Aktív témák

• Avalon

tag

válasz evone #9459 üzenetére

Nem akarlak elkeseríteni, de én már lefutottam ezt a kört. Nekem ugyanolyan aksim van mint neked, 48 Wh maradt benne ( ez a valósággal szerintem annyira nem egyezik, mert max kettő, erősen kímélve két és fél órát bír, bár nekem kicsit magas az alapfogyasztás), az eredeti ugye nekem is ~56. Cycle count 333. Aksira az egy év szól mindenre, kontakthiba, melegedés, ne adj Isten tűzre is, de "természetes" amortizációra nem. Egyszerűen a technológia ilyen. Nem szabad 100%-on tartani, optimális ha 60-80% közt van (mármint ezek a töltési határok, 60-tól tölt, 80-ig. (80 felett ne legyen, és 10% alatt se). Ha 80% felett tartod tartósan, vagy még roszabb, folyamatosan 100%-on, akkor egy év és kuka. Erre garit meg nem adnak, mert nem gyári hiba, vagy bármi ilyesmi, hanem ahogyan írtam is, a technológia ilyen. Én is belefuttam, 10 hónap alatt legyilkoltam az aksimat, most Otisz fórumtársban minden reményem. Megpróbálhatod a garit, de lásd az én példámat, sokat ne reménykedj, de próba szerencse.

Aktív témák