- Apple MacBook
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #24198 üzenetére
A 30 napos regisztrációs határidő miatt hoznia is kell, mert aki az év utolsó napjaiban vette a TV -t a kijelölt kereskedőknél, annak valahogy regisztrálnia kell.
Viszont nem látok erre vonatkozó eMAG hirdetményt, hosszabbítást.
Szerk.:
December 31 -ig volt a korábbi eMAG hirdetményen? Jól emlékszem rá? -
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #24194 üzenetére
Erről igazából őket kellene megkérdezni, mert én kizárólag az Alza -nál látom. A TCL pedig nem részletezi, hogy melyik kereskedőn keresztül hosszabbították meg.
Vagy valaki látja máshol is, csak én nem találom?
Egyébként január végéig biztos kiválasztható lesz az eMAG is, mert akkor jár le a 30 napos regisztrálási határidő, ha csak december végéig tartott.
Mondjuk ezt normális esetben úgy oldják meg, hogy amikor kiválasztod a TCL oldalán a vásárlás dátumát, akkor nem enged olyan kereskedőt kiválasztani, akinél nincs érvényben az akció. De nem vagyok biztos benne, hogy normálisan megcsinálták...
Tuti érdeklődnék a TCL -nél, ha éppen TV -t szeretnék venni. Ne legyen ebből meglepetés.
-
rainman72
nagyúr
válasz
Vismajor01 #24195 üzenetére
Az lehet
De én eleve végigpörgettem a lehetőségeket -
rainman72
nagyúr
válasz
Vismajor01 #24193 üzenetére
Tudom,ott van az is megnéztem.
Az eMag elfelejtett valamit ezek szerint,kiírni az adatlapra az 5év tényét. -
rainman72
nagyúr
válasz
Snoop27 #24190 üzenetére
Márc.31ig meg van itthon is hosszabbítva az 5év gari.
[Itt csekkolható]
Ha beír vki egy kamu vásárlási dátumot ellenőrizhető a forgalmazó és a tipus is. -
ρσгτσ
addikt
válasz
B.Gábor 76 #24184 üzenetére
Mint azt feljebb is írtuk nehezen lehet megmondani, hogy pont az a TV hány évig fogja bírni. Ráadásul szerintem azzal a típussal amúgy is kevés tapasztalat van itt. Főleg tartós használatnál.
Egyébként 43c645 -re Alza vásárláson keresztül még jár a gyártói kiterjesztett garancia. Igaz, hogy a fenti TV árának közel a duplája, tehát lehet nagyon kiesne nálatok a keretből... de arra a felhasználásra lehet jobb egy 4K TV, ha hozzá tudtok még tenni. Bár nem biztos, hogy jól értem. Mert annál a résznél egy kicsit elvesztem, ahol a "régi TV" -t és a felhasználási módot írod.
-
Kaci84
őstag
Van egy TCL-55C735 TV-m. A Vodafone TV-t szeretném telepíteni, de a kereső csak a Román változatot hozza. Nyíláván EMAG-os és ezért román. Ezt a problémát meg lehet oldani szoftveressen vagy vehetek másik TV-t? Esetleg tudtok hozzá valami nem havidíjas megoldást?
-
Vismajor01
addikt
válasz
7Heads Drago #24178 üzenetére
Fu
Hat asszem
Xiaomi Mi Q1 75"
Aztán samsung GQ75LS03AAU
Aztán Samsung Q80B 75
És most TCL 75C835 -
B.Gábor 76
kezdő
TCL 32S5400AF 32" Full HD Smart TV ha jól emlékszem ez volt az.Euronicsban 75.ezer.ha ezzel többet tudtam segíteni.a régi tv a lányomnak adnám.tv okosítóval.netflix HBO Skyshow youtube ra kellene csak.pár ezerért gondoltam azt nem néztem az euronicsban.valakinek valami ötlet? köszönöm szépen a segítséget!!!
-
ρσгτσ
addikt
válasz
B.Gábor 76 #24179 üzenetére
Az éves szinten gondolom 2-3 ezer óra, amit azért bírnia kell(enen) a TV -nek. Bár azt, hogy pont az a TV hány évig fogja bírni, azt senki nem tudja neked megmondani. Függetlenül attól, hogy milyen márkáról van szó.
-
boborján2
senior tag
válasz
B.Gábor 76 #24179 üzenetére
Ezt így nehéz megmondani, sőt nem is lehet!
Csak a tágabb családi körben és nálam:
- samu ledek, 10 és 8 éves , agyonhajtva , bírják.(az idősebb kezd felhősödni.)
-samu led , 2 év után szervíz
-lg plazma , 1 év után táphiba , csere után újra táphiba
-lg plazma , 100 éves , ma is megy ,ha kell
-lg oled , fél éves , 3 éves , semmi hiba
-qilive(auchan) 1+ éves led tv agyonhajtva,semmi baja
-10+ éves vargáné és társa táp agyonhajtva , ma is megy ha kell
- 6+ éves corsair táp ,elfüstölt-Tcl nincs hosszútávú tapasztalat,
de a többiből kiindulva ,ha kifogsz egy rossz darabot , lehet hogy megszivat, ha kifogaz egy jót 10 évet is simán elmegy.
-
B.Gábor 76
kezdő
Üdv 32 colos full hd tv használok monitornak is jelenleg LG van kb 5éve nyúzom szép színek .pezsgő színű keret.le cserélem ami már smart. LG mellett volt a TCL és azon sokkal szebb kép volt,a fekete fekete az LG szürke normál beállítások.és egy 10 ezerrel olcsóbb is!az lenne a kérdésem hogy napi 5-10 órát menne TCL ezt bírja? köszönöm a választ!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
Vismajor01 #24099 üzenetére
Miket próbáltál ha nem túl nagy kérés? Pontos típussal ha lehet....
-
ρσгτσ
addikt
-
mikrofon
veterán
How to read the model code in Europe
Example - TCL 65 C 8 4 5 G X165 - Display diagonal in inches
C - Family:
X - Extreme - UHD/4K, Quantum dots,
C - UHD/4K, Quantum dots,
-CF - models with FireTV OS
-RC - models with Roku OS
P - Progressive - UHD/4K,
-RP - models with Roku OS
S - FHD/HD,
-RS - models with Roku OS
-SF - models with Fire TV OS8 - Series:
9 - series, Flagman, Mini LED,
8 - series. Hi-End, Mini LED,
7 - series, Mid-Range, FALD
6 - series, Mid-Range
5 - series, Base-Range4 - Year of the model according to the calendar:
5 - 2023-2024
4 - 2022-2023
3 - 2021-2022
2 - 2020-2021
1 - 2019-2020
0 - 2023-2024 (intermediate series, as in the 805 series, because in hardware the model lies between the 745 and 8455 - Exclusive variations of the model for different chain retailers and online stores. Differences in the color of the case, the configuration:
9 - only for Amazon
8 - Silver
7 - Brushed Silver
6 - Gun Gray
5 - Brushed Dark Metal - The standard offline model.
4 -
2 -
1 - Brushed Titanium / Brushed
0 - BlackG - Regional designation:
G - Germany
N - Nordic (Denmark, Sweden, Norway, Finland, Iceland and Greenland)
K - UK (with different plug, Freeview and Freesat (MHEG-5))
JP - JapanX1 - Hardware Revision:
X1 - first revision
X2 - second revision (hardware upgrade of the original model version) -
ρσгτσ
addikt
válasz
Stealth #24169 üzenetére
TCL sokszor nehezen követhető. Főleg, hogy különböző piacokon is használnak eltérő számozást azonos modellnél. Akár egy régión belül is többet...
Szerk.:
Mivel kínai márkáról van szó, így szerintem annyira nem nagy meglepetés. Szeretnek variálni a modellszámokkal, modellekkel. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Stealth #24167 üzenetére
Nem belépő, hanem a C8 -as belépője. De szerintem TCL -nél felesleges utódról beszélni, mert előtte évben 835 és 839 volt, ami gyakorlatilag ugyanaz.
2023 -ban pedig érkezett egy 845 -ös és behoztak mellé egy kedvezőbb árú modellt, amivel valószínűleg tarolták azt a szegmenst. Ez a 805.
"Series C80, Standard offline model C805 - Alternative model names - Online variant - C801, C802, C803, C804, C809, MQLED80, QM8B - Global version C755"
-
Stealth
senior tag
Nem is annyira belépő, ha a c835-höz hasonlítjuk.
Magasabb fényerő, több zóna. A hangzása gyengébb.
Vismajor01: hát ez az, totál érthetetlen a mostani jelölés. -
Stealth
senior tag
válasz
Vismajor01 #24161 üzenetére
Jó a kérdés. Mindkettőt lehet annak nevezni -talán.
Nem értem most ezt a tcl sorozatot, de örülök, hogy kijöttek c805-tel. -
ρσгτσ
addikt
válasz
Vismajor01 #24161 üzenetére
Igen, a 845.
A 805 az igazából 7 -es széria (is).
-
ρσгτσ
addikt
Ahogy elnézem a konkurenciához igazított.
Az 55 colos ára maradt, de lehet lassan a többiek is emelnek, így az eMAG is.
Így azért elég vicces, hogy az 55 colos kb. 30 ezerrel olcsóbb, mint az 50 colos. Euronics -nál meg kb. 20 ezerrel, de ott 3 kiló az 50 colos.
Szerk.:
Kivéve persze a 845 -nél. Én csak a 805 -öt néztem. -
mikrofon
veterán
válasz
st6969 #24141 üzenetére
Szerintem ez sokkal bonyolultabb sőt... Sose raknék ilyen szervert telefonra... Ennyi offline adatot meg pláne...
Akkor már inkább egy NAS a hálózatra, mert arra is van Plex szerver meg NFS meg DLNA meg ... De akkor még mindig az van, hogy kell a letöltés, hogy tartalom is legyen a NAS-on, az meg szerintem elég idő igényes az elején míg megtöltöd....
-
mikrofon
veterán
válasz
Vismajor01 #24137 üzenetére
Szobák számából ítélve ez már egy ház vagy igen nagy lakás. Ebben az esetben már szerintem mesh rendszerben érdemes gondolkodni. Ha pedig stabilan szeretnéd a nagyméretű filmeket nézni WiFi-n, és vagy egyszerre több helyen streaming-gelni akkor szerintem WiFi6E kompatibilitás is fontos.
TP-link Deco XE75 rendszer nagyon jól működik tudja azt amit szeretnél. Kiegészíthető a X50-5G modemmel és úgy aztán tényleg vezeték nélkül száguldozik a hálózaton az internet -
Stealth
senior tag
válasz
Snoop27 #24150 üzenetére
A Kodi egy kiegészítője, egész sok online tartalommal.
Gondolom ezt tette fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged