- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Atikusz
senior tag
egyébként mi van akkor, hogyha hálózatról használom sokáig, de az akksi is csatlakoztatva van? olyankor érdemes levenni az akksit? vagy ilyenkor egyáltalán használva van az akksi? vagy csepptöltéssel töltve lesz folyamatosan? az akksi élettartama miatt kérdezek erre, mert ha állandóan csepptöltés ill. vmilyen szinten működés alatt van hálózati működés alatt is, akkor érdemesebb kivenni élettartam szempontjából?
-
Atikusz
senior tag
válasz
Napfénysüti #9479 üzenetére
notebook-tól, állapottól és ártól függ.
-
Atikusz
senior tag
a garanciabővítést, hogyan lehet vásárolni? csak a megvétel napján lehet bővíteni, vagy ha teszem azt, 1 hónap múlva lejár a garancia és veszek hozzá egy 1 éves garanciabővítést, úgy is lehet igaz?
-
-
Atikusz
senior tag
-
Atikusz
senior tag
csak még azt nem értem, hogy van ez a T4200-as 2GHz-es órajellel, meg van a T3400-as 2.16GHz órajellel. Én így elsőre a T4200-asat gyorsabbnak gondoltam volna, de úgy látszik, hogy mégsem így van. hogy miért, azt nem tudom. esetleg vki?
-
Atikusz
senior tag
akkor szerintetek egy lenovo 3000-res széria is bírni fogja a non-stop használatot? attól függetlenül, hogy nem Thinkpad széria?
-
Atikusz
senior tag
válasz
Scalpel #9440 üzenetére
nem konvertálásra, szimpla letöltésre gondoltam, ha meg nem használnám, akkor alvó módba teszem.
szerk: de ha hálózatról megy, akkor nem mind1, hogy akkukímélő módban van, vagy sem? itthon semmiképp nem használnám az akksit, ki is venném, csak mikor nem vagyok otthon vele.
-
Atikusz
senior tag
válasz
Kobak77 #9429 üzenetére
nagyon köszönöm. sokat segített. nekem igazából egy teljesen átlagos felhasználásra, netezés, zenehallgatás, szövegszerkesztésre kellene, szerintem ezeket a feltételeket kielégíti. a hordozhatóságra majd figyelek, de ha vigyázz rá az ember, baja nem lehet. ha jövök-megyek haza egyetemről, ennyi lenne a hordozhatóság igazából.
-
Atikusz
senior tag
Sziasztok!
Notebook vásárlása előtt állok, így lenne egy kérdésem.
A Lenovo 3000-es széria miben és mennyiben különbözik egy Thinkpad szériától (pl. strapabíróság stb.)
Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Motoros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Új Lenovo ideapad Slim 5i Multimédiás Laptop -35% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB IPS FHD+
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest