- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
Ciccuka #16707 üzenetére
Nem értem ezt a frimware mizériát.
Ha soha nem ment jól a streaming sem (mert gyenge a chipset, vagy csak kisebb felbontásban menne rendesen és jobb nettel), akkor minek frissíteni?
Nekem az első frimware-el, amivel jött a C728, azzal is maradhatott volna, minden jól működött (természetesen magától frissített).Ez nem egy telefon, hogy állandóan frissíteni kell, mert kell a biztonság a bankolás miatt. Sony tévém sem kapott 3 év után, tettem alá egy XIAOMI sticket és le van tudva.
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #4962 üzenetére
Javították:
TCL 50DP600 Firmware (2020.12.28)
-
Ciccuka
veterán
válasz
Ciccuka #4962 üzenetére
Azért az eléggé érdekes, hogy hibás firmware-t felraknak és nem veszik észre, hogy valami probléma van.
Kíváncsi lennék hányan próbálták felrakni (és vágta gallyra a TV-t).Igazából nincs a változtatásokról semmi infó, vagy optimalizálás vagy hibajavítás vagy mindkettő. Méretre olyan pár %-ot hízott.
-
Beniii06
addikt
válasz
Ciccuka #2058 üzenetére
T-link a neve úgy tudom és a "három vonal" gombot megnyomva tv csatornán, akkor látnod kellene, ha jó emlékszem.
A firmware-t egyébként honnan szedted? Próbáltam utána keresni, hogy van-e valami központi support oldal, de nem találtam. Amik ide be lettek linkelve(általad és a beyond tvre) mindkettő csak egy file-ra mutat, én viszont későbbi frissítésekről is szeretnék értesülni. Ezt hol tehetem meg?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EPSON - TW5210 - FullHD, 1080p 0 órás lámpával
- Samsung QE55QN95A 55" 4K HDR Neo QLED 2 év Garancia!!
- Eladó Denon AVR-X6400H prémium házimozi erősítő 11.2 csatorna Auro3D Atmos HDR DV stb
- BenQ LW650 3D Lézer WIFI DLP Projektor -4000 ANSI Lumen - 20E óra élettartam - USB-C - WXGA 1280x800
- SteelSeries Arena 9, USB 5.1-es gaming hangrendszer 14 hónap garanciával.
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged