Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
Kobak77 #9526 üzenetére
Azért én elég aggasztónak találom, h csak úgy bemondásra lopottnak lehet könyvelni egy gépet ... árulom pl a gépemet 150k-ért, jön rá egy vevő, 140-ben megállapodunk, tali vhol, a helyszínen még elkezd alkudozni ... én kötöm az ebet, h 140k a vége, nem lesz üzlet, a tag meg azt mondja, na várj csak, potyára eljöttem idáig? Azzal felhívja az Ibm-et és az előtte általam neki elküldött serial alapján simán bemószerolja a gépemet lopottnak, hátha a köv vevő leinformálja és én meg szívjak? Sztem minimum lenne a rendőrségi jegyzőkönyv.
-
-
evone
őstag
válasz
Kobak77 #9458 üzenetére
Nem tudom hogy arule. De azert orulnek neki hogyha esetleg szervizben kicserlnek igy egy ev utan, sztem ez eleg jelentos romlas, 4 ora helett 2 orat tudom effektive hasznalni.
Amugy nem tud valaki valamit arrol hogy lehet-e a Lenovonal upgradelni penz elleneben majd Windows 7re ugy hogy kapjak win7 recovery dvdket?
-
Atikusz
senior tag
-
Atikusz
senior tag
válasz
Kobak77 #9429 üzenetére
nagyon köszönöm. sokat segített. nekem igazából egy teljesen átlagos felhasználásra, netezés, zenehallgatás, szövegszerkesztésre kellene, szerintem ezeket a feltételeket kielégíti. a hordozhatóságra majd figyelek, de ha vigyázz rá az ember, baja nem lehet. ha jövök-megyek haza egyetemről, ennyi lenne a hordozhatóság igazából.
-
SNor
tag
válasz
Kobak77 #8414 üzenetére
Tipp: menj el ide:
Központi szerviz:
IBM Magyarországi Kft.
1117 Budapest Neumann János utca 1.
Tel.: (+36) 1 382 5885
Fax: (+36) 1 382 5501Lehet hogy van akkujuk is, hogy kipróbáld. Ellenkező esetben. A) otthagyod, B) ha tudják milyen alkatrészt kell rendelni, megrendelik. Ha megjött szólnak, és csak akkor kell bevinned a gépet, addig a tied.
-
gecsoz
aktív tag
válasz
Kobak77 #6365 üzenetére
Szerintem pont ezért kerül többe.. mert az olyan kártya, amiben a kártyán van kiképezve a SIM foglalat, meg azok az alkatrészek, amik az új gépekben alapban benne vannak, de az X60 -ban nincs, ezért drágább a kártya is..
Biztosan nem jó a Tiédbe az olcsóbb kártya, mert nem tudod hova tenni a SIM -et!! -
Gondwana
addikt
válasz
Kobak77 #6300 üzenetére
Ebben a gépben a képen látható WAN cuccok elejéről hiányzik egy W a wireless, ami van, az csak a meglévő adaptereken route-olható Wide Area Network, azaz, hogy mehet a net ezeken a protokollokon.
Szerk: látom, erre már rájöttél.
-
-
Dottore
addikt
válasz
Kobak77 #6267 üzenetére
Attól, hogy a Biosban van opció, attól még kiszedhették. Nincs összefüggés a kettő között. Az is lehet, hogy az én módszerem nem működött nálad, bár gyakorlatilag kellett volna.
Szerintem várj egy picit, Shadowfaxnak biztos lesznek ötletei, tapasztaltabb Thinkpad ügyben. -
Dottore
addikt
válasz
Kobak77 #6265 üzenetére
A bluetooth nálam is probléma volt, és a következő alternatív megoldással aktiváltam:
Letöltöttem a bluetooth drivert:
Microsoft Bluetooth Support file for Bluetooth with Enhanced Data Rate
Tetöltöttem a Thinkpad Hotkey drivert:
Hotkey driver for WindowsMost jön az alternatív.
Az ingyenes Universal Extractor kis programmal kicsomagoltam a Thinkpad Hotkey drivert. Kicsimagolás után katt a ..\OSD\F5\TpFnF5.exe fájlon (ez hivatott az FN+F5 bill. kombináció alatt futni) és ha aktiválni szeretnéd a megjelenő ablakban a bluetooth kapcsolatot kéri a drivert. Ekkor megadtam a bluetooth drivert elérési utat, és kész is.
Persze fel is telepítheted a Hotkey drivert (akkor term. az Universal Extractor kihagyható) , én csak azért nem tettem mert szeretem ha nem fut feleslegesen semmi a háttérben, ha pedig be szeretném kapcsolni a bluetooth szolgáltatást akkor csak elindítom a TpFnF5.exe fájlt.
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megszellőztette az új EPYC generációt az AMD
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen TV-t vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- MSI GP66 Leopard 10UE 15.6" FHD IPS i7-10870H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest