Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eisento
addikt
Hali. Megoldast keresnek problemara. Ujabban sorozatosan elcseszik a disney+ appot a tv-n. Elkezd ugralni a kep mintha 1-1 kepkockat visszaugrana de a hang is. Keresnek olyan appot akar addont amivel ki tudnam valtani. Gondolok itt pl. Kodinak anno volt plex addonja es az normalisan mukodott. Ismertek hasonlot? Nem tudok most videot feltenni mert a gyerek filmet nez
Biztos hogy a disney+ appal van baj mert ha ps5-rol megy a disney+ app ott semmi gond. Ja es legtobbszor dolby vision filmekkel csinalja
-
kopaszsop
csendes tag
válasz
FireFox1996 #21236 üzenetére
és ha a weboldalon annyit ír be az ember a vásárlás helyének, hogy "online" vagy "szaküzlet", akkor mit tudnak csinálni?
amúgy ezt írásba is adták? mert akkor irány a gvh. főleg, hogy a mai napon a promóciós oldalon található leírásokban sem szerepel, hogy kötelezően hol kell megvenned a készülékeket. -
Imi1981
veterán
válasz
Solymi81 #21240 üzenetére
Igen biztos! Egyből észreveszem és képhibákat is okoz néha mozgasnál. Pedig amúgy tök jó úgy a kép ( színek, fények, kontraszt) de a szappanoperás mozgás idegesítő. Hiába rakom mozi módba előtte ha indítok egy Dolby vision videót akkor bekapcsol a Dolby vision mód és arra már nem érvényesek azok a beállítások! Így inkább a Dolby vision fényes módot használom és itt több mindent enged állítani. De a Dolby vision IQ módban nagyon tetszik a kép és nagyon kár hogy nem lehet a mozgásjavítást finomhangolni.
-
Imi1981
veterán
A Dolby vision IQ módban nincs lehetőség a mozgásjavítás állításra semmilyen módon? Tetszik úgy a kép de sajnos szappanoperás a mozgás és nincs a kép beállításokban a mozgás menü ebben a módban.
-
FireFox1996
őstag
TCL válasza a plusz gari regisztráláshoz ha nem a Telekom/Emag/Alzától vetted a tv-t:
Tisztelt,
ha nem az Ön által említett üzletekben vásárolta a TV-t, akkor nem regisztrálhat további garanciára
Tisztelettel,
-
gg72
veterán
válasz
winters123 #21234 üzenetére
A kanapé szemben lesz a TV-vel, még be kell forgatni.
-
Vhiktor
nagyúr
A lehető legfeketébb, matt tapétát tudja valaki hol lehet kapni?
-
Morph76
senior tag
Akinek van c805, megírhatná, milyen a betekintési szöge. Legalább 65"-os érdekelne, ha van ilyen tulaj. Köszönöm.
-
gg72
veterán
válasz
winters123 #21221 üzenetére
Főleg filmekre médialejátszóról és asztali UHD lejátszóról. Sokáig egy Panasonic 50GT60 plazmát használtam. A szoba tetőtéri, amint látható, van egy ajtó/ablak kombó, ami miatt sajnos nem teljesen sötétítethető, pesze így ősszel/télen ez nem olyan nagy gond, mert főleg este tévézek.
-
Imi1981
veterán
Ez a gyorsítás funkció a kép beállításokban mit takar pontosan? Érdemes bekapcsolni vagy nem? Igazából nem nagyon látok különbséget bejapcsolt és kikapcsolt állapotban.
Én még nem próbáltam meg Viktor c735 beállításait mert már nincs hozzá erőm ma. Az viszont nagyon tetszik hogy tök gyors a Google tv rendszer rajta! Ez nagyon meglepett mert itt régebben ( igaz nem pont ezen a típuson) eléggé szídták hogy lassú meg sz@r de c745 -ön pörgős gyors. Abszolút használható.
Remélem az 5 év garanciát tudom aktiválni és akkor teljes lesz az öröm. -
gg72
veterán
válasz
SepTox #21216 üzenetére
Hát én pont ezen gondolkodom, ui. a Telekom már egy hete nem képes teljesíteni az LG OLED55C31LA rendelésem. A TLC 65C805 ráadásul nagyobb és olcsóbb is lenne, csak hát a képminőséget nem tudom, milyen lenne az Oled-del szemben.
Tudja valaki, hogy a TLC akció meddig tart az Euronics-ban? -
SepTox
tag
Na akkor C805 beüzemelve! Azt kell mondjam, hogy a rendszer meglepően gyors ennél lassabra számítottam! A kép minősége kifejezetten jó még a coaxkábelen jövő adásnak is, sőt sokkal jobb mind az elötte lévő samsung (Tu7102) tv képe. Fekete sávos filmet nézve egyáltalán nem látok beszürődést vagy legalábbis nekem nem tűnik fel, hogy lenne. Vhiktor C835 beállításai belőve, viszont nekem például nem adott fel olyan opciót, hogy dinamikus szín ezt nem tudtam kikapcsolni illetve a változó frissítést érdemes bekapcsolni szerintetek sorozat és film nézéshez?
-
SepTox
tag
Aki esetleg szeretne venni 65" c805-t akciós Euronicsban, én már túl vagyok a vásárláson!
-
Imi1981
veterán
válasz
Solymi81 #21213 üzenetére
Beállítások /rendszer /áramellátás /gyorsindítás. Én most bekapcsoltam azt majd meglátom.
A gyári mozi beállítás nem rossz csak egy kicsit túl meleg a színhőmérsékletet ( legalábbis nekem) . Visszább veszem hármasra akkor jó. Ezt most sdr-en néztem. Viszont a 48 col után az 55 col kb 5 perc se volt megszokni. Olyan mintha nem is lenne nagyobb.
-
Solymi81
aktív tag
válasz
Imi1981 #21211 üzenetére
Sajnos ebből már kispórolták az Onkyo hangrendszert, az már csak a c845-be került bele.
Lehet veszek mellé valami egyszerűbb Soundbart, de amúgy nincs nagy bajom a hangjával, 20-25-ös fokozaton már túl hangosAz én észrevételem alapján Vhiktor Mozi beállításai megegyeznek a filmek "gyári" HDR10-es, itt vmiért IMAX-nak jelzett beállítasival, csak egy picit sötétebbnek tűnik.
A gyorsítást hol lehet beállítani? Megnézem majd, de nekem nem nagyon van vele bajom, ha picit lassú.Hőforrásnak is kiváló TV
-
boborján2
senior tag
Arra gondoltam ha esetleg játszni támad kedvem, rádugnám majd a gépet a C835-re.
Valaki felvilágosítana milyen beállításra van szükség pc és tv oldalon is?
Utoljára xbox one s -en játszottam hosszabban sima led tv-n ,a pc-hez meg egy mezei led monitor van ,mindenféle okosság nélkül.
A gépben egyébként rx580 8gb kártya van. Nem egy világszám de amennyit én játszom 3-4 játékkal arra hibátlan.
Mondhatni sík hülye vagyok a vrr meg freesync meg a hasonló jóságokhoz ,így abban reménykedem ,hogy egy jó beállítással ebből valami jó is kisülhet.
Köszi!
....
@Imi1981
Nekem 835C van, a rendszer gyors ,nekem sincs lag.
1 hét nyomkodás alatt (csak gyors indítás módban)1x volt olyan ,hogy a youtube akadozott. App bezár ,újra nyit megoldotta. Igazából ezt betudom egyelőre az app hibájának. De ha nem, az sem katasztrófa 1-2 hetente egy restartal simán együtt tudok élni.
De gyors indítás nélkül sem vészes. Az a kb. 1 perc boot idő vállalható kategória nálam. -
Imi1981
veterán
Órák óta állítgatom a c745 -öt. A Dolby vision IQ nem enged sok beállítást sajnos így a Dolby vision fényest használom és állítottam be. Nagyjából mindent beállítottam saját ízlés szerint de most ránézek Viktor c735 beállításaira az hogy néz ki c745-ön.
Ez a Google tv rendszer elég gyors ezen a tévén! Gyorsabb mint például a mi box s-em volt (még)! Viszont ahogy nézem nem vált frekit ( szerintem) kodiban de nem volt akadás. A tv adások mintha kicsit szebb lett volna samsung 48 h6400 -on de az kisebb képméret így nehéz összehasonlítani.Nagyon tetszik hogy 5 fokozatban lehet állítani a színhőmérsékletet! Képe szép és eddig elégedett vagyok. A hang kicsit doboz hangú és bár a Samsung is az volt mégis jobb hangja volt.
Gyorsítást használjátok? Nem fagy tőle a tv? Kikapcsoltam de így elég lassan kapcsol be a tv.
-
flash-
veterán
na formáztam pendrive-ot fat32-re,rámásoltam az ota zip fjált, a tv frissitésnél nem látja...
ötlet?nem található úk frissitési csomgag. azt irja
-
ledgeri
nagyúr
Hogyan lehet üzemidőt nézni a TCL tv-ken? Frissen bontott tv-nél mennyinek kell lenni?
-
Imi1981
veterán
Egy gyors kérdés! Ezt a csavart [kép] nyugodtan kitekerhetem mert ez a fali konzol csavarjai? Falra szeretném tenni.
-
Imi1981
veterán
válasz
Imi1981 #21199 üzenetére
Youtube videóval tesztelve gyönyörű és nagyon homogén a kép ( ezt display teszt videóval néztem). A fekete és a kontraszt jól besötétített szobába is nagyon jónak tűnik! Eddig tetszik! Pxelhiba nincs. Majd hamarosan lehet jövök kérdezni ha valamit nem tudok! Előre is kösz!
-
skt
tag
Sziasztok,
65" meretben keresnek TV-t 300 korul.
65C745-ot neztem ki. Ennel lenne esetleg jobb vetel?
Varhato szerintetek valami bf ajanlat jovoheten?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest