- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Aktív témák
-
Nand_i
tag
válasz
Napfénysüti #8793 üzenetére
Alapjában véve nem rossz, félreértés ne essék. Jó maga a vas ami a házon belül van, konkurenciához képest csendes is, billentyűzet is jobb mint az átlag. Ami idegesít, hogy lassan fél kiló szivacs van a palmrest alatt, hogy ne nyikorogjon + bill jobb alsó sarka alá is kellett pici, mert nem feküdt fel rendesen az alatta lévő keretre, és ahányszor használtam a kurzorbillentyűket csörgött. Ha nem lenne benne ennyi szivacs már elvégeztem volna a töréstesztet a fal ellen
. Amit nemrég vettem észre, hogy a monitor fedlapon, nagyjából a bal oldali retesz környékén kicsi dudor van, ami tuti hogy nem volt ott mikor vettem a gépet. Szétfeszítette a retesz, vagy mi a szösz?
Ezek szerintem objektiv dolgok, jöjjön a szubjektív része a dolognak:
anno hobbi célból vettem egy T41et, szinte biztos, hogy céges gép volt, alig győztem róla levakarni az ilyen-olyan nyilvántartási matricákat, kb most lesz négy éves. Az előbb leírt problémák közül egyik sincs meg, sokkal masszívabb hatást kelt az egész gép. Monitor becsukásakor rendes fémes kattanás van, nem ez a műanyag hang, billentyűzetet lehet ütni mindenhol, sehol nem fog hajlani, zörögni. Tényleges méretben nem sok különbség van a két gép vastagága között, a 41esre nézve mégis sokkal vékonyabbnak tűnik mint a 61es.Még valami, tesómnak kb fél éve vettem egy T42est, szintén hasonló benyomásokat keltett bennem, mint a T41. Exbarátnőm több mint 2 éve nyúz egy T41p-t, 2 helyen megrepedt a palmrest (típushiba), meg előjött az USB1.1 probléma is, de azon kívül hibátlan. Pedig elég sokszor ment/megy 24/5-ben a gép és egyáltalán nem vigyáz rá, nem figyeli, hogy esetleg most itt-ott koppan a lapos, vagy sem.
Szóval lehet, csak az "anyag van benne" érzés hiányzik a 61esből, és ha nem lenne mellette a 41es amit szintén szoktam használni, akkor nem tűnne fel a különbség.
Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Diablo IV
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- Szuper áron dobozos új Asus Vivobook Pro /i5-11300H/16 GB/512SSD/3K OLED
- Samsung Galaxy A15 5G / 6/128GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest