Aktív témák
-
Tim82
félisten
Felvetettem a modkerben, hogy hátha jobb volna két Thinkpad-topik helyett egy. [link] Ez csak ötlet, nem tudom, egyetértenek-e vele a topik gyakori látogatói?
-
ALI_G
veterán
üdv
R51-be tudok gyorsabb vinyót rakni? -
adik
őstag
Hali,
legközelebb nyugodtan használhatsz úgy kb-szal kevesebb kérdőjelet, még akkor is tiszta kör, hogy kérdezel.
Egyébként ha megnézed, zömmel azok a felhasználók elégedetlenek az SL szériával, akik a komolyabb ThinkPadokhoz hasonlítják a gépet. Szerintem, az én igényeimnek egy korrekt ár/thinkpadság kompromisszum, nem bántam meg - persze Dellem még nem volt, pláne az általad említett típus, nem tudom, hogy azzal jobban jártam-e volna. A típus hátrányai/gyengéi ugye ismertek. Nekem is volt pár gondom eredetileg - pl az állandó kékhalálok, amiket végük sikerült kiküszöbölnöm (a tűzfalamra volt allergiás), meg a viszonylag hangos és állandó hűtés (cserébe nem melegíti a kezemet - a zaj annyira nem zavar). A billentyűzete kiváló és a monitor, aksi is nagyszerűen teszik a dolgaikat. Jól beállítva az oprendszert pedig a sokak által kifogásolt sebesség-problémák is megszűnnek. Dióhélyban. -
cira
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik jobb notebook:
Dell xps 1330 vagy Lenovo sl300 ?????????????????????
Hasonló konfigurációval lenne, igaz újonnan a Dell drágább, de használtan kb hasonló lenne. Ezért nem tudok dönteni. Mindkettőről olvastam a hozzájuk tartozó fórumon jót is rosszat is.
Az sl az Usanotebook.hu-n van elég jó áron, csak elég sok negatív véleményt olvastam itt.
Köszi!
-
jFox
addikt
válasz
Intelligencs
üzenetére
Jó ez a Lenovo levonó!

-
Vegha
senior tag
válasz
Intelligencs
üzenetére
tényleg nagyon profi ! Ez ilyen 3M-féle, UV szűrős fólia ? Hol lehet ilyet szerezni ?
-
adik
őstag
válasz
Intelligencs
üzenetére
Ez nagyon állatul néz ki!

-
válasz
Intelligencs
üzenetére
-
Egy barátom csinálta meg nekem, aki profi grafikus. Beszkenneltem neki a fedlapomat és elküldtem mailben. Ő pedig kiszerkesztette, és tizedmilliméter pontossággal körbevágta a fóliát egy speckó vágógéppel, majd ráapplikálta. Elvileg ez 5-10 évig úgy marad, mivel ez olyan fólia, amit autók dekorálásához használnak.
Sajnos nem tudom távolról normálisan lefényképezni, mert nem látszik semmi sem belőle. Azért, hogy valamennyire lásd a hatást, lefényképeztem Neked makro módban a Lenovo logot, hogy látszódjon a különbség. A Lenovo logo körül lévő rész fényes, mivel ez a gyári rész, a többi meg mindenhol matt. Egyébként nagyon-nagyon jól néz ki, a logok abszolút kiugranak amiatt az 1 mm-es fényes keret miatt. Eddig még senki sem vette észre, hogy nem gyárilag matt, sőt, sokan akkor sem, mikor mondtam, hogy ez matrica.
-
Napfénysüti
nagyúr
Biztos igazad lehet abban hogy ha nem használom akkor tovább bírja. Csak én úgy vagyok vele ha már kifizettem egy vagyont a gépért had ne kelljen ilyenekkel foglalkoznom. Tegnap mellesleg jól is jött hogy bent volt mert elszállt az áram. Minden sötétbe borult én meg vígan dolgoztam tovább. Ha 2-3 évet kibír az akksi akkor már bőven jó mert vagy cserélek addigra gépet vagy veszek max egy új akksit. Ennyi időnként kibírom azt az összeget amennyibe kerül.
-
Vegha
senior tag
válasz
Napfénysüti
üzenetére
pedig jobban jársz, ha kiveszed az akkut, ha nem használod. Tapasztalatból mondom! Az egyik vállalati Toshibánk (5 éves) ilyen használat mellett még mindig a gyári, 4-4,5 órákkal muzsikál.
(egyébként úgy emlékszem az én R60-am powermanager-ében fel is hívják rá a figyelmet, hogy ha huzamosabb ideig nincs szükségem az akkura, akkor inkább vegyem ki)
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Adobe Photoshop
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Fujifilm X
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13 (2017) i5 / 16GB RAM / 256GB SSD 4 ciklusos akku.
- Macbook Air 13" M1 2020 A2337 16GB
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- 32 GB-os DDR5 laptop RAM garanciával
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest