Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Sziasztok!
Újabb fórumon fedeztem fel a VRR-rel és HDMI-vel kapcsolatban, hasonló problémákat, mint ami nekem van. Nemcsak PC, XBOX SX is. És c825 is, nem csak c728.
Ma kaptam válaszlevelet a TCL Magyarország-tól, miszerint tudnak ezekről a dolgokról, figyelik a fórumokat is, kaptak több panaszlevelet, informálják a gyártót (ez eddig félsiker, jobb mint a semmi).
Még más: nálam sajna nem betonstabil a 083, ma pl. bekapcsolás után nagyon belassult, a 4 sárga ledet kiteszi, hdmi hang gyakran nincs - egy gyors ki-bekapcs pofozza helyre.
Illetve, a gyorsindítás bepipálása ellenére, a tv standby-bool is hosszú bootal indul sokszor. Mintha áramtalanítottam volna.
Img-ből tettem fel a 083-at, hiba nem volt közben.Köszi az eddigi eszmecserét itt. Ezúton kívánok a csopitagoknak fw-ekben gazdag, gondmentes BÚÉ-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- Borderlands 4
- Erősítő, hangfalak
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Linux kezdőknek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest