Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Videós, mozgóképes topik
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Milyen egeret válasszak?
- Funkcionalitásra kihegyezett, USB4-es SSD ház a TerraMaster fémjelzésével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakydakillah
senior tag
Nekem csak jól jön. Nem szoktam multizni, pont azért az ilyesmik újnak hatnak nekem. Nagyon megfogott a játék, anno próbáltam a NFS MMO-t, de az katasztrófa volt. Itt meg minden napom azzal telik, hogy semmit se haladok, mert autókázok egyet, leragadok itt-ott, olvasom a dolgokat, kicsi Summit, és már alvás is.
Viszont 2gyerek mellett 13órát beleverni 1hét alatt, ez valós emberi és nem szülői időszámítással olyan, mintha egy gamer 150órát vert volna bele.Elnézést a sok kérdésért, de lenne még egy apróság – kétfajta pénznemet látok a játékban (na jó ott a 3.valós is), a normál, ami folyton gyűlik, valamint játék elején kaptam 100ezer cc-t. Ezt elvághatom már most? Minden vételnél felajánlja, de mivel ez az összeg nem gyűlik attól félek nehogy később legyenek cc pénznem exkluzív ajánlatok és bánni fogom, hogy elherdáltam az elején.
Új hozzászólás Aktív témák
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Google Pixel topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- World of Tanks - MMO
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Padavan firmware
- További aktív témák...
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia