- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Yaye
őstag
válasz
tototos #5420 üzenetére
Levetted a burkolatokat és megnézted a csavarokat? Mert kívülről ez nem állapítható meg, szerintem.
Shadowfax: chip leszedese 2-3e megirasa szinten 2-3-e, és itt ugye nem elég megírni, hanem új chip is kell, ha igaz.
A szomorú helyzet az, hogy már a pénzem után futok: a gép eredeti alaplapja totál hulla volt (led meggyullad, venti kicsit pörög aztán villan egyet és leáll, vagy valami ilyesmi, fatálisan döglött volt), és már vettem (itt a PH!-n) új alaplapot, ez a checksum erroros! 9k-m bánta, és azért javíttatnám, hogy az a 9k ne legyen egy az egyben kidobott pénz. A gépet magát ingyen kaptam, és a lapban amit vettem, volt grátisz egy nagyobb proci is (eredetileg csak 700-as volt benne), szomorú volnék ha kidobhatnám az egészet.
szerk.: Itt a PH! apróban két T20-at kínálnak, az olcsóbbik is 20k. Persze biztos lehetne találni kevesebbért is, a 15k határesetnek tűnik. (A harmadik egy T21 45k-ért, de az szvsz egyértelműen el van árazva.)
Aktív témák
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Half-Life 2
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L13 - i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- ASUS Vivobook Pro 16X 4K OLED M7600Q /Ryzen 7 5800H/RTX 3050/16GB/512GB M.2
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest