Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Androidos tablet topic
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Aktív témák
-
csepike00
csendes tag
Azért gondoltam, hogy esetleg kevés, mert ha ugye egy portban van az egér vevőegysége, marad kettő a bal oldalon. Én a netről amit letöltök (és szinte mindig töltök), akkor azt külső vinyóra szoktam vágni, ami egy thermaltake 2,5'-os külső keret benne egy régebbi notivinyóval, és az két usb-t foglal. Pontosabban csak egyet, mivel egyről kapja a tápot a másik pedig ilyen átalakítós, mintha egy hosszabbító lenne. Ok, még mindig marad egy usb, amibe egy pendrive-ot bele tudok dugni, de gyakran használok 2-3 pendrive-ot...
Ezért egy másik dolog is eszembe jutott a port replikátor. A port replikátor nemtom van-e valakinek megéri azt a 30-35-öt, amennyiért vesztegetik? Mert az ad plusz 4 usb-t ha jól láttam, nyomtatóportot, meg minden hasznos dolgot. Nekem elég lenne egy alap csak nemtom, hogy kompatibilis-e. -
csepike00
csendes tag
-
csepike00
csendes tag
válasz
csepike00
üzenetére
Ja igen még egy dolog. Az én összehasonlítási alapom egy Asus n80vn. Ami engem kicsit aggaszt, az a kevés USB port melyek mellesleg egymáshoz túl közel vannak elhelyezve a thinkpadben. A másik pedig a kijelző. Azt is olvastam, hogy nem túl fényes a kijelzője, outdoor nehezen látható...tapasztalat ezzel kapcsolatban? Mert az Asusban led-es háttérvilágítás van és nagyobb felbontású kijelző....
-
csepike00
csendes tag
SZiasztok!
Olvastam a notebookreview-n, hogy a t500 egyetlen gyengesége a klaviatúra. VIdeót is néztem róla és tényleg elég gáz, hogy negyed milláért így hajlik a billentyűzet...
Elsősorban t500 tulajok véleménye érdekelne ezzel kapcsolatban, mivel tervezem egy ilyen notebook vásárlását, de nem tudom, hogy jól járnék-e vele. Nekem fontos a megbízhatóság, ami úgy hallottam, hogy Thinkpadeknél alap, viszont a gyenge klaviatúra nagy hibaforrás lehet. A másik alternatíva egy ASUS n80vn lenne...nem tudom arról hallottatok-e valamit?
Aktív témák
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest