- Alacsony profilú, madzagmentes klaviatúrák jöttek a Razer színeiben
- ASUS ROG csúcslap érkezett, ezúttal a "lopakodó" fajtából
- Átvette a DRAM-piac trónját az SK Hynix a Samsungtól
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
rootmin #8353 üzenetére
Hát igen, a "t"-s X200 az elég húzós árban. Ez viszont elég olcsó a tudásához képest, azért linkeltem.
Én is gondolkodtam egy tableten, főleg ebook readerként használtam volna, de aztán lemondtam róla több okból is. Egyrészt jó drága, másrészt félek az 1ponton, műanyag csuklóval rögzített kijelzőtől (a rendes TP-ken ugye alap a dupla fém), még a végén letörik. És azt se tudom mennyire érzékeny a touchscreen. Van/volt már pár PDA-m, mindegyiknek karcolódik a kijelzője (van amibe a bőrtok kicsit gány varrása vésett bele), itt pedig egy annál jóval nagyobb felület van, véletlenül ráejtek vmit (általában a bill-re fektetve használja az ember ha már tablet) és kampó. És azt se tudom hogy a notis touchscreenek teljes színskálát tudnak-e, PDA-ban gyengébbek az érintőkijelzők mint az anélküliek (65k szín vs 256k). Ha pedig számítógépként használom, akkor úgyis egér + billentyűvel irányítok. Igazából csak akkor látom értelmét ha ebook readerként funkcionál.
-
Tim82
félisten
válasz
rootmin #8353 üzenetére
A serial alapján azt fogod tudni leellenőrizni, hogy - ha nem nyúlt hozzá a konfigurációhoz - akkor mennyi ideig érvényes a garancia. Az nem úgy megy, hogy ha ő kicserélt valamit, akkor megszólal egy vészcsengő a Lenovo szervízben, hogy "BENG! X felhasználó hozzányúlt a XXXX-YYY serialú géphez! ALERT! ALERT!"
Azért is furcsállom, mert az eladó más gépei hirdetésénél félkövérrel szedve ki szokta emelni, hogy mennyi ideig van garancia az adott termékre... itt meg valamiért nem.
Szvsz a tablet mode nagyon cool dolog, csak összességében véve nem túlzottan kihasználható. Ha grafikai munkákkal foglalkozol és sokat utazol, akkor Neked találták ki, egyébként nem életbevágó. Olvasgass, hátha hasznos: [link].
-
Tim82
félisten
válasz
rootmin #8333 üzenetére
A konfig szerintem nem rossz. Csak miért is fontos kiemelnie az eladónak, hogy sérülésmentes, ha a garanciaidőt (aminek még kb. másfél-két évnek kellene lennie) nem írja ki?
Nekem is nagy kezem van, de volt X20-am (X61 ősapja
), kb. fél óra után ráállt a kezem a billentyűire.
Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Plazma TV topic
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Macbook Pro 16" M3 - Ajándék Magic Mouse
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- Laptop i7, 11. gen., 32GB Ram, 512 SSD, újszerű számítógép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest