Hirdetés

Aktív témák

• Shadowfax

addikt

válasz Dam0n #2400 üzenetére

Először is, gratula a géphez! ;)

Kért egy CD-t, megírta, visszaellenőrizte és ennyi. Vártam, hogy kérje a következő lemezt, vagy egy DVD-t, de nem, semmi. Oké, gondoltam, nem telepítettem még úgyse semmit, és egy XP telepítő is simán elfér egy CD-n.
    Sajnos nem fér el.
    Itt az alsó résznél lévőt pöttyintetted be? Mert ha a felsőt, akkor valóban csak egy cd-t kér.
    (Nem hülyének akarlak nézni, csak zárjuk ki ezt a lehetőséget.)

Következő lépésként frissítettem az oprendszert, aminek a vége az lett, hogy az újraindítás után nincs hálózat.
    Ez mit jelent? Windows update? System update?

A ThinkVanage-ben létrehozott profilok megvannak...
    A ThinkVantage több programból áll, az Access Connections-re hivatkozol most, ugye?
    Első lépésben uninstall, reboot, s próbáld meg a win saját hálózatkezelőjével belőni.

A másik, amivel nem vagyok kibékülve, hogy egy 142GB partíció van csak.
    Ez teljesen normális. A vinyógyártók a gigabájtot úgy definiálják, hogy 1000x1000x1000 bájt (byte), azaz 1 GB= 1 milliárd bájt.
    Windows alatt azonban mindenhol a GB valódi értékével számol a rendszer, ami 1024x1024x1024 bájt, azaz 1.074 milliárd bájt.
    A 160 GB-os vinyód tehát valójában 149 GB-nak felel meg, s ebből lejön még a pár gigás rejtett partíció is. ;)
    A rejtett partíció meglétét egyébként leellenőrizheted itt: Sajátgép jobb klikk - Kezelés - Lemezkezelés. :)

Aktív témák