Új hozzászólás Aktív témák
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
mikrofon #24839 üzenetére
Kipróbálom ezt a kodit amit írtál, bár nem telepítettem még külsős programot, szóval fogalmam sincs hogy kell, de gondolom rá a pendrive-ra, azán vmi file kezelővel lehet indítani az installt. (Előtte meg leszedni a gyárit.)
SB esetén azért problémás - nekem legalábbis - mert ezen csak 1 HDMI csatlakozó van (erre hülye fejjel nem gondoltam a vásárláskor - bár még épp benne vagyok pár napig a 14 napban) így nincs opció arra, hogy átengedem rajta a videót. Ráadásul nem is sok olyan SB van, ami 4K 120Hz-et tudná - samsung is most jön majd ki a 990D-vel - szóval még ha lenne rajta se biztos, hogy megéri a dolog. Ezért jobbára az marad, hogy lejátszó - tv - sb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- EAFC 26
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Eladó Sony TV
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest