Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas.varga5
tag
H
-
tamas.varga5
tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Szia,a Steamen fekete hét keretében most jóárasítva lett a BL4 alapjáték!
-
exec79
tag
válasz
petymeg2033
üzenetére
jól gondolod, a 3 annyira nem jött be, sosem fejeztem be a játékot. ellenben az első kettőt szerettem, szerintem ott jobb volt "reward" érzés.
-
petymeg2033
tag
Ezek szerint a 3-mal nem játszottál, ahol már a legendásnak sem volt értéke, mert minden is azt fosta. Lehetett a mindenféle annointmenteket vadászni a min-maxoláshoz. Úgyhogy ahhoz képest ez most felüdülés.
De ahogy a többiek is mondták: a looter-shooter műfaj (ezen belül pedig a Borderlands főleg) erről szól, ez ilyen. -
oriic
HÁZIGAZDA
Rengeteg jó cucc van a lilák között is, szóval azért időnként nézz körül. (Crit kés is az pl)
Enchancementekből pl a legendary ami pont kell az eléggé ritkán esik én kb szinte nonstop lilát használok, de shieldből is talán csak lilából van a legnagyobb értékű (60k-nál nagyobbat mondjuk még nem láttam) meg azért akadnak izgalmas fegyverek is (kedvencem az smg, ami 10+ firerate-es alapból, de alt-fire-ben van rá extra barrel és ilyen 20 fölé is viszi, amit moddal még feljebb lehet vinni
)szerk:
Plusz a firmware-ek miatt amúgy is átnézem lilákat is, hogy későbbiekben is meglegyen amit használok.
-
exec79
tag
csak engem zavar ez a végtelen loot? semmi értéke nincs már egy egy lilának, sokszor a fáradságot sem veszem hogy megnézzem a statjait. a kevesebb szerintem több lenne...
-
-
janeszgol
félisten
Mindig csak nézegettem a Borderlands játékokat. Állítólag a történet mindig jó volt.
Ideje megnézem egy összefoglalóban, hogy melyiknek mi volt a története. Ezzel sem játszom, de majd elolvasom miről szól. -
TESCO-Zsömle
titán
Kösz a tesztet én is, bár számomra csak visszajelzés, mert előrendelő voltam.
Örömmel olvastam, hogy nem csak számomra áll ez közelebb játékélmény szintjén a 2-höz, mint a 3-hoz. Utóbbit talán 1x sikerült végig vinni, a DLC-kbe bele se szagoltam. Wonderlands is félbe (negyedbe) maradt, pedig az még vicces is, de ez húz befele és a legfőbb visszatartó, hogy mikor érünk rá haverral mindketten egyszerre.
Ami legjobban hiányzik a 3-ból: A járművek. Hogy tényleg többféle van, amik eltérőek és még tuningolni/módosítani is lehet őket. Ezt én erős visszalépésnek érzem, mert [SPOILER] gyakorlatilag 1 jármű van, amire skineket és paintjob-okat lehet megnyitni és kész [/SPOILER]. Nem értem, hogy egy ekkora, de főleg OW térképre miért nem lehetett átemelni a 3 járműparkját...
-
PR0JECTNR56
addikt
Köszi a tesztet, egyértelműen érdekes lesz ez a játék nekem is, de az ára, illetve a (szokásos) UE technikai problémák miatt várok vele.
Az mindenképpen pozitívum mondjuk, hogy nekiláttak optimalizálni, meg az is, hogy Randy Pitchfordra végre szájkosarat raktak, mert az öreg megint üres gyomorra ütötte fel győri kekszet és rendesen megszaladt tőle a social media fiókjain. -
Scholes9
nagyúr
A Silent Hill f miatt félretettem majd később folytatom, de egész élvezetes lett. Végre PS5-re is jött patch, amiben lehet a FOV-ot állítani

Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos Lenovo Thinkpad T14s G6 Tartós Laptop 14" -60% Snapdragon X Elite 32/1TB FHD+ 22Hó Gar
- Samsung Odyssey LS49CG954SU OLED Monitor
- DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook aiR m2 Midnight '13,6 8/256GB
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)