- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Akciókamerák
- Objektívek topikja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
darál0w
üzenetére
Szép jó reggelt...

Kb eddig bírtam kérdés nélkül...

Csak annyi lenne, hogy tudsz valami programot, amivel legalább 2 profilt létrehozhatnék? Ugye eddig bios-ból húztam a rendszert, a bios támogatja is a multiprofile-t, de nem mindig van szükségem erre a teljesítményre...restartolgatni meg nem szoktam, kikapcsolás helyett is hibernálást használok...

mondjuk üresjáratban a proci így is kb azt a hőmérsékletet hozza, mint alapon...AMDoverdrive már indulásnál kifagy...RMclock meg azt mondja unspupported cpu, uh semmit sem enged a tweak-nél...

(bár gondolom ez már akkor software-s tuning lenne és x2-s topicban még 1 éve az volt a vélemény, hogy inkább hanyagoljam és biosból...)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás,garanciás SSD-k! Kèszletről!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest