- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
rootmin
tag
Üdv!
Lassan időszerű beszerezni a kicsikét, amiről pár hete beszéltem: X61t
Ha meg tudok egyezni az eladóval az árról és az átvételről, akkor akár 1 héten belül is meglehet.Memóriát és merevlemezt szeretnék benne cserélni, illetve bővíteni.
Gyárilag 2*1 giga van benne, az eladó azt mondja, kérésre kicseréli 1*2-re a bővíthetőség kedvéért. Ha jól tudom, akkor a merevlemez és a memória egyaránt cserélhetők házilag garanciavesztés nélkül.
Azt viszont nem tudom, mindkét slot elérhető-e. (X61 tablet, ugyebár) Erről van valakinek infója? (Mondjuk az eladó ajánlatából úgy tűnik, igen)Örülnék, ha a memória menne dual channelben. Mekkora rá az esély, hogy 2 különböző gyártmányú, de azonos méretű memóriát tud így kezelni az alaplap? Nem vennék rögtön 4 gigát ezért, ha nem muszáj...
Ami a merevlemezt illeti, némi utánaolvasás után arra jutottam, hogy a jelenlegi legnagyobb,320 gigás WD Scorpio Black lesz nekem a legjobb, ami 7200at pördül percenként és a tesztek tanúsága szerint igencsak gyorsnak számít notebook érában.
Van valakinek ilyenje? 2 változata kapható, a különbség a free fall szenzor meglétében rejlik. Mivel a gépben már alapból van ilyen, úgy gondolom teljesen megfelelő a szenzor nélküli (és nyilván ezáltal olcsóbb) változat is nekem. Ha valaki tud bármilyen okot, amiért ez a vinyó, és az APS inkompatibilisek lennének, most szóljon, vagy hallgasson mindörökké.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ámen.

Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 YOGA 3. 2in1 14"FHD TOUCH i5-8250U 8GB DDR4 ,250GB SSD Win11 27%ÁFÁS, ÜZLETBŐL
- LG Gram 16 i7-1165G7 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2.5K kijelző
- Pénztárcabarát áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 /i5-1145G7/16 GB/256 SSD/FHD/IPS/Garancia
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)