- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baryka007
addikt
Még írjuk le a gyengébbek kedvéért azt is, hogy a byte/bit közötti váltószám az a '8' as szám lesz

Tehát 100 Gb = 12,5 GBSzerk.: Még gyengébbek kedvéért:
Csak mert a videóban szereplő RTX 5080 30-32Gb es sávszélessége 256bites busszal, így jön ki 960-1024GB/s re ...
(30*256)/8 = 960 -
rinti
csendes tag
A nagybé az mindig bájtot jelent.
GB = Gigabyte
Gb = Gigabit
Erre illene odafigyelni. Hülyeség hülyeség hátán, vérpistike amúgy errtéiksz ötvenkilencvenet akar majd karira úgyis, apuci meg megveszi neki. -
Armagedown
őstag
Szedjétek már össze magatokat, ez a vicceskedés nagyon cringe.
-
Szerintem meg ez egy kimondottan jó videó lett.
Az 1-28 meg valóban olyan, mint a 2-56. Nyugaton teljesen elterjedt így kimondani számokat, nekem kimondottan tetszik. -
Yutani
nagyúr
A "száz" szót spórolja meg a "kettőötvenhat" szóban, tehát egy szótagot. De a "kétszázötvenhat" ugyanannyi szótag, nem is beszélve a "százhuszonnyolc" szóról, ahol semennyi spórolás nincs, ha "egyhuszonnyolc"-at mondasz helyette, ráadásul még félre is érthető. Nem is értem, honnan vette ezt a videós csávó (nem néztem meg, csak rátok reagálok).
-
Márton
nagyúr
1 28 bites
sosem hallottam még így mondani
ma is tanultam
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ELADÓ: Sapphire PULSE Radeon RX 7800XT Gaming 16G - Garanciával
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 6700 XT ELITE 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Asus ROG Strix RX6600XT Gaming OC
- MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest