- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
thefreeman
aktív tag
válasz
thefreeman #13358 üzenetére
Reset all, reset shop után is volt újraindulás. Egyszer magától fagyott le mikor film lejátszásból léptem át a Tv adásra. Egyszer előhoztam úgy hogy egymás után nyitottam alkalmazásokat és ugráltam ide oda. Az ide oda ugrálás hatására sem indul újra mindig. Ha továbbra is fennáll érdemes lenne egy régebbi androidot vissza rakni rá? Esetleg hardware hiba lehet? Én inkább software hibára gondolok. A 14 napban még benne vagyok.
-
nickjames
tag
válasz
Ezzel szerintem mindenki találkozik. Megoldás a Play Store ATV Shortcut apk telepítése. Keress rá a fórumban, már nem tudom honnan töltöttem le.
-
thefreeman
aktív tag
válasz
Másik kérdésem lenne, hogy a csatorna keresésnél, hogy lehet előhozni, hogy a hálózati azonosítót is betudjam írni? Vodafone mediacard esetén. Egyszer már sikerült de a ma reggeli reset után nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peugeot, Citroën topik
- OLED TV topic
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Bittorrent topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- MIUI / HyperOS topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest