Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
rainman72 #24194 üzenetére
Erről igazából őket kellene megkérdezni, mert én kizárólag az Alza -nál látom. A TCL pedig nem részletezi, hogy melyik kereskedőn keresztül hosszabbították meg.
Vagy valaki látja máshol is, csak én nem találom?
Egyébként január végéig biztos kiválasztható lesz az eMAG is, mert akkor jár le a 30 napos regisztrálási határidő, ha csak december végéig tartott.
Mondjuk ezt normális esetben úgy oldják meg, hogy amikor kiválasztod a TCL oldalán a vásárlás dátumát, akkor nem enged olyan kereskedőt kiválasztani, akinél nincs érvényben az akció. De nem vagyok biztos benne, hogy normálisan megcsinálták...
Tuti érdeklődnék a TCL -nél, ha éppen TV -t szeretnék venni. Ne legyen ebből meglepetés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest