Aktív témák
-
vizimi
tag
válasz
Intelligencs #3098 üzenetére
Bocsi fiuk, de segítsetek légyszi! Az írás felment, de a fotók lemaradtak, nem tudom feltenni a cikket megfelelően. Megköszönném, ha valamelyitek feltolná helyettem vagy segítene.
Köszi -
Tim82
félisten
válasz
Intelligencs #3098 üzenetére
A linket rakta fel, mint címoldalas írást...
Ha felrakja a cikket, akkor azzal nincsen gond, de ez így finoman szólva hagyott némi kívánnivalót maga után. Tehát csak annyit kellene tennie, hogy kimásolja a dokumentumból és úgy rakja fel...
-
-
vizimi
tag
válasz
Intelligencs #3094 üzenetére
Másnak nem jött be az írás, alig fél óra elteltével törölték.
-
vizimi
tag
válasz
Feltettem
-
vizimi
tag
válasz
Ha úgy gondolod, hogy hasznos az írásom másoknak is akkor tedd fel légyszíves a Logoutra. Nem tudom, hogy pontosan mire gondoltál, de ha segít oszd meg másokkal is.
www.vizimi.extra.hu/SL400.rar
Szeva: vizimi
-
Cool! Miért nem a logouton írtad meg? Biztos sok embert érdekelne.
Egyébként tudja valaki mi a különbség a T400 és az R400 között? Mert én gyakorlatilag semmi különbséget nem látok, úgy tűnik, hogy az R400 mindent tud, amit a T400, tök ugyanúgy néz ki, csak jóval olcsóbb. Ezek után miért vegyek T400-at?
Pl. itt van ez a 2 modell:
T400 (6474W4T)
R400 (2786W14)
Az R400-ban ráadásul még nem integrált videókártya is van, amivel azért biztos jobban lehet játszogatni.
-
Reverting
őstag
válasz
Shadowfax #3092 üzenetére
Nezztem azt is korabban, de sajna melegebb es az usb is 1-el kevesebb mint kene, meg ugye az a kam. is kene...
Szoval vannak ilyen hulye dolgaim...a chs-ben neztem, oda be tudok lepni, de kivancsi lennek a hrp-s lenovo arakra... meg tudja valaki nekem nezni? Lenovo ThinkPad SL500 NRJ4EHV ennek bruttoja erekelne...
Ha egyaltalan van ott lenovo...A chs-en kivul ki meg a lenovo forgalmazo?
-
vizimi
tag
Drága barátaim!
SL400 notirol írt tapasztalatomat írtam le néhány sorba. Ennyi kivánkozott ki belőlem.
Remélem némi segítséggel szolgál vásárlás elött. A leírást rar-ba tömörítve tettem fel és a mellékelt linkre kattintva tölthetitek le:www.vizimi.extra.hu/SL400.rar
Üdv: vizimi
-
Reverting
őstag
válasz
wienattwo #3088 üzenetére
Megkoszonnem... mert az sl 400 es az sl 500 kozt vacilalok, nekem nagyon fontos az interfeszek elhelyezkedese, es ez az ami tokeletes lenne nekem... ma megneztem az edigitalnal oket es kicsit csalodas volt az 500. A bill. valoban kicsit be be hajlot ahogy finoman utogettem, de a 400-on nyoma sem volt ennek a bakinak... csalodas volt meg az ahogy lecsoukat es mar 4-5 cm rol csapodott a teto... de megis az 500 fele hajlok...
amit olvastam a hangjarol es a melegedesrol az nagyon tetszik...csak az nem h az ara szepen csendben felfele kuszik...
vajon hol forumoznak az sl tulajok? mert itt nem... az tuti
vagy nagyon nem akarnak nyilatkozni...
-
wienattwo
tag
válasz
Reverting #3086 üzenetére
Csak rövid ideig volt a kezeim között egy SL500; korábbi hozzászólásnál írtam, hogy a billentyűzetével nem voltam kibékülve, de csak mert a T42-mhöz hasonlítottam; lehet, h másnak semmi baja nem lenne vele. A billentyűzetkiosztás is rosszabb a T/R-nél, de nem vészes. Ettől eltekintve nagyon jó a gép, a matt képernyője sokkal szebb a korábbi sorozatokhoz képest (fényerőben, betekintési szögben egyaránt). Általános használatnál a vinyó és a proci 30 fokos volt, ami sztem nagyon jó. 4 USB jól van elhelyezve, bumszli pendrive is elfér. Végre normálisan meghajtotta a fejhallgatót, elég jól szólt, erősebb, tisztább hang, több basszus a régebbi Lenovokhoz képest. Az eddigi T sorozaton filmet nézni v. zenét hallgatni kegyetlenség volt, az új T sorozatot pedig nem ismerem.
Egyes helyeken a plusz 1 év gari 10e ft, az megéri. A dobozból viszont ki szokták hagyni néha az XP telepítőt, azt vásárlásnál jobb ellenőrizni. Jövő héten talán hozzáférek a géphez, akkor majd még írok. -
LML
tag
Sziasztok!
Nem kívánom hirdetéssel teleszemetelni a topicot, de remélem pár ember meglátja a jószándékot is...
Sikerült hozzájutnom pár darab Thinkpad Advanced Docking Stationhoz, amit most kedvezményes áron eladnék (töltő is van a csomagban, szvsz már az megéri ennyiért). (43e ft helyett 25k ért adom a komplett csomagot.).
(garos, számlaképes)A doki száma: (39T4587)
Kérem, az érdeklődést priviben ejtsétek meg.
Ha zavartam a topicot, szóljatok, és többet nem írok ide ilyen jellegű dolgokat. Köszönöm!
-
-
Shadowfax
addikt
SL szériáról egy kis olvasnivaló: [link] Mégis fémből vannak a zsanérok...
-
vizimi
tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Minap vettem egy Lenovo sl400-as gépet amire a merevlemezről feltelepítettem a Vistát. Ezt követöen a recovery progival elkészítettem 3 dvd-re a helyreállító lemezeket, majd töröltem a szervíz partíciót az adatokkal, hogy felszabadítsak további 10GB helyet.
Ma ete szerettem volna újra telepíteni a vistát (saját szám íze szerint) és ekkor ért a kellemetlen meglepetés. Lemezről butoltattam, elindult a telepítés majd kiírta, hogy fals a lemez amit készítettem. Kaptam ugyan helyreállító lemezeket hozzá, de azon xp található Én pedig a Vistát szeretném vissza rakni.
Kérdés:
1.) Rosszúl írtam ki a helyreállító lemezeket? (a progi indítás után sorba kérte az üres lemezeket majd kiírta, hogy befejezve)
2.) Netán rosszúl próbáltam telepíteni, van valami Lenovo-s trükk amit nem tudok?
3.) Hogy tudok szerezni egy működő helyreálító lemezt?
4.) Valakitől esetleg szerezhetnék egy működő sl400 helyreállító lemezt (az nálam is működne) ?Kérlek benneteket segítsetek, ha tudtok.
Köszi: vizimi -
yanna
addikt
válasz
Napfénysüti #3079 üzenetére
("...az kizárt dolog, mert nem tudom..." "Polgár Jenő") Szóval én az olcsóbbikról írok, matt kijelzős, kártyaolvasós.
-
yanna
addikt
Nem kizárt, hogy már teljesen meghülyültem, de mi a más a két notiban???
[link]
(Szerintem tök azonosak.)Az usanotebook-on sem látok eltérést, csak az árban...
Nem vettem észre valami szembetűnő részletet? -
Shadowfax
addikt
válasz
Antonio #3076 üzenetére
1. Innen: Intel® WiFi Link 5100 töltsd le az új drivert és installáld.
2. Ugyanarról a weboldalról a PROSet drivert is szedd le és installáld.
3. Reboot.
4. A Lenovo oldaláról szedd le az Access Connections új verzióját, telepítsd.
5. Reboot.
Remélem, ez segít.
-
Antonio
senior tag
Sziasztok
Remélem valaki segít mert eddig senki se válaszolt másik topicba
és azóta is fennál a bajom
Copy paste:
Sziasztok,
Most költöztem nemrég albérletbe.
Tegnap reggel mikor nem voltam otthon csak a lakótársam (csaj) rakták be/installálták fel upcNetgear WPN824 V2 -t
Sajnos se időm se türelmem nincs per pillanat (1000 dolgom) most van dolgom először routerel (de úgy látom lesz vele gondom) az idegesít hogy nem én installáltam na mindegy!
Thinkpad R500, Vista (Vista is új nekem)Ma 2x is kb 1-2 óra működés után elment a net a gépen és semmivel se tudom visszahozni. azóta már többször megtörtént
előszőr netgearre gyanakodtam de mivel lakótársam 100 éves Acer én megy a net nonstop ezért vagy az én gépemmel vagy a vistával vagy velem vana gond.
Szóval ledobás után semmi nincs, ha notebook ról akarom megkeresni routert (Thinkvantage gomb wireless stb) fagyás elő sem akar jönni a megfelelő panel, windows hálózatkezelője meg azt mondja hogy csatlakoztatva (?) ha megszakítom és újra csatlakoztatni akarom akkor meg nem talál semmi hálózatot
Időközben rájöttem (access conection diagnostic tools) hogy a wifi link 5100 disconnectál ismeretlen ok miatt és itt lehet a kutya elásva ? ja és nem tudom újra bekapcsolni wifi-t de lehet rossz helyen rosszul csinálom
úgyhogy már 2x restart restart után semmi gond automatice csatlakozás a nethez aztán kis idő mulva 1-2 óra megint ledob.
Teljesen láma vagyok e téren életem első laptopja 2 hetes, a vista is új meg ez a routeres dolog is ráadásul nem én raktam fel ...
valakinek valami ötlet?! nagyon megköszönném
-
-
wienattwo
tag
Tegnap láttam ismerősnél egy SL500-at, egész jó a gép. Egyedül a billentyűzete idegesítő, a középső részen a billentyű tálcája eléggé behajlik, amikor megnyomok egy gombot. Arról olvastam, hogy az új szériáknál ez van, de ez igaz a T és R sorozatra is? SL billentyűzete kompatibilis a T,R-ével (csak mert a bill. kiosztásuk nem egyezik)? Mert akkor kicseréltetném egy olyan bill-re, mert azért ez elég gáz, legalábbis a T42 után.
-
zedii
aktív tag
válasz
Napfénysüti #3068 üzenetére
nos történetesen kábé ez volt az a két webáruházos site amit sose néztem sőt..
de akkor most más szemmel..
-
zedii
aktív tag
válasz
Napfénysüti #3066 üzenetére
Ez igen jó!
pedig nem egy órát lőttem el keresgéléssel.. Köszi. -
zedii
aktív tag
válasz
venember83 #3064 üzenetére
kösz, de nekem új kell és számlás.
-
zedii
aktív tag
jajj jajj. tököm kivan. már hót boldog voltam, kitaláltam melyik notit veszem minden klaffolt ár/érték arányban meg pláne, aztán teljesen véletlen betévedtem egy boltban és megláttam direktbe egymás mellett egy R60as és T61 -est modellt. Hát nem volt kérdés. Sokkal karcsúbb a T-s modell és valahogy jobban is tetszett, erre haza net elé és sehol se találokmá t61es modellt ami kicsit is közelítene ehhez a hardver összeállításhoz. Pedig nincs sok elvárásom, annyi ,h jó legyen a 14,1'' es kijelző felbontása, és esetleg tartalmazza a blúcuccot (mert nem akarnék feleslegesen usb-t elhasználni rá..) meg az nvidiás kártyát és persze a nettó ára ne szökjön az egekbe
de legalábbis 250 fölé ne.
Az R61-nek egyáltalán nem tetszett ,h a t61hez képest olyan robosztus fröccsöntött műanyag a kijelző burkolataa másik modell sokkal diszkrétebb. Igen szívesen venném ,ha valaki tud egy nyerő helyet ahol új t61hez hozzá lehet még jutni.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Napfénysüti #3059 üzenetére
Figyelj nekem ebből konkrétan nem jön le hogy a kijelző roll cagés lenne!
Spyduck-ot keresd meg ő tuti vágja! -
SG3rg0
őstag
válasz
Napfénysüti #3057 üzenetére
Én úgy tudom hogy az R61eseknek a kijelzőjébe nincs Roll Cage!
-
zedii
aktív tag
remek! a T61hez képest mennyire tér el a ház kialakítása? ez volna a kulcs, mert a t61 az nekem nagyon bejött. 14"WXGA+ (1440x900pixel) anti-glare TFT LCD • nVIDIA Quadro NVS140M video ezt fogom venni:
cikkszám: NB0NCHL
Core2-Duo T8300 (2.4GHz/3MB/800) • 1024MB DDR-2 • 160GB HDD • DVD+/-RW SM
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Bluetooth • ujjlenyomat •freedos [link] Ez ugye ugyanaz a strapabíró ház ,mint a T61ben van:
Top: Super-Elastic PolyCarconate (SEPC) Base: Carbon-Fiber Reinforced Plastic, Roll Cage és Top Cover Roll cage (magnézium váz).? -
zedii
aktív tag
mondjon valaki valami jótrosszat az r61 -re mert a héten ha semmi nem változik akkor r61 lesz a befutó: [link]. T61et már láttam és fogtam, ahhoz képest ez mennyivel silányabb minőségű? sajnos most lesz az első ,h látatlanba veszek meg valamit, viszont az SL-ek meg az új "okosabb" R500/400 széria nekem nem tettszik.
. úgyhogy még most várok valami negatívumot ,h mér' ne vegyek r61-et
-
bbazsy
őstag
válasz
ngabor2 #3040 üzenetére
hangerőszabályzót sztem nem is fogod..
illetve én anno szívtam vele sokat win és lin alól is. win alatt csak és kizárólag az alaplapit képes kezelni, semmi egyebet, lin alatt meg semeddig nem jutottam vele
ha találsz megoldást akkor azt kíváncsian várom.
mod: és kíváncsi vagyok mikor jön el az a pillanat, hogy a tapipadot nem használod
én is teljesen a pöcök ellen voltam az elején, most meg már se egeret, se tapipadot nem használok.. -
Gergő_
őstag
utánakerestem de nem találtam,lehet hogy a $ felértékelődés miatt,de az is lehet hogy az sl400-al kevertem,mert a kettő között vaciláltam,azt hiszem itt volt olcsó
de ez se drága,boltot nem ismerem
bocs hogy hülyeséget írtam -
ngabor2
nagyúr
lehet, hogy rászánom magam, bár szokás szerint ubuntus irányból.
viszont egy negatívumot már találtam: az usb portok süllyesztettek, ezért ha a csatlakozónál szélesebb/vastagabb a bedugni kívánt cucc, akkor bizony nem fog belemenni... a wnw sticket is csak hosszabbítóval lehet használni. mindez egy design-elem miatt, hogy az alja kisebb legyen, mint a teteje
kezdem megbánni, hogy hagytam magam rábeszélni erre, a kis hp helyett.
-
ngabor2
nagyúr
még nem nyilatkoztam, mert tegnap kb. a telepítésig és az apt-get dist-upgrade-ig jutottam. wlan megy, bt megy, hang van, compiz rendben forgatja a kockát, stb. van pár dolog, amit nem állítgattam (hangerőszabályozó gombok, ujjlenyomat-olvasó). remélem valamikor lesz időm foglalkozni ezekkel is.
-
Tim82
félisten
Tudom, hogy izé meg bigyó meg a fórum nem hirdetőfelület, de hátha valakinek kell. Azt tudom, hogy nekem kell a pénz drogra.
Szóval van egy eladó mini-PCI wlan-kártyám, Thinkpad-ekhez.
[link]
Modiktól előre meg utólag is elnézést, többször nem fogom feldobni.
-
ngabor2
nagyúr
no, megjött az sl300. 13" épp a felső határeset jelenleg nekem ilyen kategóriában, de kisebb nem volt elérhető áron (mármint lenovo, hp lett volna, de azt ajánlották, hogy inkább ezt szerezzem be).
most tölt az akku és készül a vista visszaállító dvd, hogy utána egy az egyben le tudjam gyalulni és átadja helyét az ubuntunak. itthon semmi keresnivalója nincs winnek, a notin se
(a vista címke is le lesz cserélve powered by ubuntu-ra
)
-
"B"
tag
úgy írnék vmit,de tökéletesen üzemel a kis r52 őm
(persze lekopogom)
-
bbazsy
őstag
sziasztok.
van egy 1.5 éves z61m -em, ééééés elkezdett a kijelző kilazulni, billegni.
tudja valaki, hogy meg lehet ezt húzni, vagy teljesen össze van építve a zsanérral ?köszi
bébé -
vizimi
tag
Sziasztok!
Laptop vétel elött járok, de nem tudok dönteni 13,3" vagy 14,1" est vegyek. Az, hogy pont ide írok nem véletlen hiszen az sl szériából választok magamnak gépet.
Mondhatnátok, hogy mennyek el egy boltba és nézzem meg a méret különbséget, de itt mifelénk a kereskedők nincsenek minden mérettel ellátva és csak rendelésre hoznák meg a gépet.
Holnap reggelig választ kell adnom, hogy mi mellett döntök.
Hordozhatóság szempontjából mindeggy melyiket választom.
Elsősorban netezésre, fotóim szerkesztgetésre, néha munkára használnám otthon és munkahelyemre cipelgetve. 13-as elég nagy az élveszhető munkához?Válaszokat előre is köszönöm.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Napfénysüti #3026 üzenetére
Megoldódott
Shadowfax egy régebbi hozzászólása alapján ha nem is egyszerűen de meglett a WLANKöszönöm ezúton is Shadowfax fórumtárs segítségét
A gép amúgy nagyon jó,szívesen elcserélném a sajátomat rá -
Napfénysüti
nagyúr
Vettünk ma egy R61e-t (NG1DDHV).Jó kis gép csak az a probléma van vele hogy a WLAN-t az istennyilának sem tudom belőni. A Bluetooth lámpa világít ezerrel de a WLAN-os nem csinál semmit az Fn-F5 kombinációra.Ja és a kis reteszt is próbáltam már mindkét állapotba
.
-
Tomics
addikt
Ráz az ujjlenyomatolvasóm
mod: megoldódott, valszeg nedves volt...
-
dmaty06
csendes tag
válasz
Shadowfax #3023 üzenetére
Kösz a választ!
Örülök, hogy az r szériára nem vonatkozik ez a romlás, akkkor lehet, hogy egy r500 lesz, de még van egy-másfél hónmap gondolkodási időm, addig nézegetek még véleményeket...
A 14,1"-t meg meggondolom. Eleinte nem nagyon kell majd hordozásra, de később lehet, hogy szükségem lesz rá és akkor lehet, h jó lesz a kisebb... -
Shadowfax
addikt
válasz
dmaty06 #3020 üzenetére
Azért kérdeztem, mert ugye most jelent meg az új sl széria is amiről meg azt hallottam, hogy rosszabb minőségű, mint az r61-ek.
De ez az R sorozatot nem érinti.Vagy akkor már nézzek t61-eket?
Ezt neked kell eldöntened. A T61-ek (is) már nagyon jó árban vannak, s 3 év garancia van rájuk.
Egyébként biztos, hogy 15.4"-os TFT-jű gépet akarsz? A 14.1"-os kisebb, könnyebb, kevesebbet fogyaszt. Ha hurcolni akarod, nem érdemes ennél nagyobbat venni. (Az R500-nál az a 2.3-2.4 kg nem igaz.) -
Tomics
addikt
Felraktam ezt a tpfancontrolt. (R61im van T 5450)
Mennyire egészséges az, hogy csak 65 foknál kapcsol be a venti? Ha folyamatosan 60 fokon megy akkor nem lesz hosszútávon hátrányom ebből?
Valamint dedikált vga van benne (quadro nvs140), ennek esetleg nem lehet vmilyen buherálóprogival lefogni a teljesítményét, hogy ne fűtse annyira a rendszert (ez is 60-65 fokig melegszik a procival együtt)? -
dmaty06
csendes tag
válasz
Shadowfax #3008 üzenetére
Kösz a választ!
Azért kérdeztem, mert ugye most jelent meg az új sl széria is amiről meg azt hallottam, hogy rosszabb minőségű, mint az r61-ek. Ezek szerint akkor az r500-aknál nem figyelhető meg minőségromlás?
Például erre a két gépre gondoltam:Eredetlig olcsóbb gépet terveztem (egy r61-et), de esetleg többe is áldoznék rá és akkor lehetne egy r500. Vagy akkor már nézzek t61-eket?
-
Shadowfax
addikt
Hja kérem, szenilitás rullz.
Bocsánat, tényleg elfeledtem.
A venti: dedikált vagy integrált a videókártya? Érdemes lenne nézegetni a proci és a vinyó hőmérsékletét, pl. a MobileMeter-rel, így lehet látni, kb. hány fokon kapcsol be a venti.
-
"B"
tag
Shadowfax:Megcsináltam a battery resetet és cool a dolog azóta
köszönöm! -
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #3014 üzenetére
De összeszerelésben ugye nincs különbség?
Valószínűleg ugyanazon a gyártósoron készül.Tehát úgy értem hogy a minőség azért remélem állandó.
Nyilván nem ugyanaz a minőség egy 100k-s, egy 200k-s és egy 300k-s gépnél. Valahol spórolniuk kell. Bár nem fog egy 100k-s ThinkPad sem szétesni pár nap alatt, de azért zongorázni lehet a különbséget egy olcsóbb és egy drágább gép között. -
-
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #3011 üzenetére
Amúgy [déja-vu-m] van.
-
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #3011 üzenetére
Amúgy meg tudnád mondani mivel másabb az e-s R61 mint az i-s vagy a sima?
Az "i" végűek gyengébb procival szereltek, max. T5xxx.
Az "e" végűeknél általában nincs S-video, nem dokkolható, nincs touchpad.
A "sima" R61 változaton pedig ezek a fícsőrök általában jelen vannak. Azért hangsúlyozom, hogy általában, mert lehetnek kivételek a különböző modellekben, nem annyira egyértelmű a különbség. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Shadowfax #3010 üzenetére
A saját gépem is kb 2.7 és valóban húzza az ember vállát.De szerintem ez egy hátitáskával valamennyire kiküszöbölhető.Most egy Targus Essential Backpackem van és sokkal könnyebb ezzel cipekedni.A súly tehát nem vészes gond.
Celeron procival meg van tapasztalat(sajátom is ilyen és tényleg nem gazdaságos,ráadásul még az enyémnek kicsi is az akksija bár nekem ez nem fontos).Amúgy meg tudnád mondani mivel másabb az e-s R61 mint az i-s vagy a sima?
Az a baj hogy R61i-seknek már sajnos magasabb az ára mint a keret
De jó lenne mégis azért új gép.Majd magamnak egyszer veszek egy használt T61-est -
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #3009 üzenetére
Igazából nem láttam sokkal könnyebb gépeket
Az én T43-mam 2.2 kg, s még ezt is nehéznek érzem néha.Leginkább tényleg a strapabírás,masszivitás a fontos.
Az "e" végű (e=economy, azaz gazdaságos) gépek a fapados kivitelezésűek. Hiányzik belőlük egy csomó minden, ami egy igazi business class notebookra jellemző. Valamennyire ez is masszív, de azért nem lehet tőlük ugyanazt elvárni, mint egy 200k-s géptől.A fogyasztás miatt én is aggódom
Aggódni nem kell, csak tudomásul venni, hogy bizony a Celeron procis gépek állandóan maxon pörögnek, sokat fogyasztanak, leszívják az akkut hamar. -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Shadowfax #3006 üzenetére
Köszönöm a véleményt. Az biztos hogy hátitáska lesz a géphez amiben valamivel kényelmesebb cipelni. Túl nagy távolságokra nem vinné. Igazából nem láttam sokkal könnyebb gépeket,de szerintem elbírja.Edzett az asszony
Leginkább tényleg a strapabírás,masszivitás a fontos.
A fogyasztás miatt én is aggódom -
Shadowfax
addikt
válasz
dmaty06 #3003 üzenetére
Minőségbeli különbség nem nagyon lehet, az R500 már egy újabb platformra épül, a Centrino2 technológiára.
Side-by-side összehasonlítást meg csak úgy lehetne elvégezni, ha két konkrét modellt belinkelsz, mert mindkét típusból baromi sok különböző konfig van.
(Bár az R500 az csak 15.4"-os lehet, míg az R61-ből van 14.1"-os is. Az R400 a 14.1"-os.) -
Shadowfax
addikt
válasz
Mihi100D #3004 üzenetére
Ha jol tudom van mar itt par TPR500-as tulaj!
Szerintem rosszul tudod, te vagy az első R500 tulaj.Welcome!
A tpfancontrol-ból a legutolsó változatot tetted fel?
Az is lehet, hogy erre a típusra még nincs kifejlesztve/átdolgozva a program, s ezért nem tudod használni. Valószínűleg nemsokára kiadják az új változatát, addig türelemmel kell lenni.Ez az "Energy star" séma gondolom ugyanaz, mint régen a "ThinkPad default" volt, tehát a terheléstől függően változtatja az órajelet, igaz?
-
Shadowfax
addikt
válasz
Napfénysüti #3005 üzenetére
Az a gond, hogy pont hurcolászásra nem éppen a legmegfelelőbb.
Közel 3 kg (nem 2.65, mint amit írták a weboldalukon), plusz a táp, plusz a táska önsúlya - cipelhet az ember min. négy-öt kilót naponta. Ha jól emlékszem, ez egy leányzónak kell, na ő 1 hét után bevágja a sarokba, hogy ezt nem cipeli tovább...
A celeron proci a hatcellás akkuval meg jó esetben két órát fog bírni kezdetben, de inkább csak másfelet. Nagyon fapados ez az egész gép, én valószínűleg inkább egy használt T43/T60-at vennék ebből a pénzből, amire van még 1 év gari. -
Napfénysüti
nagyúr
Ez a gép szerintetek megéri az árát?
[link]
Leginkább iskolai dolgokra kell sok hordozás mellett. -
Mihi100D
csendes tag
Sziasztok!
Ha jol tudom van mar itt par TPR500-as tulaj! Nemreg vettem en is, es olyan kerdesem lenne, hogy az normalis-e, hogy a ventije folyamatosan megy rogton a bekapcsolastol?Nem hangos,de hallani ,olyan halk súgó hangot ad ki! Altalaban Energy star módban futtatom ACrol. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?A tpfancontrol nem megy nekem, a notebook hwmonitorban nincs ilyen funkcio. XP-m van rajta! azt hiszem itt olavstam hogy van olyan beallitas rajta,hogy ha ACrol megy szuntelenul menteti a ventit, de akkurol is probaltam, ugyanaz!
koszi a segitseget! -
dmaty06
csendes tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy az r500-as és r61-es gépek között milyen minőségbeli és egyéb különbségek vannak?
Előre is kösz a választ!
Aktív témák
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- Lenovo ThinkPad P1 G2 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon E-2276M 32/1TB QUADRO T2000 4GB FHD
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Bivaly erős Lenovo T14 gen4 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1Tb SSD) + 2 év GARANCIA
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest