kipróbáltam de semmi.
BIOS-t frissítettem, új driverek, megannyi beállítást ellenőriztem de most amit találtam azt írja h a ramokkal van gond, főleg az időzítésekkel és h tegyem auto-ra mert vkiknek ez segített! Na már most nekem alapon CL5 a ram és 800MHz, de mivel húzva a proci ezért CL6 és 1066MHz. Ha a BIOS alapon van a rendszerem nem fagy!
Nem nagyon értem a proci húzás és a ram közti összefüggést pedig elolvastam mindent!
A célom az lenne h proci marad 3,5ön vagy még lehet húzok rajta, ramok pedig cl5be kellenének mert azon nincs fagyi...megoldható vhogy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest