- Milyen házat vegyek?
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Az ADATA legfrissebb XPG SSD-je hisz a piackutatóknak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple MacBook
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szlopa
tag
válasz
darál0w #18904 üzenetére
Elolvastam.
Azt értem, hogy lehet kikísérletezni a proci végét, csak kíváncsiságból kérdeztem, hogy mennyi szoktak elérni kb. Kicsit meggyorsította volna a dolgot, ha tudom hogy van benne még kb. 200Mhz. Én úgy szoktam tuningolni, hogy feltolok rajta kb. 100hz-et aztán megy neki a prime95. Ha 2 órát kibírt, akkor stabilnak nyilvánítom. Aztán mehet rá megint 100Mhz, és így tovább. Ha tudom, hogy kb. 2,5Ghz-et mennek akkor megnézem, hogy az enyém viszi-e, aztán ha viszi, akkor lehet apránként feljebb menni.
Arra viszont nem kaptam választ az első HSZ-ben, hogy ebből én mennyit fogok profitálni a játékokban. (mert elsősorban ezért tuningolok)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3034, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest