Új hozzászólás Aktív témák
-
joydrv
aktív tag
Ha már frissítés... C645-re a legutóbbi, 599 OTA -val megy a tv rendben?
-
ricsik
őstag
válasz
vonSux #24879 üzenetére
Az lehet, de inkább jöjjön 2 havonta ki frissítés így, ami bizonyítottan egyre jobbá és jobbá teszi a tv-t, mint hogy Tv-n keresztül fél-egy évente egyszer, mint más márkáknál.
Nem tudom mi ebben akkora para, aki akar frissít pendriv-ról és élvezi az előnyöket, néha hátrányokat. Aki meg nem akar, ne tegye.
Lehetne jobban csinálni? Lehetne. Viszont így is fél pénzért kínálják ugyanazt, mint a konkurencia, ennyi belefér.
Soha életbe nem lesz olyan, hogy tökéletes. Olcsón a legjobb kép, havi frissítés, bug nélkül, stb...
Ha az lenne, akkor meg az lenne a baj, hogy rohadjon meg, mért ennyire tökéletes.
Ilyen ez. -
vonSux
őstag
válasz
Öcsielvtárs #24873 üzenetére
Mert a TCL ezen jellegű supportja úgy működik, mintha egy garázs cég lenne. Lehet ezt magyarázni, de simán csöves.
-
mikrofon
veterán
Mint már többször szó volt róla OTA frissítés valóban ezt adná eredetileg amit vártok.
A frissítés Android alapú TCL-nél annyiban más hogy nem találja meg online a TV automatikusan, mert még nem adták ki mindenki számára. Hanem egy pendrive-on kell a TV-nek megmutatni. A többi már úgy folyik ahogy kell.
Feltehetően azért Telegramra kerül fel mert így egy korábbi fázisban jutunk az új verzióhoz és nem kell külön nagy darabszámú tesztelő csapat, csoport készülék típusonként. Mert azok mi vagyunk. Van aki ezt szereti és élvezi. Mint én is.
De azoknak akik úgy akarják használni mint a többi márkánál és mint ahogy írod annak meg kell várni az internetes automatikus frissítést, mert azért jön ott is néha. Így pont ugyan annyi frissítést fog kapni a TCL TV is mint a többi ismert márka, azaz az élettartama alatt max 1-2-t. Mint korábban jelezte valaki, azért a drágább készülékeknél van olyan ahol sűrűbben jön.Az előzőek alól kivétel a most nem régi itt is előkerült M999 verzió amit még át is kellett nevezni v999-re. Ez igen kezdeti stádiumú lehet és nem gyakori. Én nem is emlékszem hogy lett volna ilyen korábban.
Még annyi infó ehhez hogy a TCL Amerikában vezető TV gyártók között van de ott RokuTV rendszerrel árulják. Nem tudom hogy nálunk miért nem azzal jön és miért kell az Android vagy Google TV rendszer. Én személy szerint szívesen kipróbálnám a RokuTV-t is. De elképzelhető hogy nem tart fent külön csapatot az Androidra és ezért szerencsétlenkednek ezzel így.
-
Swami
senior tag
válasz
Öcsielvtárs #24873 üzenetére
Ezt én sem értem. Mint mezei felhasználó bekapcsolom oszt nézem. Ha jön hivatalos frissítés ok, de anélkül is jó a tv (65c805).
Egyik másik haverom régebben az androidos telefonokat mókolta. Legyalulta, újrarakta, meg hasonlók. Mindig jöttek, hogy mennyi új funkció lett rajta. Kérdeztem, hogy lett hőkamera? Na az nem. És lézeres szintező? Hát az sem. Rövidhullámon eléred az Ogaszavara-szigeteket? Hát azt sem. - Hát engem se nagyon, mondtam, - mert mióta megbindzsizted, iszonyúan recseg amikor hívsz... 😀 -
mikrofon
veterán
válasz
Stealth #24874 üzenetére
hát mp4-eket és ts tartalmakat viszi, m,ert a tesztfájljaim ebben vannak.
Amiket nézek, nem szoktam nézni mert nem tartom megtartósan és még nem találkoztam olyannal amit nem vitt volna, de lehet egyik se mkv-volt...Szerk:
Visszakerestem utoljára ezeket néztem:The.Creator.2023.READ.NFO.2160p.MA.WEB-DL.DDP5.1.Atmos.DV.HDR.H.265.HUN.ENG....mkv
The.Wandering.Earth.II.2023.BluRay.2160p.DTS-HD.MA.5.1.DoVi.HDR.....mkv
halo.s01e09.dv.2160p.web.h265.....mkv
Tehát ki kell próbálni!
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Mondja már meg valaki, miért kell a Telegramról mókolt fw-ket letölteni és próbálgatni? Azt nem hiszem, hogy a TCL mint cég, csak ott érzi fontosnak a terjesztést, ha meg nem, (nem) akkor miért bízik bárki is ezekben?
-
parijani
tag
501-es már nem elérhető, van esetleg valakinek működő linkje? A gyorsindítás egy vicc, hogy nem tudják megcsinálni, de mondom nekem az elmúlt 1-1,5 év alatt egyszersem okozott gondot. Nagyon keveset TV-zek, de ha már odajutok, akkor nincs kedvem még az induló képernyőt is végignézni. Az ilyen boot logo, stb-t ahol lehet tiltom.
-
mrmft
senior tag
-
-
mrmft
senior tag
válasz
parijani #24861 üzenetére
Itt az 50" verzion hibatlanul teszi a dolgat. Gyorsinditast kapcsold ki, es probald meg a teljes kikapcsolast (hosszan nyomod a kikapcsolo gombot), majd aramtalanitast.
A Kodi eleve bugos ilyen szempontbol, ne lepj ki belole! Csak nyomj ra a home gombra, ha mar nem akarod hasznalni. Azt a Kodit hasznald amit linkeltem, bar en mar abbol sem probalok kilepni. -
parijani
tag
válasz
parijani #24861 üzenetére
Érdekes újrarákerestettem a pendrive-on lévő 599-es fw-e és azt modta atv, hogy ez új és ha akarom telepítem. Megtettem hátha javul, de még rosszabb lett. Ha kodit elindítom, kilépek, akkor hangot tudok állítani, de nincs menü a kijelzőn, megint csak a kihúz bedug segít...kellene az img.
-
parijani
tag
Sziasztok!
55c635-öm van feltettem a V599-es firmware-t (OTA), azóta a TV többször lefagyott. Semmire nem reagál, csak a kihúz/bedug-gal sikerült újraindítani. Nem szeretném resetelni, mivel már belaktam és nem igazán van időm elölről kezdeni. Viszont ha mégis újra kell rakni, akkor kérnék segítséget mert az 508-as verziót tenném vissza, de nem találom img formában (az 599-et sem). Valaki tudna adni egy letöltési linke(ke)t hozzá(juk)? Az img update menetét egyelőre nem kerestem, illetve azt sem, hogy az factory resettel jár-e.
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
mikrofon #24839 üzenetére
Kipróbálom ezt a kodit amit írtál, bár nem telepítettem még külsős programot, szóval fogalmam sincs hogy kell, de gondolom rá a pendrive-ra, azán vmi file kezelővel lehet indítani az installt. (Előtte meg leszedni a gyárit.)
SB esetén azért problémás - nekem legalábbis - mert ezen csak 1 HDMI csatlakozó van (erre hülye fejjel nem gondoltam a vásárláskor - bár még épp benne vagyok pár napig a 14 napban) így nincs opció arra, hogy átengedem rajta a videót. Ráadásul nem is sok olyan SB van, ami 4K 120Hz-et tudná - samsung is most jön majd ki a 990D-vel - szóval még ha lenne rajta se biztos, hogy megéri a dolog. Ezért jobbára az marad, hogy lejátszó - tv - sb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- foobar2000
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nissan klub
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest