Aktív témák

• mikoljan

tag

válasz Giovanny #2481 üzenetére

Szia,

Először is el kell, hogy mondjam, nagyon segítőkészek voltak a bolt dolgozói. Le a kalappal előttük!

Tehát, tegnap visszavittem a boltba a gépet. Mindenki meghallgatta a notit és közösen konstatáltuk, hogy hallani lehet a magas frekvenciás cicergést, amikor használjuk a TrackPoint-ot és az UltraNav-ot. Írtunk munkalapot, majd a hazai forgalmazóhoz elvitték a mai napon, aki ki is cserélte. Sajnos nem tudtuk meg, hogy mi volt a hiba forrása.
    A vicc az egészben az, hogy éppen most telepítem fel az új masinára a szükséges frissítéseket és sajnos itt is hallani lehet a cicergést, sőt még egy picivel jobban.
    Talán valamilyen elektromos zajt vesz fel szerkezet, nem tudom.

A másik érdekesség az, hogy a bemutató gépek közül is produkálta az egyik ezt a zajosságot.

A terv az, hogy holnap felhívom a Lenovo technikai szervízét és rákérdezek erre. Ha nem tudják a választ, akkor váltani szeretnék. Vagy egy másik típusra, vagy a kifizetett összeget.

Igazából el vagyok keseredve, hogy pont nálam jön ki ez az apró zavaró tényező, mert úgy gondolom, hogy ez a konfig tökéletes nekem, arra, amire szeretném használni. Ráadásul pont most igazán kellene a noti, mert jelenleg szakdolgozatot írok.

Aktív témák