- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
#35870976 #23388 üzenetére
Számomra az, de ezen valóban lehet vitázni. TCL -nél nem a tudás, hanem az ár és a szoftveres támogatás alapján. Kezdőár az nagyjából mindegy. Főleg, ha megnézed pár nap vagy pár hét alatt mennyit esett az ára.
Nyilván a c645 simán befér a középső kategória alsó részébe, de ettől még nem az 50-100 ezerrel drágább készülékek között versenyez.
Én is azért vettem anno TCL -t, mert a hálóba kerestem egy TV -t, amit elég keveset használunk, ezért nem szerettem volna sokat költeni. Esélye nem volt mellette más márkának és a mai napig nem bántam meg, hogy TCL -t választottam.
-
Imi1981
veterán
válasz
#35870976 #23386 üzenetére
Akkor samsungnál se volt ez egységes ez a lajátszás dolog. A h6400 -on kijött nagyon, hogy nem kadenciahelyes a lejátszás. Persze más ok is volt a külső lejátszóra váltásra mégpedig nem tetszett a Samsung belső alap lejátszója. TCL-en is kodit használok! Ha nem lenne kodi külső medialejátszóval használnám ezt is ( van is rákötve egy Apple-TV 2021 4k de mostanában amióta a tcl c745 van már ritkán használom). Én kodit szeretem mint lejátszót mert itt mindenre van megoldás kb.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
#35870976 #23351 üzenetére
Ezért szoktak általában külső eszközöket ajánlani. Nem csak belépő TV -k esetében, hanem drágább készülékeknél is.
Én annyira nem értek hozzá, de ahogy látom rendszeresen jönnek elő a problémák különböző formátumok, egyéb beállítások tekintetében.
Szerintem aki rendszeresen erre használja a TV -t, és ezt szeretné jó minőségén élvezni, annak érdemes beszereznie egy ilyen eszközt.
Szerk.:
Ettől függetlenül szerintem szoftverben nem mindig van a helyzet magaslatán a TCL. -
Redneck
nagyúr
válasz
#35870976 #23335 üzenetére
Rendes kereskedő. Ezer éve nincs 3 napos csere garancia. 14 napon belüli elállási lehetőség van, de csak online rendelés esetén. Fogyasztóvédelem csak papíron létezik, a hétköznapi emberek szempontjából, valójában egy jogkör nélküli valami.
Lehet pereskedni, vagy békéltető testülethez fordulni, ők adhatnak ajánlást. Ami nem garancia semmire egy vita esetén. -
Imi1981
veterán
válasz
#35870976 #23314 üzenetére
Szerintem abban a ketegoriában még nincs megoldva megfelelően a kadenciahelyes lejátszás nélküli akadasmentes lejátszás. Ugye kadenciahelyesen lenne tökéletes de legtöbb tv nem tudja viszont az újabb tévék ezt jól megoldják szoftveresen. 55C745 -ön nincs akadás csak 50 Hz-es anyagoknál. A 23.976 akadasmentes ( legtöbb film ilyen) és én is kodit használok.
Számodra megoldás külső médialejátszó/ tv okosító például egy amazon fire tv 4k max ami még olcsóbbak közé tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VMware
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Spórolós topik
- Energiaital topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged