- Obsbot blog: AI funkciókat ígérő, mégis megfizethető webkamerák
- Megfizethető miditoronnyal gyarapodott a Phanteks Eclipse termékcsaládja
- Bemutatkozott a Lexar legfrissebb, strapabíró memóriakártyája, a Blue Plus
- A G.Skill DDR5 memóriájával lassacskán a 13 GHz-es határt ostromolják
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Vezetékes FEJhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- OLED TV topic
- Combosnak tűnik a Thermalright legfrissebb, kéttornyos CPU-hűtője
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
_ak_
addikt
Van némi win7es problémám, be copyzom ide is, met kezd egy kicsit reménytelen lenni a dolog.
Megkérdezlek titeket is hátha. hátha. Ugye volt az a képszéteséses problémám, mert az alap driverrel a gma 4500mhdhoz a w7 csak a dedikált 32mbot kapta meg. Ezt látszólagosan megoldotta az intel legfrissebb vista 64bites drivere, ami a shared video memoryból (több mint 1gbból) nagyvonalúan oda passzol még 64megát, de sajnos ez sem bizonyult teljes értékű megoldásnak.b vista 64bites drivere, ami a shared video memoryból (több mint 1gbból) nagyvonalúan oda passzol még 64megát, de sajnos ez sem bizonyult teljes értékű megoldásnak.2 visszatérő problémám van. az egyik, h időközönként leáll a driver, majd újra indul. legalábbis vmi ilyesmit kapok balloon tipp ként, emiatt eddig szerencsére nem volt semmi fagyásom/bsod-m.
A másik gondom, h HD filmek lejátszásánál, főként a DXVA támogatott lejátszásoknál, viszont ugyan úgy csúszik szét a kép, mint a win esetében. Ez viszont már a vistánál is előjött, igaz sokkal-sokkal ritkábban és kevésbé torzultak el a videók.Tettem egy próbát is a w7 alatt, mégpedig, h átváltottam a klasszikus nézetre és ezzel látványosan alátámasztottam magam, h bizony tényleg a kevés ram miatt van a probléma.
Egyrészt a gyári w7 updates 32megás, dirverrel sem csúszott szét a kép, másrészt a vista 64es 96megás kombóval is érezhetően jobbak voltak a videók, igaz még mindig nézhetetlenek, de legalább volt már pár mp amikor egybe volt a kép.Mind ezek tudatában csak most jött a csavar. Míg az eddigi notikba, a biosba láttam olyan opciót, amivel növelhettem a video memory-t, nálam nincs erre lehetőség. Az intel oldalán annyit sikerült csak kibogarászni, h dinamikusan adagolja a rendszer a shared memoryból a vganak a szükséges mennyiséget. Egész pontosan maximum 1283mb-ig. Ebből a rendelkezésemre áll még 1155mb. Hogy tudnám ezt mozgosítani? Regisry hack vagy driver hack kéne? Fél napom ráment már a guglizásra, plusz a lenovo community fórumba is bekérdeztem, de eddig minden erőfeszítésem hiába való volt.
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- Google Maps
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Latitude 5430 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó Gamer Laptop
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest