Hirdetés
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sestertius
őstag
válasz
darál0w #17077 üzenetére
Tisztelet!
Az egyedüli próbák után előrébb sajna nem nagyon jutottam a konfigommal kapcsolatban...
Találtam xfx laphoz topikot, de sajna nem nagyon találtam választ ott a kérdéseimre. Kerestem máshol BIOS beállításokat, de nem igazán találtam...
Szóval nem tudom húzni még mindig a procit, a ram sincs belőve, az alaplapról ne is beszéljünk.. a vga meg egy későbbi történet... remélem nem hagytam ki semmit!Egy-két kérdés: találtam BIOS-hoz egy-két képet beállításokról, így kérdeznék, mi micsoda és miért van úgy állítva, ahogy:
- az FSB&MEMORY CONFIG-on belül mi az EPP 2.0 MEMORY?
- a CPU CONFIGURATION-nál a Limit CPUID MaxVal-t általában DISABLED-re állítják - gyárilag nem, miért?
- ugyanitt az Intel Speed Step szintén DISABLED-re van állítva, miért?
- valamint egy pár helyen a System Clocks beállításoknál átállították DISABLED-re a Spread Spectrum Setting-en belül a HT Spread Spectrum-ot és a PCIe Spread Spectrum (MCP)-ot is. Ezeknek mi a jelentősége?Remélem nem beszéltem kínaiul és volt értelme ezeket bepötyögni...
Lehet, hogy nincs jelentősége, de tulajdonképpen a helyzet ugyanaz, mint eddig. Egy kis húzás a procinak, először ezután beindul, aztán a következő indításnál már csak stand by...
Tudom, hogy meg lehet oldani a dolgot, csak már jönnék rá, hogyan...
Új hozzászólás Aktív témák
- Delta Force (2024)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy topik
- Milyen routert?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600x - 2026.02.01 GARI - Dobozos
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Core i7 - 12700 12Mag / 20Thread - LGA1700 - 3.6GHz - 4.90 GHz, 25M Cache
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (1db , utolsó ... aki kapja ...)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest