- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- E-book olvasók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
csepike00
csendes tag
Azért gondoltam, hogy esetleg kevés, mert ha ugye egy portban van az egér vevőegysége, marad kettő a bal oldalon. Én a netről amit letöltök (és szinte mindig töltök), akkor azt külső vinyóra szoktam vágni, ami egy thermaltake 2,5'-os külső keret benne egy régebbi notivinyóval, és az két usb-t foglal. Pontosabban csak egyet, mivel egyről kapja a tápot a másik pedig ilyen átalakítós, mintha egy hosszabbító lenne. Ok, még mindig marad egy usb, amibe egy pendrive-ot bele tudok dugni, de gyakran használok 2-3 pendrive-ot...
Ezért egy másik dolog is eszembe jutott a port replikátor. A port replikátor nemtom van-e valakinek megéri azt a 30-35-öt, amennyiért vesztegetik? Mert az ad plusz 4 usb-t ha jól láttam, nyomtatóportot, meg minden hasznos dolgot. Nekem elég lenne egy alap csak nemtom, hogy kompatibilis-e.
Aktív témák
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asztalos klub
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- További aktív témák...
- Makulátlan MacBook Air M1 92%-os Akkuval + Extra Tokkal
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest