Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
PROHARDVER! témák
- Akciókamerák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cardea
csendes tag
Sziasztok vagyok!
Azt szeretném megkérdezni, mivel bambarépa vagyok a témában, hogy egyDFI Lanparty Ultra-D SLI,
939s 4800+ X2 (fél év keresgélés után),
4*1Gb A-DATA 500 Mhz,
(akár egy) Zotac Geforce 275 SO (ezt nem akarom SLI-ben csak egy darabot akarok a gépbe),
2*250Gb winchester-hez...Mekkora tápot kellene vásárolnom, úgy, hogy tuningolni is szeretném a 4800-as kicsikét? Tudom elmaradott egy gép a videókártyát kivéve, de ez kellett nekem nem tehetek róla, 939 buzi vagyok… szóval, szeretném ha segítenétek konkrét termékekkel, mind procihűtő, mind pedig táp tekintetében.
Nagyon köszönöm.
Üdv.
Imre
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 32GB - 1TB - RTX 4060 -3+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest