- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
csepike00
csendes tag
Azért gondoltam, hogy esetleg kevés, mert ha ugye egy portban van az egér vevőegysége, marad kettő a bal oldalon. Én a netről amit letöltök (és szinte mindig töltök), akkor azt külső vinyóra szoktam vágni, ami egy thermaltake 2,5'-os külső keret benne egy régebbi notivinyóval, és az két usb-t foglal. Pontosabban csak egyet, mivel egyről kapja a tápot a másik pedig ilyen átalakítós, mintha egy hosszabbító lenne. Ok, még mindig marad egy usb, amibe egy pendrive-ot bele tudok dugni, de gyakran használok 2-3 pendrive-ot...
Ezért egy másik dolog is eszembe jutott a port replikátor. A port replikátor nemtom van-e valakinek megéri azt a 30-35-öt, amennyiért vesztegetik? Mert az ad plusz 4 usb-t ha jól láttam, nyomtatóportot, meg minden hasznos dolgot. Nekem elég lenne egy alap csak nemtom, hogy kompatibilis-e. -
csepike00
csendes tag
-
csepike00
csendes tag
válasz
csepike00 #7000 üzenetére
Ja igen még egy dolog. Az én összehasonlítási alapom egy Asus n80vn. Ami engem kicsit aggaszt, az a kevés USB port melyek mellesleg egymáshoz túl közel vannak elhelyezve a thinkpadben. A másik pedig a kijelző. Azt is olvastam, hogy nem túl fényes a kijelzője, outdoor nehezen látható...tapasztalat ezzel kapcsolatban? Mert az Asusban led-es háttérvilágítás van és nagyobb felbontású kijelző....
-
csepike00
csendes tag
SZiasztok!
Olvastam a notebookreview-n, hogy a t500 egyetlen gyengesége a klaviatúra. VIdeót is néztem róla és tényleg elég gáz, hogy negyed milláért így hajlik a billentyűzet...
Elsősorban t500 tulajok véleménye érdekelne ezzel kapcsolatban, mivel tervezem egy ilyen notebook vásárlását, de nem tudom, hogy jól járnék-e vele. Nekem fontos a megbízhatóság, ami úgy hallottam, hogy Thinkpadeknél alap, viszont a gyenge klaviatúra nagy hibaforrás lehet. A másik alternatíva egy ASUS n80vn lenne...nem tudom arról hallottatok-e valamit?
Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Konteó topic
- Vivaldi (böngésző)
- További aktív témák...
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest