Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Aktív témák
-
Nand_i
tag
Nem teljesen ez a problémakör, de nálam tegnap a Nero vmi power calibration error-t dobott, mikor probáltam cd-t irni. Először azt hittem, hogy elromlott a meghajtóm, de mikor egy másikkal is ugyan ezt csinálta kicsit gyanús lett. A megoldás ez lett, avval a különbséggel, hogy simán csak leállitottam a service-t es letiltottam, hogy ne is fusson. Ez megoldotta, sőt sokkal gyorsabban indult a nero is.

Más:
Biosban le van tiltva a wake-on lan, mégis ha hibernálni próbálom (Xp sp3) és be van dugva a hálókábel, miután leállt a gép azonnal újraindul.
Kihúzott kábellel nincs probléma a hibernálással. Esetleg valakinek van ötlete?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Dell Precision 7560 - NVIDIA RTX A2000 - Hu bill
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 , Több darab!!! NVIDIA RTX A2000!!!
- Dobozos ÚJ Asus Vivobook 15 Intel Core 7 150U 16 GB RAM 1 TB SSD FHD Garancia
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4200U/8GB DDR3/Win 10Home/12,5" FHD/ !ÉRINTŐKÉP!/!!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Kihúzott kábellel nincs probléma a hibernálással. Esetleg valakinek van ötlete?