- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen processzort vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
rootmin #8353 üzenetére
Hát igen, a "t"-s X200 az elég húzós árban. Ez viszont elég olcsó a tudásához képest, azért linkeltem.
Én is gondolkodtam egy tableten, főleg ebook readerként használtam volna, de aztán lemondtam róla több okból is. Egyrészt jó drága, másrészt félek az 1ponton, műanyag csuklóval rögzített kijelzőtől (a rendes TP-ken ugye alap a dupla fém), még a végén letörik. És azt se tudom mennyire érzékeny a touchscreen. Van/volt már pár PDA-m, mindegyiknek karcolódik a kijelzője (van amibe a bőrtok kicsit gány varrása vésett bele), itt pedig egy annál jóval nagyobb felület van, véletlenül ráejtek vmit (általában a bill-re fektetve használja az ember ha már tablet) és kampó. És azt se tudom hogy a notis touchscreenek teljes színskálát tudnak-e, PDA-ban gyengébbek az érintőkijelzők mint az anélküliek (65k szín vs 256k). Ha pedig számítógépként használom, akkor úgyis egér + billentyűvel irányítok. Igazából csak akkor látom értelmét ha ebook readerként funkcionál.
-
Tim82
félisten
válasz
rootmin #8353 üzenetére
A serial alapján azt fogod tudni leellenőrizni, hogy - ha nem nyúlt hozzá a konfigurációhoz - akkor mennyi ideig érvényes a garancia. Az nem úgy megy, hogy ha ő kicserélt valamit, akkor megszólal egy vészcsengő a Lenovo szervízben, hogy "BENG! X felhasználó hozzányúlt a XXXX-YYY serialú géphez! ALERT! ALERT!"
Azért is furcsállom, mert az eladó más gépei hirdetésénél félkövérrel szedve ki szokta emelni, hogy mennyi ideig van garancia az adott termékre... itt meg valamiért nem.
Szvsz a tablet mode nagyon cool dolog, csak összességében véve nem túlzottan kihasználható. Ha grafikai munkákkal foglalkozol és sokat utazol, akkor Neked találták ki, egyébként nem életbevágó. Olvasgass, hátha hasznos: [link].
-
Tim82
félisten
válasz
rootmin #8333 üzenetére
A konfig szerintem nem rossz. Csak miért is fontos kiemelnie az eladónak, hogy sérülésmentes, ha a garanciaidőt (aminek még kb. másfél-két évnek kellene lennie) nem írja ki?
Nekem is nagy kezem van, de volt X20-am (X61 ősapja
), kb. fél óra után ráállt a kezem a billentyűire.
Aktív témák
- Jövedelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Asus FX516PE 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Asus rog Zephyrus g14
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest