Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• mikoljan

tag

válasz Dam0n #2488 üzenetére

Tudsz esetleg linkeket adni, ahol olvastál erről a cicergésről? Mert én általában a CPU-s zajokról olvastam, amit anno Shadowfax is linkelt.

Még arra gondoltam, hogy ismét felteszem az XP-t és az első boot után nyomok egy ThinkVintage-t, amiben lehet használni a pöcit. Kiváncsi vagyok, hogy ott lehet-e hallani.
    Egyáltalán akkor milyen driver hajta meg az egeret?

Bár, ha driver-es a gond, akkor mivel lehet magyarázni, hogy a bemutatóteremben az egyik vista-s gépen is lehetett hallani ezt a zajt a másikon pedig nem?

Egyébként felhívtam a Lenovo szervízét. A szervizes kolléga türelemmel hallgatta végig a gondomat és készséggel válaszolt kérdéseimre.
    Először is azt mondta, hogy volt már hasonló esetük, de így -értelemszerűen- nem tudja megmondani, hogy pontosan ilyen. Azt tanácsolta, hogy vigyem vissza a masinát a kereskedőhöz és kérjem meg, hogy cseréljék ki a mostani gépemben és egy új gépben a vinyót és meg kell nézni úgy a szerkezetet. Ha úgy is fennáll a hiba, akkor jelezni kell a szervíz felé, ők meg továbbítják a Lenovo-nak ezt.
    Vagy még egy lehetőség, hogy egyenesen a szervízbe viszem el a notit, ahol hosszabb átfutási idő után megpróbálják diagnosztizálni és elhárítani a problémát.

Aktív témák