- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPad topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
petikeke #23316 üzenetére
Köszönöm a válaszokat mindenkinek.
Azt nem tudom, hogy melyik USB-be dugtam, hamarosan kipróbálom a másik USB-n keresztül.Illetve lenne még egy probléma, amit nem tudok eldönteni hogy mekkora baj lehet:
A panelen belül van egy kb. 4 mm hosszú és talán 2-3 mm széles sérülés vagy ilyen fekete csík (szemből nézve), ha alulról vagy felülről nézem, akkor fehérnek tűnik. Ez mi lehet? Mikroszálas törlőkendővel próbáltam eltávolítani, de nem sikerült, ezért úgy ítéltem meg, hogy ez belül lehet.
Még 3 méterről nézve is látom, ha például nagy fényerőn van a tévé és azon ponton mondjuk fehér hátterű tartalom van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest