Aktív témák
-
mikoljan
tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszi a linket. Azonban az R61i sajnos nincs benne (gondolom régebbi az írás) és a megoldás sem, max kisérletezni lehet.
Most tanácstalan vagyok, hogy mi legyen a notival...
Szerk: Ezért (off-os rész)
-
Shadowfax
addikt
válasz
mikoljan
üzenetére
Problem with high pitch noises.
Nekem mázlim van, mert egyik gépem se produkál ilyesmit. -
mikoljan
tag
Tudsz esetleg linkeket adni, ahol olvastál erről a cicergésről? Mert én általában a CPU-s zajokról olvastam, amit anno Shadowfax is linkelt.
Még arra gondoltam, hogy ismét felteszem az XP-t és az első boot után nyomok egy ThinkVintage-t, amiben lehet használni a pöcit. Kiváncsi vagyok, hogy ott lehet-e hallani.
Egyáltalán akkor milyen driver hajta meg az egeret?Bár, ha driver-es a gond, akkor mivel lehet magyarázni, hogy a bemutatóteremben az egyik vista-s gépen is lehetett hallani ezt a zajt a másikon pedig nem?
Egyébként felhívtam a Lenovo szervízét. A szervizes kolléga türelemmel hallgatta végig a gondomat és készséggel válaszolt kérdéseimre.
Először is azt mondta, hogy volt már hasonló esetük, de így -értelemszerűen- nem tudja megmondani, hogy pontosan ilyen. Azt tanácsolta, hogy vigyem vissza a masinát a kereskedőhöz és kérjem meg, hogy cseréljék ki a mostani gépemben és egy új gépben a vinyót és meg kell nézni úgy a szerkezetet. Ha úgy is fennáll a hiba, akkor jelezni kell a szervíz felé, ők meg továbbítják a Lenovo-nak ezt.
Vagy még egy lehetőség, hogy egyenesen a szervízbe viszem el a notit, ahol hosszabb átfutási idő után megpróbálják diagnosztizálni és elhárítani a problémát. -
Giovanny
őstag
1.Minőség
2.Márka
3.Külső
4.Stb..,
Nálam ez a sorrend
-
milestone
tag
Sziasztok!
Lefoglaltam és a mai napon vennék át egy Thinkpad R61 (UV1DKHL) [link] laptopot, a köv. paraméterekkel:
Core2 T5250 (1,5 GHz), 1x1 GB RAM, 120 GB HDD (5400), 15" (1024 x 768) X3100 VGA, Firewire, FPR, Bluetooth, Intel ABG wifi, XP + 3 év gari br. 204e-ért.Viszont most derült ki, hogy lehetőségem lenne kedvezményesen venni (ám csak hosszú hetek múltán vehetném át) egy Dell D630-at, a köv. paraméterekkel:
Core2 T7500 (2,2 GHz), 1 x 1 GB RAM, 80 GB HDD (7200), 14,1" (1280 x 800), X3100 VGA, Firewire, FPR, Bluetooth, Intel ABG wifi, XP + 3 év NBD gari, ugyanannyiért (br. 205).Szerintetek melyiket érdemesebb választani?
Sürgős... ma kellene választ adnom.
Köszönöm.u.i.: elnézést, hogy itt is feltettem a kérdést a "Milyen nb-ot vegyek" topic után, de az egyik gépnek ez a saját topicja, így érintett.
-
Dam0n
csendes tag
válasz
mikoljan
üzenetére
Azért nem vittem vissza mert csak egy kicsit zavar.
Egyébként több helyen is olvastam, hogy zizeg, tehát ha ki is cserélik, nagy valószínűséggel az új is fog. És persze hogy fog, mert nekem nagyon úgy tűnik hogy software-es gubanc lehet. Állítottam vissza a rendszert, és akkor (akksiról ment egy darabig), mikor a hang driver-e nem volt még feltelepítve, nem adott ki magából cicergést.
Ha lesz egy kicsit több időm utánanézek, mi lehet a baj, addig meg marad az egér (meg persze utána is
). -
Dam0n
csendes tag
-
Dottore
addikt
válasz
mikoljan
üzenetére
nekem az asztali gépem csinálja ezt a furcsa sistergést miközben mozgatom az egeret. utána olvastam, de csak egy sorstársat találtam akinek hasonló problémája volt. ami közös kettőnkben a "ciripelést" leszámítva, az az ASUS P4C8000-E Deluxe alaplap. ennyire jutottunk.
mellesleg engem nem zavar. csak az idegesít, hogy nem tudom mi az.
-
mikoljan
tag
válasz
Giovanny
üzenetére
Szia,
Először is el kell, hogy mondjam, nagyon segítőkészek voltak a bolt dolgozói. Le a kalappal előttük!
Tehát, tegnap visszavittem a boltba a gépet. Mindenki meghallgatta a notit és közösen konstatáltuk, hogy hallani lehet a magas frekvenciás cicergést, amikor használjuk a TrackPoint-ot és az UltraNav-ot. Írtunk munkalapot, majd a hazai forgalmazóhoz elvitték a mai napon, aki ki is cserélte. Sajnos nem tudtuk meg, hogy mi volt a hiba forrása.
A vicc az egészben az, hogy éppen most telepítem fel az új masinára a szükséges frissítéseket és sajnos itt is hallani lehet a cicergést, sőt még egy picivel jobban.
Talán valamilyen elektromos zajt vesz fel szerkezet, nem tudom.A másik érdekesség az, hogy a bemutató gépek közül is produkálta az egyik ezt a zajosságot.
A terv az, hogy holnap felhívom a Lenovo technikai szervízét és rákérdezek erre. Ha nem tudják a választ, akkor váltani szeretnék. Vagy egy másik típusra, vagy a kifizetett összeget.
Igazából el vagyok keseredve, hogy pont nálam jön ki ez az apró zavaró tényező, mert úgy gondolom, hogy ez a konfig tökéletes nekem, arra, amire szeretném használni. Ráadásul pont most igazán kellene a noti, mert jelenleg szakdolgozatot írok.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Nekem mondjuk sony féle memory stickem van több mindenhez, PSP-hez nem adtak átalakítót, de W810i-hez és a külön vásárolt memóriához igen. De ismerősömnek Nokia telefon microSD-jéhez ugyancsak nem kapott. Ki érti mi alapján csomagolják ezeket?

-
Cathfaern
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Ja értelek már. Nekem eddig amihez ilyen kicsi memóriakártyát adtak (vagy ha ilyet vettem), akkor ahhoz adtak átalakítót, s nem az olvasóhoz.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
mikoljan
üzenetére
Akkor nem, viszont ha valamit gyorsan és folyamatosan kell frissítenie a képernyőn (pl. mozgatok egy ablakot), akkor én is hallok.
Shadowfax: köszi az elérhetőségeket, remélem azért nem lesz szükségem rá

Memória olvasó: nem teljesen értem mire gondoltok, de nem kaptam hozzá, s így is tökéletesen működik.
-
Giovanny
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Akkor már ketten vagyunk. -
Giovanny
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Aha most értem de én nem kaptam semmit hozzá hogy használni is tudjam( ez tartozék lenne?)
-
Giovanny
őstag
válasz
venember83
üzenetére
Szia.most hogy írod hol van ez a card reader ? Mert leírás szerint nekem is van csak hol nemtom?
-
Shadowfax
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
A Lenovo/IBM oldalán a parts lookup-ban vagy a system service parts-nál, esetleg a gép kézikönyvében nézz utána a fan FRU-jának.
Ha megvan, ezt a számot hívd fel:IBM Spare Stock Request Handler
1117.Budapest, Budafoki út 60.
tel : ( 00-36-1 ) 481-0532
fax : ( 00-36-1 ) 382-0285 -
Cathfaern
nagyúr
Valami nincs rendben a ventillátorommal
Hideg indítás problémás főleg, amikor bekapcsolom a gépet, a ventillátor megpróbál felpörögni, azonban olyan hangja van, mintha valami drót belelógna, majd utána le is áll, s bios kiírja, hogy fan error és el se indul a gép. Pár indítás után azonban oks, utána windows alatt egy fél percig ugyanúgy ez a hang, de utána megjavul, s eltűnik. (bár utána se marad teljesen 100%-os a venti hangja, de azt már csak akkor lehet észrevenni, ha direkt azt figyelem).
Gépet felső részét leszedtem, amennyire hozzáfértem, a ventit kitisztítottam, megnéztem belelóghat-e valami, de semmi, s sajnos a tisztítás se segített. Garancia nincs már a gépre, így a szervízbevivés nem túl jó opció. Valaki találkozott már ilyennel vagy van valami ötlete?
Illetve ha minden kötél szakad, lehet alkatrészeket rendelni lenovo-tól? Inkább beszerelném én egy pár óra alatt, mint hogy 2 hétig szervízbe álljon a gép és még súlyos pénzeket is fizessek érte.Ami kimaradt: z61m-ről van szó.
-
mikoljan
tag
Sziasztok,
Nekem is előjött a ciripelés -vagy csak most figyeltem fel rá-, ha mind a TrackPoint-tal, mind az UltraNav-val cirkálok a képernyőn.
Az lenne a kérdésem tényleg csak ez a megoldás a probléma kezelésére?
Nincsen semmilyen hivatalos patch rá?
Kihez érdemes ilyen esetben fordulni? Az esetemben még bőven él a 72 órás garancia. Vagy érdemes a Lenovo-nak írni vagy inkább egy magyar márkaszervíznek? -
mikoljan
tag
Természetesen igazad van, ha úgy is látszik, mégsem lógattam bilibe a kezem.
Tudom, ha elkezdem igazán használni, akkor igencsak leredukálódik az akkus üzemidő.Most elgondokodtam azon, hogy sorra jönnek a ki az energiatakarékosabb alkatrészek (pl. CPU). Híreznek is róla, természetesen. Azonban nem igazán olvasok forradalmian új akkumulátorokról. (Természetesen benne van a pakliban, hogy én nem figyeltem eléggé a híreket.)
-
mikoljan
tag
válasz
mikoljan
üzenetére
Tegnap meg volt a nagy nap; átvettem a megrendelt notebook-omat (ThinkPad R61i NF02EHL).
Üzembe helyeztem még este, a recovery cd+dvd-t kiírtam, azonban a finomhangolások még hátra vannak.
Alaposan meg kell ismerni a műszert, mert nagyon sokféle paramétert lehet állítani rajta.
Hasznos alkalmazás ThinkVintage Productivity Center és súgója is megfelelő részletességgel (pl. animációk) segít a gép és az alkalmazások megismerésében.100%-os feltötés után az akksi 4:15 órát jelzett ki. (első feltöltés, Energy Start módban, gyári beállításokkal)
Egyelőre ennyi.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Giovanny
üzenetére
Akkor:
1. Szedd le az Access Connections-t és a wlan drivert, ami most fent van. Reboot.
2. Wireless LAN adapter software-t telepítsd. Reboot.
4. Intel drivert installáld az Intel oldaláról [link]. Reboot.
5. Most már működnie kell az Fn+F5-nél a "wireless radio on/off" opciónak.
6. Ha az működik, akkor felteheted az AC-t. -
-
Shadowfax
addikt
válasz
Giovanny
üzenetére
Tehát Intel PRO/Wireless 3945ABG a kártya neve.
Töltsd le a következőket, de ne installáld még:
-Intel Driver [link]
-Hotkey Driver [link]
-ACPI Power management driver [link]
-Access connections [link]1. Szedd le az Access Connections-t és a wlan drivert, ami most fent van. Reboot.
2. ACPI Power Managment-et installáld. Reboot.
3. Hotkey driver-t installáld. Reboot.
4. Intel driver installáld. Reboot.
5. Most már működnie kell az Fn+F5-nél a "wireless radio on/off" opciónak.
6. Ha az működik, akkor felteheted az AC-t. -
Dottore
addikt
válasz
Shadowfax
üzenetére
köszönöm. akkor ha jól értem akkor a recovery meg is formázza a formázatlan lemezt.
közben megragadnám az alkalmat még egy kérdésre ( nem tudom mikor leszel itt legközelebb, nekem pedig döntenem kell). lényegében egy R61 és egy T61 között kell elvégeznem ezt a műveletet. nem tudom mennyiben érné meg választani a drágább T61 típust picit gyengébb felszereltséggel. az lenne a kérdés, hogy a T61 technologiailag, ami a szerkezetét illeti tartalmaz-e olyan elemeket amivel több mint az R61.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Dottore
üzenetére
Az említett Recovery CD+DVD-vel van lehetőség visszaállítani a rejtett partíciót is, de csak (!) akkor, ha egyetlen más partíció sincs a gépen! Ha csak egy partíciót is "talál" a rendszer helyreállításánál, akkor csak az os-t rakja vissza, a rejtett részt nem.
Tehát ha vissza kívánod rakni, teljesen legyalult vinyóra kell tenned.
-
Dottore
addikt
válasz
Shadowfax
üzenetére
viszont Shadowfax ha megengeded lenne egy kérdésem.
tegyük fel elkészítem a mentést (1dbCD, 1dbDVD), viszont a rejtett partíciót megszüntetem, és XP-t teszek fel. nos a kérdés arra vonatkozik, hogy a megszüntetett partíció törlésével van lehetőségem visszaállítani az eredeti állapotot a későbbiekben (pl. létrehozom a megszüntetett partíciót, és visszamásolom ha szükséges a fájlokat), vagy ez egy annyira speciális terület, hogy ebben az esetben ez nem lehetséges.
-
Giovanny
őstag
kapcsolat van semmi gond nincs vele csak épp a funkció nincs
ps. már sajnálom hogy vistával vásároltam
-
Dottore
addikt
annyit tudok, hogy az Access Connection mint program játszik szerepet a WIFI kapcsolatnál, és ennek hiányában is működnie kellene, mégpedig a Win saját driverével. bár ahogy írtad te épp ezt szeretnéd megoldani.
kapcsolat van, vagy csak ez a funkció nem működik?
-
Giovanny
őstag
Köszi szépen de valszeg én vagyok béna mert már nincs mit letölteni mindent letölthető feltelepitettem de akkorse jó.Vistán működik minden ,most pillanatnyilag win2003 van fen de semmi,vagy sorrend fontos vagy nemtom mi a gáz már egy hete küzdök vele de feladom ,vissza a vista (ami marhára nem tetszik) ez van .
-
Giovanny
őstag
Sziasztok,van egy kis gondom az XP-vel,eredetileg Vista volt az R61 notin de felraktam Xp-t.És az a probléma hogy Fn+F5 megnyomásával nemtudok ki/be kapcsolni a WIFI-t(nincs opció) illetve nem mükögik a Access Connections nevű progi már mindent kiprobáltam és semmi ha valaki tud valamit segítsen ! Köszönöm.
-
Dottore
addikt
hi all!
ha minden a dolgoknak megfelelően alakul, akkor pár nap elteltével nekem is lesz egy r61.
meg kell jegyeznem, sok álmatlan forgolódás és alvatlan éjszaka után, hogy milyen laptopom is legyen nekem, véletlen találtam ide a fórumra és abban a pillanatban ahogy megláttam, tudtam vagy thinkpad vagy semmi. soha többet nem érdekelnek (igaz eddig sem, de a kompromisszum gondoltam én, néha elkerülhetetlen) már az aerodinamikus, lakásban a légelenállás minimumával közlekedni tudó csillogó csodák, a mocorgó illesztések, és a színes feminim vizualitással felvértezett emberiség elleni merényletek. a thinkpad maga a tökéletes technológiai szépség, a funkcionalitás megtestesítője.
ne kövessétek tehát a mac metrosexuális irányvonalát, lássátok meg az igazságot, mert az úr is látá, hogy a thinkpad jó, és mondá az úr, legyen hát thinkpad... és lőn a thinkpad.
kösz mindenkinek a segítséget.
-
Látom igencsak nehezet kérdeztem.

-
MTM kódot honnan lehet megtudni?
-
Neptunfű
tag
Üdv!
Valaki nem tudna egy pontos tömeget mondani a 14.1 colos R61 re 4cellás akksival?
Sajnos ahány oldal annyi eltérés. (5.1lbs 5.5lbs 2,6kg 2,9kg......) Mi az igazság?
-
Neptunfű
tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszi!
Akkor + pont a TP-nek
Már csak az érdekelne, hogy a 4cellás akksival meddig bírhatja a gép? Wifi on?
Valamint, azt szeretném még megkérdezni, hogy olyan akksit hol lehet kapni amit plusszba be tudok rakni a gépbe?
Ha jól tudom akkor az R61-nél is megvan ez a lehetőség.Ja igen, meg még valami, létezik nálunk 14,1 colos gép R61-ből "NA01EHL"-számún kívül?
-
Neptunfű
tag
Sziasztok!
Egy megerősítést szeretnék kérni tőletek!
Ennek
a gépnek akkor most teljes roll cage borítása van?
Az ibm honlap szerint igen. A termékinfó szerint a linken nem...Előre is köszi!
-
peterszky
őstag
A Software Updater miért ilyen lassúúúú
Egy ATi driver leszedése több, mint fél óra. -
Dam0n
csendes tag
Shadowfax!
Köszi a segítséget, eddig úgy néz ki minden összejött. Jó volt újratelepíteni/visszaállítani a gyári állapotot, így legalább lehetett szemezgetni, mi kellett és mi nem.

-
Dam0n
csendes tag
Ja, és még egy kérdés.
Ha a vinyót fel szeretném partícionálni, akkor csak XP telepítő CD-vel tudom megtenni, vagy van lehetőség ThinkVantage - System Recovery esetén/folyamán is erre? -
alien_
őstag
Üdv!
Van egy ThinkPad R61e -m (T2310/1gb), és fel akarok rá rakni egy szűz Vistát, ami nincs telentegrálva minden lassítós dologgal.
A problémám az, hogy van kb 30 driver/util a gyártó honlapján, de ki szeretném szelektálni a fontosabbakat, valaki esetleg tudna ebben segíteni? Itt a lista.
Szeretnék egy újabb grafikus drivert is felrakni, de jelenleg csak lenovosat enged felrakni, a gyári intelt nem, pedig elvileg lényeges javulást hozna, ezt remélem új win majd megoldja..
Előre is thx!
-
Dam0n
csendes tag
válasz
mikoljan
üzenetére
Sikerült üzembe helyezni, csak még nem sikerült a saját igényeimnek megfelelően beállítani.
(Partícionálás, egyéb progik telepítése, stb.)A hangosság elég relatív. Én pl. abszolút nem találom hangosnak, igaz megy az asztali is itt mellette. Kb. az ACER TM 5320-al van egy zajszinten.
-
dabgergo
őstag
Grat DamOn a gépedhez! Én is ugyanilyet szeretnék majd venni.
Látom nem én vagyok az első 
Lenne egy kérdésem: processzorral mennyire vagy megelégedve? Mennyire gyors a gép? (Hosszabb távra venném a gépet, így nem szeretnék olyat ami 2év múla kegyetlenül belessul az akkori prpgiktól.)
És mégvalami ami nagyon érdekel: az akku meddig bírja?
-
Shadowfax
addikt
Viszont partícionálás után menni fog a rejtett partícióról a telepítés, ha azt meghagyom, illetve meg tudom hagyni azt?
Természetesen. Ügyelj arra, hogy ne nyírj bele, s akkor nincs gond.A Recovery CD/DVD innen kerül kiírásra? Tehát független, hogy én azóta a telepített rendszerben miket állítottam be?
Igen, így van.
-
-
Dam0n
csendes tag
-
Batib
őstag
Hi!
Shadowfax Dam0n épp egy ilyen gépen gondolkodom és lenne néhány kérdésem.
Ezt vagy a Vistás változatot (ugyanitt ugyan ebben az árban) érdemesebb megvenni?
Ezen van touchpad és kártyaolvasó mert a leírások nem egyértelműek?
Érdemes plusz garanciát venni?
Dam0n te a neten rendelted vagy boltban vetted, a boltban (polus) ugyanilyen áron van?
Kösz ha szántok rám némi időt! Valszeg lesz még kérdésem de egyenlőre ennyi. -
Dam0n
csendes tag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Először is, gratula a géphez!

Köszi! Azt hiszem jól döntöttem.
Sajnos nem fér el.
Itt az alsó résznél lévőt pöttyintetted be? Mert ha a felsőt, akkor valóban csak egy cd-t kér.
(Nem hülyének akarlak nézni, csak zárjuk ki ezt a lehetőséget.)A felsőt. Ha még egyszer nekiveselkedek, akkor a rejtett partícióról készíti ezt a mentést vagy a telepített rendszerről?
A ThinkVantage több programból áll, az Access Connections-re hivatkozol most, ugye?
Első lépésben uninstall, reboot, s próbáld meg a win saját hálózatkezelőjével belőni.Igen, bocs nem voltam egyértelmű. Én driver problémára gyanakszom.
Ez teljesen normális...
Egyetértünk. Nekem a bajom nem a méretével van, hanem azzal, hogy egy partíció van csak, nem kettő. Ha én ezt az egy partíciót két felé szétosztom, akkor utána a rejtett partícióról fel tudom-e tenni a rendszert?
A rejtett partíció meglétét egyébként leellenőrizheted itt: Sajátgép jobb klikk - Kezelés - Lemezkezelés.

Oké, köszi.
-
Shadowfax
addikt
Először is, gratula a géphez!

Kért egy CD-t, megírta, visszaellenőrizte és ennyi. Vártam, hogy kérje a következő lemezt, vagy egy DVD-t, de nem, semmi. Oké, gondoltam, nem telepítettem még úgyse semmit, és egy XP telepítő is simán elfér egy CD-n.
Sajnos nem fér el.
Itt az alsó résznél lévőt pöttyintetted be? Mert ha a felsőt, akkor valóban csak egy cd-t kér.
(Nem hülyének akarlak nézni, csak zárjuk ki ezt a lehetőséget.)Következő lépésként frissítettem az oprendszert, aminek a vége az lett, hogy az újraindítás után nincs hálózat.
Ez mit jelent? Windows update? System update?A ThinkVanage-ben létrehozott profilok megvannak...
A ThinkVantage több programból áll, az Access Connections-re hivatkozol most, ugye?
Első lépésben uninstall, reboot, s próbáld meg a win saját hálózatkezelőjével belőni.A másik, amivel nem vagyok kibékülve, hogy egy 142GB partíció van csak.
Ez teljesen normális. A vinyógyártók a gigabájtot úgy definiálják, hogy 1000x1000x1000 bájt (byte), azaz 1 GB= 1 milliárd bájt.
Windows alatt azonban mindenhol a GB valódi értékével számol a rendszer, ami 1024x1024x1024 bájt, azaz 1.074 milliárd bájt.
A 160 GB-os vinyód tehát valójában 149 GB-nak felel meg, s ebből lejön még a pár gigás rejtett partíció is.
A rejtett partíció meglétét egyébként leellenőrizheted itt: Sajátgép jobb klikk - Kezelés - Lemezkezelés.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Assetto Corsa Rally
- Steam Deck
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- Honor Magic 6 Pro Epic Green Használt, karcmentes garancia 2027. 10. 31-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hideg indítás problémás főleg, amikor bekapcsolom a gépet, a ventillátor megpróbál felpörögni, azonban olyan hangja van, mintha valami drót belelógna, majd utána le is áll, s bios kiírja, hogy fan error és el se indul a gép. Pár indítás után azonban oks, utána windows alatt egy fél percig ugyanúgy ez a hang, de utána megjavul, s eltűnik. (bár utána se marad teljesen 100%-os a venti hangja, de azt már csak akkor lehet észrevenni, ha direkt azt figyelem).