- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- HP notebook topic
Aktív témák
-
Emitel
tag
vagy
http://www.suriel.hu/notebook/ibm.html -
Shadowfax
addikt
Mert nem fogják tudni megmondani.
Ezek eléggé eseti jellegű dolgok, s nekem sem tudták megmondani, mikor októberben lecsúsztam róla. Aztán novemberben már meglett a kicsike.
Szóval amióta figyelem őket - kb. szeptember óta - minden hónapban van/volt ilyen akció.
Emitel : Lehet, hogy vaksi vagyok, de azon az oldalon azt a T43-mat ennyiért nem találom...
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax #794 üzenetére
Nem, ott egy varázsló jön be, amibel mindent be lehet állítani, amit a másikban. Vagyis csak nagyjából. Ha kell arról is tok képet, csak ugye 1 varázsló az hosszú.
Igen, mind2 beállítást megtehetem egy helyen.
kérdezz bátran.
Zola_: kinek a pap, kinek a papné...csak utólag tudtam meg, hogy kb. egy 300k-s gépet kaptam 220-ért.
[Szerkesztve] -
Emitel
tag
Kivárok egy T43-as akciót, ill. sűrűbben figyelem az apronetet.
Mást nem tehetek. Azért 400eFt az sok érte. -
Shadowfax
addikt
Megcsodáltam mindent.
Kérdés: ha itt [link] a Battery settings-re kattintasz, akkor Neked nem az a felület jön elő, mint nálam?
Egyébként én se nagyon értem ennek a logikáját, mert itt nemcsak Battery, azaz aksi beállításokat lehet elvégezni, hanem az AC-ét is.
Ha a Power Management-re kattintok, akkor nekem is hasonló ablak jön fel, mint Nálad: ''Energiagazdálkodási lehetőségek tulajdonságai''. -
Zola_
tag
Bocsánat, az csak T42-es, itt van lejjebb:[link], és wifit nem látom írva benne. Amúgy usanotinál 339 a legolcsóbb T43, a notebooknál meg 360, de a konfigokat nem néztem, csak a szívemet fájdítom, mert most nem tudtam ilyet venni sajna.
Szóval ott volt a legolcsóbb eddig, és nem is kevéssel.
[Szerkesztve] -
Zola_
tag
Nem voltam ott, de ez egy kis bolt, egy szervíz, és nincs olyan hálózata mint másoknak. Ha neked megér kb. +40e forintot, hogy futár is van... Amúgy a notebook-ban rendesek, kedvesek, csak épp a honlapi adatlapon volt -és van- elírás: 5400rpm helyett 4200 van benne, Intel chipszet helyett ATI, és DDR helyett DDR2. 3 elírásból kettőt javítottak azóta.
[Szerkesztve] -
Zola_
tag
válasz
#95561216 #776 üzenetére
Az van amit Herby ír... Nálam ez csak 1 hónap eltérés, de már rendeltem hozzá +2évet, így kb. 3 év múlva lesz érdekes az eltérés. A számla akkor is meglesz, és a Lenovo akkor is létezni fog.
Amúgy ez is egy kritikai észrevételem az Lenovo felé. Miért nem lehet ezeket az ügyeket egységesen lekezelni? Minket -végfelhasználókat- nem érdekel, hogy hol mennyit áll a gép, de a gari érvényessége nagyon is.Majd írd meg, hogy mit mondtak.
-
ALI_G
veterán
Nos, amúgy én úgy vettem, hogy csak DVD combó van benne. Itthon derült ki a turpisság, hogy jobbat adtak.
Ha emlékeim nem csalnak ilyen laptop DVD író 20e körül van. Arra viszont már nem emléxem, hogy használtan vagy újonnan. De amúgy nem hinném, hogy olyan nagy szüksége van az embernek egy ilyenre a laptopjában. Inkább vegyél egyet a PC-dhez. Vagy mégegyetabba csak 10e-be kerül.
Shadowfax: megcsodálod mim van?
nállunk meg a suliban vannak letiltva az ilyen oldalak. az összes magyar és nevesebb külföldi free webtárhely le van tiltva. Csak tudnám mér.
[Szerkesztve] -
Emitel
tag
válasz
mogadishu #771 üzenetére
Csak sajna nincs futár szolgálat náluk. Félrerakattam az utolsó darabot magamnak, de vissza kellett mondanom, mert nem tudtam Bp-re utazni(140km).
inkább megveszem olyan helyen ahol van futár szolgálat. Még ha drágább is. De legalább adnak ilyenre is.szerintem a legmegbizhatóbb a netobook. -
ALI_G
veterán
válasz
#95561216 #769 üzenetére
Az enyém sima, nem e változat. Bizonyos linux-ok mát jól kezelik az ATI-t is, anélkül, hogy újra fodítanád a kernelt
Sir Pee: jónak néz ki amit nézel, de egy RAM upgrade elkell majd neki.
Az M radi 7500 nekem 4000 pöttyöt ad 3Dmark2001-ben. Játékra nem használom a PC-m sem, csak CS1.5-re, azt meg viszi 100 fps-sel a laptop is
Amúgy nem egy nagy durranás az a 7500, de legalább nem eszi a rendszermemóriát. Amúgy én nem vidkarisat néztem elsősorban, de mégis ilyen lett.
220-ért az enyém nagyon best buy volt, bár ez haver érdeme, hogy ilyen olcsón tudta adni. Sajna az 1 év gari az kevés (neked 3 év), ez fáj a legjobban. Remélem nem fog soha meghibásodni. IBM, bízom benne. (lekopogva)
[Szerkesztve] -
mogadishu
csendes tag
Üdv!
Többé-kevésbé figyelemmel kísérek itt néhány topicot jó ideje, és feltűnt ennek a bizonyos üzletnek a sorozatos akciója a T43-asokkal. A legutóbbiról már sajna lecsúsztam. A következőre lennék kíváncsi: ezen a helyen mennyire rendszeres ez a fajta akció? Úgy rémlik idén kb harmadjára volt ilyen, legalábbis amit én láttam. Szóval várható-e, hogy pl 2-3 hónapon belül megint lesz, vagy ez teljesen rendszertelen? -
törölt tag
Azt, hogy kevés a ram, és a swappelés öli a rendszer teljesítményét. De elöbb inkább garibővítésre költök, aztán egy gigabyteos modul bele
Láttam énis egy olcsóbb gépet radeonnal, de nálam ati szóba sem jöhet, linux alatt szívás. Nomeg asszem csak R51e volt, ahhoz nincs ultrabay. Tiéd e, vagy sima?
-
ALI_G
veterán
válasz
#95561216 #767 üzenetére
Ez alatt mit értesz?:
''de hát mit várok, ha 97%-on az a 256 ram''
Az enyém 220K volt bruttó, és kb. olyasmi mint a tied. Bár nekem 512 ram van benne, 1,6-os Dothan mint neked, 60-as vinyó - Fujitsu, 4200 rpm, DVD +-RW ; RAM (detto mint a tied), BT, Wlan, infra, Gigabites ethernet, M Radeon 7500 32MB de szerintem ez is stimmel nálad.
ja, és a legfontosabb: integrated 56k-s faxmodem -
törölt tag
Nah, megjött a notim
Épp most írom ki vele a recovery cd-ket, kicsit be van lassulva a szentem, de hát mit várok, ha 97%-on az a 256 ram
A DVD-író kellemes meglepetés, 18-al volt drágább, mint a cd-rws modell, szóval nem számítottam egetverő darabra. DVD +- 8x, és a dvd-ramot is kezeli 3x-osan
A vinyó egy 40 gigás 5400 rpmes Toshiba 16 mega cahcel, ezen is meglepődtem, csak 8 megásra számítottam
További meglepetés volt még, hogy a procit (P-M 1.6) 600 mhzre veszi vissza aksis üzemnél, az olvasottak alapján 800 mhzre számítottam. Azt hiszem, volt egy pixelhibája a képernyő közepén, de megrémülni sem volt időm, reflexből odanyúltam, mintha szösz lenne, benyomódott kicsit tft, és eltünt a világos pont, talán csak egy érintkezőhiba volt
258 ropiért lekopogom eddig remek vétel, (mondjuk wlant, bluetoothot kompatibilis eszköz híjján még nem teszteltem), főleg úgy, hogy a típusszám alapján dvd-író nélkül a lenovo ajánlott ára 300 brutto. Éljen az usanoti, mindenkinek csak ajánlani tudom -
ALI_G
veterán
Lehet írok neki.
Más: Hol lehet azt beállítani, hogy hány fokos CPU-nál kapcsoljon ki a noti? Eccer már megtaláltam, de most egy istenért se találom.
Ja, és mondanátok valami jó hőmérséklet és venti figyelő monitorozó progit? Én speed fan-t használok, de az nem jó a notihoz. 29°C-osnak mutajta a CPU-t mióta bekapcsoltam, és az előbb még el is indítottam egy CPU warning-ot. 1:41 után le is kapcsoltam a progit, mert forró levegő jött ki a szellőzőn, a speed fan meg továbbra is 29-nek mutatja.
everest meg nem is írja ki mennyi a CPU, csak a HDD-t, de azt meg a speed fan is jól írja ki.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
-
Herby
csendes tag
For Lenovo fans only:
-
ALI_G
veterán
Köszi, ezt a linket már ismerem. De nem jó nekem. Hiába csináltam meg pontról pontra...
Ez leírás még SP1hez készült, vagy még ahhoz se. SP2 alatt kicsit másabb, mivel van eleve egy Win-es BT driver. Nagy nehezen leküzdöttem már, és egy normálissal már eccerűbb. Csatlakozik a laptop és a PC, de net nincs, háló nincs, ping nem megy. Van routerem, az megy egy switch-be, amin van 3 gép, köztük az enyém is. A laptop BT-s címe is ugyanaz mint a belső hálóé (192.168.1.x). Mivel van routerem átjárót használok, és nem a gép jelentkezik be a szolgáltatóhoz. Már próbáltam sokféle képpen, de még mindig nem megy. A laptopon is kell megadni az átjárót? És az a PC legyen vagy a router IP-je...és még rakás kérdéssel nekem szerintem bonyolultabb mint az a leírás.
Szóval valaki csinált már ilyen hálózatot itt? -
Herby
csendes tag
Bluetooth rádiós hálózat otthonra
Forrás: [link]
Hosszas fejtörést okozott, hogy hogyan lehetne megosztani a család többi tagjával a DSL Internet nyújtotta előnyöket. A lakás bekábelezése helyett egyszerűbb megoldásnak tűnt valamelyik rádióhullámú technológia felhasználása. Bár első körben a WLAN (IEEE802.11 szabvány) került szóba, végül is inkább a Bluetooth mellett döntöttem.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Sokadjára megkérdem, bár már félek, hogy nem jön rá most sem válasz:
Valaki csinált már Bluetooth hálózatot? A laptopomat szeretném összekötnia PC-nel, és a PC netét használni.
SF: most csinálok képeket az R51-ről, h milyen beállítások vannak. pár perc és feltöltöm. -
Herby
csendes tag
[link]
[Szerkesztve] -
Herby
csendes tag
[Szerkesztve] -
törölt tag
Central Europe & Russia, majd onnét lehet országot választani. Én pl beírtam, hogy Körmend, kidobott 10 találatot Vas és Zala megyéből, kilóméterszámítással, hogy milyen messze van, mellette a térképen megjelölve, majd ha rákattintottam egy konkrét kereskedőre a város térképén pontosan (!) bejelölte a bolt helyét, mutatva a környező utcákat.
-
ALI_G
veterán
válasz
Shadowfax #731 üzenetére
be volt dugva az AC, szóval maxon ment a CPU. Egyébként 1,6os M P van benne. Dothan magos.
Persze, power managmentben csináltam sémát. Amikor ezt mértem, szinte csak böngészésre használtam. Ja és ekkor Thinkpad default-on volt. Tehát alapon beállításon. Ez azt takarja az enyémnél, hogy amikor be van dugva az AC akkor fullon megy, ha meg telepről megy akkor változtatja a szorzót. 800-1600-ig asszem az órajel. A feszkót nemtom mennyire szabályozza, mi a min és a max. Max tán olyan 1,3 körül van V-ban.
Ehhez a sémához még ugyebár tartoznak ilyesmik, hogy kikapcsolja a TFT-t, lemezt, esetleg, ha sokáig nem csinálok vele semmit szundiba rakja. + óra filmezést kibír lazán. Na jó, a végére már olyan 15-20% körülre merül le. Of korz ilyenkor 800on megy végig a kicsike.
A ti notitoknak van neve? -
Zola_
tag
Annyit helyesbítek, hogy BP-t még csak-csak találtam egy oldal alján eldugott linken.
DE! Elindulva a magyar IBM honlapról a ThinkPad összesítő oldalt még megtalálni magyarul, de onnan a részletező és hasonlító oldal már angol, és a ''Locate Reseller''-nél már nem lehet magyarországot kiválasztani. -
Zola_
tag
válasz
Shadowfax #736 üzenetére
Bizony úgy van, elég jól ismered már a kis történetemet.
Saját XP fut rajta, és az egyszem telepítő CD-t igyekszem nem elhagyni.
Ettől függetlenül ha újra venném, akkor már inkább előtelepítve tenném, mert nem sokkal drágább, és nem kell a driverekkel tökölni. +adják még hozzá az alább írt progikat is.
Így nekem nem segít a Herby által bemásolt leírás, de másnak hasznos lehet itt a fórumon.
Egyébként ha valamiben most kritizálnám az IBM/Lenovot-t akkor az a magyar nyelvű terméktámogatás.
Nem tudom, hogy milyen volt korábban, de magyar végfelhasználói weblap gyakorlatilag nincs. (ez a lenovopc.hu olyan mintha nem is lenne) Telefonos vevőszolgálatról nem tudok. Engem pl. konkrét notebook kérdés esetén egyből a szervízbe kapcsoltak...
Ha valaki nem tud angolul, akkor segítséget kell kérnie, hogy a support oldalakon eligazodjon. A szervízes kolléga is odaküldött pl. Nagyon rendes volt, de azért éreztem, hogy nem igazán ér rám. (gondolom neki szerelés a dolga, és nem tanácsadás)
Azért ezekben a HP jelenleg színvonalasabb. Előtte majdnem HP-t vettem, és akkor nézegettem a neten, és hívtam is őket.
Most persze talán jönne a válasz, hogy a Business Partnernek kéne mindent tudni... De ez sincs ám fent a neten, hogy ki a BP, és ki nem. Az angol nyelvű honlapon magyarországot mint értékesítési helyet, kis sem lehet választani.... -
Herby
csendes tag
Kérdés: Hol van a gépem recovery (helyreállító) lemeze?
Válasz: A Lenovo (és elődje az IBM) már évek óta nem ad recovery lemezt a gépeihez. Egy korszerűbb és megbízhatóbb megoldást alkalmazunk a gyári állapot helyreállítására. (A CD-k mindig elvesztek, mire szükség lett volna rájuk.)
A helyreállító program az Ön gépének merevlemezén, egy rejtett területen helyezkedik el. Szükség (hiba) esetén a gép bekapcsolása után nyomja meg a kék ''ThinkVantage'' (régebbi gépeken Access IBM, Access ThinkPad) gombot a ThinkPad billentyűzet bal felső sarkán vagy az F11-es gombot asztali gép esetén. Ennek hatására egy menübe lép be, ahol kiválaszthatja a ''Recover Factory Content'' menüpontot, amely az eredeti gyári állapotot állítja vissza. (Figyelem! Ez minden adatot töröl a merevlemezről!)
Ha ezt a helyreállító készletet szeretné CD-n is birtokolni, akkor elkészítheti a ''Start - Programok - ThinkVantage'' (esetleg régebbieken Access IBM, stb.) - ''Create Recovery Discs'' programmal mely megtalálható a gépén. Ha csak a meghajtó programokra van szüksége, akkor azokat a merevlemez ''Drivers'' alkönyvtárában találja meg, de javasljuk, hogy inkább töltse le a legfrissebbeket a http://lenovo.com/support oldalunkról.
A géphez adott programokat, (CD író, DVD lejátszó, stb.) szintén a merevlemezen találja az ''IBMAPPS'' könyvtárban. Ezeket innen szintén CD-re mentheti. (A recovery CD készlet természetesen tartalmazza ezeket is, tehát külön lementésükre csak akkor van szükség, ha valamilyen oknál fogva újra szeretné ezeket telepíteni.)
Az operációs rendszer nem a recovery CD-től lesz jogtiszta, hanem a készüléken található Microsoft COA (Certificate of Authenticity) cimkétől. Ez a gépe aljára vagy oldalára ragasztva található. -
Zola_
tag
Hát remélem is, hogy nem tipikus, csak kissé elszomorít, hogy az enyém gyakorlatilag gyári hibás, hisz néhány nap alatt kijött a ventiprobléma. Rendeltem is hozzá +2év gar. hosszabítást.
Amúgy a gép nagyon tetszik. Ugyan semmilyen CD-t nem adtak hozzá, de a netről minden drivert le tudtam tölteni, még a ThinkVantage-t is. Viszont nincs az előtelepített winesekhez járó Rescue+Rrecovery,PC-Doctor,WinDVD, RecordNow, és NortonAntivirus, meg vmi Lotus cuccok. Nem tudom, hogy mennyit vesztek ezekkel...
[Szerkesztve] -
Herby
csendes tag
>>>A polcokon kb.30 noti várta a gazdit, és volt még hátul is jópár. Ha ennyi az össz beteg példány Bp-en, az nem is rossz. <<<
Nem tipikus, hogy egy IBM Thinkpad könnyen megadja magát. Az érdekes az, hogy IBM Business Partner nem szervizelhet IBM ThinkPad-et, ha a munka megbontással jár, azaz csak a központi szervízben lehet javíttatni a gépet. Pl. memóriát, HDD-t, akkut cserélhet, de nem nyúlhat a gfépbe, mert az garancia vesztéssel jár. Bármennyire furcsa, de az IBM BP sem csinál mást mint átveszi a gépetz aztán bekocg vele az IBM-be. -
Zola_
tag
válasz
Shadowfax #725 üzenetére
Igen!
Azért nagyon köszi Herby-nek az infoért! Már ''lenyomoztam'' ott a gépet. Itt láttam a rövidebb garit, és a parts look up-ban meg combot írnak, de multirecorderrel vettem. Ilyenek ezek a CTO-s gépek.
Amúgy most jövök IBM szervízből ventilátor csere ügyben...
Kis kavargás után meg is találtam a bejáratot, nincs eléggé kitáblázva sztem. HP és IBM főhadiszállás farkas szemet néznek egymással.
Ha az ablaknál lévő srácon múlik, akkor átveszi a gépet, aztán majd értesítenek. Mondtam, hogy rendeljék csak meg az alkatrészt, addig elviszem, és szóljanak ha megjön és lesz 20 percük berakni, akkor jövök és meg is várom.
Ami a furcsa, hogy bevitte a srác a gépet kb 5 percre, és nem is hiszem, hogy nagyon megnézték volna... Szóval nem nagyon értem, hogy most miért kellett jó másfél óra a napomból. (élvezve a Hungária körúti forgalmat) A polcokon kb.30 noti várta a gazdit, és volt még hátul is jópár. Ha ennyi az össz beteg példány Bp-en, az nem is rossz.
Kaptam egy papírt a diagnózisról, aztán majd megyek még sajnos.
[Szerkesztve] -
ALI_G
veterán
Hi!
Miért van az, hogy 63 °C-os a CPU-ja az R51-emnek, és szinte nem is megy a venti. (speedfan-nal néztem).
Ti milyen progit használtok monitorozásra? Gondolom van vmi IBM noti specifikus progi ilyenre, esetleg még némi állítási lehetőséget is kínál.
Hol lehet beállítani, hogy hány foknál csináljon kritikus leállást? -
törölt tag
No, épp most rendeltem meg egy R51-est, csütörtökre lesz itt, ha minden igaz, remélem nem csalódok benne
-
predy_
csendes tag
Nem volt garim
-
Zola_
tag
válasz
Shadowfax #718 üzenetére
Nem robotok szerelik manapság?
A néhány napos használat már huzamosabb terhelés lenne?
Már érdeklődtem telefonon, és azt mondták, hogy elég sok gépük van, így 1-1,5 hétre vállalnak. Amúgy a venticsere nem tartana sokáig, csak a sor hosszú. Persze abban gondolom nem csak ThinkPad-ek vannak...
A garlevelet pedig még mindig nem kaptam meg. -
Zola_
tag
Köszönöm szépen! Lehet, hogy kíváncsiságból telefonálok majd egyet. Amúgy ''csak'' arról van szó, hogy a kiskereskedő nem figyel oda kellőképpen, hogy jó infók legyenek a honlapján. Érdekes, hogy az általad linkelt oldalt csak innen a linkről látni, ha csak úgy beütöm a lenovopc.hu-t, az másképp néz ki.
Már működik a gép, tettem rá wint is, csak a ventilátora ad egy idegesítő süvítő hangot ha felpörög, illetve jött már onnan néha egy swatch óra szerű kattogás is... Majd beviszem a szervízbe ha lesz időm, de egy új gépnél azért nem öröm! Amúgy a Celeronnal közel 2 és 3/4 órát bír. -
Zola_
tag
válasz
Dr. Akula #708 üzenetére
Na azért ez nem ilyen egyszerű szerintem...
Mint fórumtársunk korábban írta, és én is utánaérdeklődtem, a CTO-s gépek egyedi rendelésre készülnek Ha rendelek vmit, akkor meg is nézem, hogy azt kapom-e. (Ahogy én is tettem vásárlás után.) Feltételezem ez még egy nagykerben is így van, de egy kisker forgalmazónál méginkább igy kellene lennie! Elírás mindenhol lehetséges, csak épp igen sajnálatos, mert a közzétett info alaján választ a vásárló. (még akkor is ha minden felelősség hárítva van) A jó hírnév azonban egy kiskerben fontos, és azt az ilyen esetek is meghatározzák. Nekem pl. engedték, hogy az originál HP-t pár nap múlva ráfizetéssel IBM-re cseréljem, és ez nagyon rendes dolog volt! Azonban a honlapi elírás a HDD-ről, és az, hogy az azt jelző levelemre még azt sem mondták, hogy bocs és köszi, hogy szóltál, javítottuk a leveled után, pedig nem volt olyan szép! 1-1Verseny van, gondolom nekik sem mindegy, hogy mit mesélnek róluk. Csak úgy hozzáteszem, hogy a driverek installálásakor az is kiderült, hogy ATI Radeon Xpress 200M van benne, és nem Intel. (Ha lesz kedvem majd ezért is írok.
)
Amúgy kapható ott egy másik R51e is, ahol pl. ATI video van írva, de Intel855GME chipszet, amiben tudtommal nem is lehet DDR2...
[Szerkesztve] -
Dr. Akula
félisten
Az hogy nem Acer.
Ez buseness class gép, itt nemcsak a MHz-et kell megfizetni, hanem a minőséget is. Egyszerűen mindenben jobb, megbízhatóbb mint egy ''olcsított'' változat. Azért 855-ös, mert amikor ezt kitalálták, még az volt a csúcs. Azóta van T43, az már 915 és DDR2 - nem mintha sokat számítana. -
Sipi
addikt
Most kell itt húzni a könnyet a szememből?
Az Ati annyira em gond. A moduláris Xorgban DRI támogatással tudod kezelni az Ati kártyákat, ami meglepően (döbbenetesen!) jó gyorsítást tesz lehetővé. Az egyetlen hátrány az, hogy nincs Ati-szintű OpenGL, de a szoftveres Mesa-t le lehet fordítani az xorgos ati támogatássa. Így hardveresen gyorsított kártyán lesz hardveresen gyorsított opengl. Valószínűleg nem olyan gyors, mint az Ati binárisa, de cserébe működik. Ami az Ati frenetikus meghajtóiról nem mondható el.
Egyébként üdv a klubban! Mintha még nem láttalak volna a Gentoo topikban...
Mostanában páran küzdenek azzal, hogy laptopra tegyék fel (bár nem IBM-re). Ha esetleg tudsz tanácsot adni...
Sipi
[Szerkesztve] -
predy_
csendes tag
Gentoo Linux-ot hasznalok T40-esen, nagyon kiraly, csak ajanlani tudom
Jelenleg nincs is Windows a gepemen. Egyedul annyi hogy jatszani nem tudok, de arra ott a nagygep, a mai jatekokat ugysem viszi 32M-es Radeon. Masik problema hogy a kedves ATI nem tamogatja az ATI Mobiliy Radeon M7 LW-t az fglrx-ben, a legkisebb tamogatott a mobility radeon 9000.
-
jorge04
csendes tag
Hmm. Ha nem gond feltennék egy nagyon hülye kérdést. Az e sorozaton ugye nincs s-video kimenet. Nem lehet ezt valahogy mégis megoldani? Írják az interfészeknél ezt a külső monitort. Ez csak annyit jelent, h rá tudom kötni monitorra? Mert az nem valami egetverő extra.. azt a Thinkpad 600-om is tudta, isten nyugosztalja...
Aktív témák
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- OpenWRT topic
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bestbuy játékok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyelőre táblázattal segíti a Borderlands 4 futtatását a Gearbox
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- BTO/CLEVO X170KM-G DTR i9-11900K/64GB/RTX3070 Gamer/Workstation
- Lenovo Ideapad Slim 3 DDR5, Garancia jún 2026
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest