- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Apple asztali gépek
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Pánik a memóriapiacon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Hello,
teszt céljával felraktam én is. Első lépésként nézd meg a windows update-et, onnan jött le néhány frissítés. Utána goto Lenovo support oldal, és töltsd le a következőket (vista-s valtozatban, mikor néztem még nem volt 7 driver): hotkey driver, ultranav driver + ultranav util, acpi power management driver, active protection system, battery maximiser and power management features. Ennyivel kb el kellene, hogy tűnjenek az ismeretlen dolgok (illetve ha van ujlenyomat olvasód akkor szedd le azt a drivert is), de még van lan+modem driver vista alá, én azokat is felraktam. Ja és esetleg wlan driver. Nálam ezek vannak fenn, egy dolog kivételével működik is minden, ez az egy dolog pedig a wlan ki-be kapcsolás fn+f5 segítségével. Erre valakinek van ötlete? Fn+f12re megy a hibernálás, ezért szerintem nem az van, hogy nem ismeri a kombinációt.
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- általános iskolai rendszergazda
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Path of Exile (ARPG)
- Apple asztali gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával,HP OMEN Gaming AMD Ryzen 7 7840HS/24GB RAM/1TBSSD/RTX4070 GPU/16,1"(2560x1440)
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 8770W - i7-3540M I 8GB I 256SSD + 750HDD I Nvidia I W10 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest