- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autóhifi
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
Aktív témák
-
Crow
tag
válasz
Dottore
üzenetére
Viszont a System Update csinál fura dolgokat.
Igen, a System Update tényleg hajlamos elfelejteni dolgokat. Pl. most (Vista-nál) nem akart új Intel display drivert felrakni, pedig volt fent újabb a Lenovo weboldalán. Ezért manuálisan raktam fel.
Ha jól emlékszem XP alatt magától feltelepítette a videokártya drivert. / Persze ott meg más illesztőprogramokat felejtett ki, pl. hangkártya./ Azután, mikor az Intel.com-ról szedtem le egy annál újabbat, akkor nem akarta visszarakni a régit.
Lényeg a lényeg: figyeltem rá, hogy mit akar felrakni az updater, mert nem nagyon bízok az ilyen automata megoldásokban
Hát azért továbbra sem hinnék a gyárilag telepített rendszer mágikus képességeiben. Nem logikus.
Hát ez az. Szerintem nem én vagyok az egyetlen ember az országban / a bolygón aki saját XP-vel használja a T500-asát, ennek ellenére nem úgy tűnik, hogy tömegesen jelentkezne ez a hiba...bár most már ahogy látom megoldódott a gond.
Sajna egyelőre még nem oldódott meg semmi.
Azzal nem megyek semmire, hogy Vistával rendesen működik, mert XP-vel használnám /néhány céges program, amit használok, nem szereti a Vistát/.
Aktív témák
- Sorozatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Office és Office 365 topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14 M3 Pro Chip 18Gb/512Gb
- Dell latitude 5330 i5-12.gen / 8gb ddr4 / 250gb ssd / magyar Bill. (Fedlapja kopott, karcos)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8365U I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Asus Vivobook S 16 - 16" 3.2K OLED 120Hz - Ultra 5 125H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR -1 év garancia
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Azzal nem megyek semmire, hogy Vistával rendesen működik, mert XP-vel használnám /néhány céges program, amit használok, nem szereti a Vistát/.