- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SONY LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- Autóhifi
Aktív témák
-
Tim82
félisten
Felvetettem a modkerben, hogy hátha jobb volna két Thinkpad-topik helyett egy. [link] Ez csak ötlet, nem tudom, egyetértenek-e vele a topik gyakori látogatói?
-
ALI_G
veterán
üdv
R51-be tudok gyorsabb vinyót rakni? -
adik
őstag
Hali,
legközelebb nyugodtan használhatsz úgy kb-szal kevesebb kérdőjelet, még akkor is tiszta kör, hogy kérdezel.
Egyébként ha megnézed, zömmel azok a felhasználók elégedetlenek az SL szériával, akik a komolyabb ThinkPadokhoz hasonlítják a gépet. Szerintem, az én igényeimnek egy korrekt ár/thinkpadság kompromisszum, nem bántam meg - persze Dellem még nem volt, pláne az általad említett típus, nem tudom, hogy azzal jobban jártam-e volna. A típus hátrányai/gyengéi ugye ismertek. Nekem is volt pár gondom eredetileg - pl az állandó kékhalálok, amiket végük sikerült kiküszöbölnöm (a tűzfalamra volt allergiás), meg a viszonylag hangos és állandó hűtés (cserébe nem melegíti a kezemet - a zaj annyira nem zavar). A billentyűzete kiváló és a monitor, aksi is nagyszerűen teszik a dolgaikat. Jól beállítva az oprendszert pedig a sokak által kifogásolt sebesség-problémák is megszűnnek. Dióhélyban. -
cira
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik jobb notebook:
Dell xps 1330 vagy Lenovo sl300 ?????????????????????
Hasonló konfigurációval lenne, igaz újonnan a Dell drágább, de használtan kb hasonló lenne. Ezért nem tudok dönteni. Mindkettőről olvastam a hozzájuk tartozó fórumon jót is rosszat is.
Az sl az Usanotebook.hu-n van elég jó áron, csak elég sok negatív véleményt olvastam itt.
Köszi! -
jFox
addikt
válasz
Intelligencs #4004 üzenetére
Jó ez a Lenovo levonó!
-
Vegha
senior tag
válasz
Intelligencs #4003 üzenetére
tényleg nagyon profi ! Ez ilyen 3M-féle, UV szűrős fólia ? Hol lehet ilyet szerezni ?
-
adik
őstag
válasz
Ez nagyon állatul néz ki!
-
válasz
-
Egy barátom csinálta meg nekem, aki profi grafikus. Beszkenneltem neki a fedlapomat és elküldtem mailben. Ő pedig kiszerkesztette, és tizedmilliméter pontossággal körbevágta a fóliát egy speckó vágógéppel, majd ráapplikálta. Elvileg ez 5-10 évig úgy marad, mivel ez olyan fólia, amit autók dekorálásához használnak.
Sajnos nem tudom távolról normálisan lefényképezni, mert nem látszik semmi sem belőle. Azért, hogy valamennyire lásd a hatást, lefényképeztem Neked makro módban a Lenovo logot, hogy látszódjon a különbség. A Lenovo logo körül lévő rész fényes, mivel ez a gyári rész, a többi meg mindenhol matt. Egyébként nagyon-nagyon jól néz ki, a logok abszolút kiugranak amiatt az 1 mm-es fényes keret miatt. Eddig még senki sem vette észre, hogy nem gyárilag matt, sőt, sokan akkor sem, mikor mondtam, hogy ez matrica.
-
Napfénysüti
nagyúr
Biztos igazad lehet abban hogy ha nem használom akkor tovább bírja. Csak én úgy vagyok vele ha már kifizettem egy vagyont a gépért had ne kelljen ilyenekkel foglalkoznom. Tegnap mellesleg jól is jött hogy bent volt mert elszállt az áram. Minden sötétbe borult én meg vígan dolgoztam tovább. Ha 2-3 évet kibír az akksi akkor már bőven jó mert vagy cserélek addigra gépet vagy veszek max egy új akksit. Ennyi időnként kibírom azt az összeget amennyibe kerül.
-
Vegha
senior tag
válasz
Napfénysüti #3998 üzenetére
pedig jobban jársz, ha kiveszed az akkut, ha nem használod. Tapasztalatból mondom! Az egyik vállalati Toshibánk (5 éves) ilyen használat mellett még mindig a gyári, 4-4,5 órákkal muzsikál.
(egyébként úgy emlékszem az én R60-am powermanager-ében fel is hívják rá a figyelmet, hogy ha huzamosabb ideig nincs szükségem az akkura, akkor inkább vegyem ki)
Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One mobilszolgáltatások
- Építő/felújító topik
- OpenMediaVault
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- SONY LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- Dobozos Microsoft Surface Érintős Laptop Go 2 -50% 12,4" i5-1135G7 8/128 WSXGA
- Új Dobozos PcCom Revolt Gamer Tervező Vágó laptop -65% 15,6" i7-13700H 32/1TB RTX4060 8GB FHD 144Hz
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 ZALMAN S2 TG A-Data 600W
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest