Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Üdv!
Egy Athlon II x3 440-s procim van, C'nQ-t használok, a kérdésem az lenne, hogy lehet-e módosítani valahogy, hogy mennyire veszi vissza üresjáratban a frekit? (vista sp2)
A 3Ghz-ből legjobb esetben is 800Mhz-re megy vissza a kicsike és ha emelek az órajelen, ez is megy felfelé, - kb. mintha az aktuális maximum 25%-a alá nem akarna menni - de erre abszolút nincs/nem lenne szükségem.
Esetleg van valami program ami ezt lekezelné? (rmclock nem tudja azonosítani a procim) Vagy hagyjam, a c'nQ-nál úgy sem lesz jobb semmi?
-
Polllen
félisten
válasz
darál0w #17134 üzenetére
Szép jó reggelt...
Kb eddig bírtam kérdés nélkül...
Csak annyi lenne, hogy tudsz valami programot, amivel legalább 2 profilt létrehozhatnék? Ugye eddig bios-ból húztam a rendszert, a bios támogatja is a multiprofile-t, de nem mindig van szükségem erre a teljesítményre...restartolgatni meg nem szoktam, kikapcsolás helyett is hibernálást használok...
mondjuk üresjáratban a proci így is kb azt a hőmérsékletet hozza, mint alapon...AMDoverdrive már indulásnál kifagy...RMclock meg azt mondja unspupported cpu, uh semmit sem enged a tweak-nél...
(bár gondolom ez már akkor software-s tuning lenne és x2-s topicban még 1 éve az volt a vélemény, hogy inkább hanyagoljam és biosból...)
-
-
Polllen
félisten
válasz
darál0w #17129 üzenetére
Értem, ht-t még nem osztottam vissza, most tesztelem ~3050-n...1.35v alatt 217-s fsb-vel már hibázik, uh megnézem ezen a feszen mit visz, és lehet ez marad.
Ha már ovlt úgyis ilyen procid, nem tudod meddig mehet maxra a hőmérséklet? 75 fokra emlékszem, de most nem találom amd oldalán...
66 fölé nem nagyon megy...
-
Polllen
félisten
válasz
darál0w #17124 üzenetére
Szia!
Köszönöm!
A pcie freki fix 100 megvan, eddig auto-n volt minden, 216-s fsb-vel elment, de úgy láttam egy két embernek ezt az 5400+ be-t sikerült 3200-re húzni...a 3024 ettől még nagyon messze van és bc2-höz már kell egy kis extra löket...
(viszont a samu ramok kellemes meglepetés, simán viszik eddig a ~430-t)
Ha esetleg van konkrétabb tipped, hogy tudnám ezt megközelíteni, hallgatlak
U.i.: még egy kérdés
úgy láttam, hogy HT link-t is lehet fixálni...annak van értelme? vagy ha már nem bírja, inkább a szorzót állítsam?
-
Polllen
félisten
Sziasztok!
2 kérdésem lenne:
az egyik, hogy az orthos eredményét befolyásolja, ha a háttérben csinálok valamit a gépen?
illetve a cpu feszt érdemes fixre állítani vagy ha "alap" feszültségen akarom babrálni az fsb-t, maradhat auto-n? (azért kérdezem, mert autón 1,325-75 között változtatja a rendszer...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Autós topik
- Trollok komolyan
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Canon EOS DSLR topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest