Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
válasz
Cunaja #59221 üzenetére
Én úgy tudom úgy működik, hogy limitált mennyiséget tudnak egy hónapban rendelni és még ha sikerül is megrendelni, akkor sincs rá semmi garancia, hogy a gyár olyat küld. Ráadásul a szalonok havonta pár darab autót kapnak, ez nagyban függ a típustól, ha jól tudom a Swift és az Ignis az a két autó, ami Japánból jön és kb. lehetetlen hozzájuk jutni. Vitarából és S-Crossból pár darab/szalon jön, a Toyotákból pedig talán egy/szalon. Szóval, hogy mindent megtett-e a kereskedő azért, hogy tudjon foglalni pontosan olyan autót, mint amilyet Te rendeltél, azt semmilyen úton módon nem fogod tudni kideríteni szerintem. Simán lehet, hogy ilyen lassan halad a gyártás. Maximum úgy lehet talán, hogy a kereskedés végig nézi, hogy az embered hány ügyfelet kapott az utóbbi időben, ebből hány Swift és lett-e volna lehetősége arra, hogy a Te megrendelésed is sorra kerüljön, de ilyen kaotikus helyzetben a franc tudja, hogy ezt hogyan lehet bizonyítani. A viselkedése viszont a "széthajtott" tesztautóval kapcsolatban számomra teljesen értelmezhetetlen. Ilyet hogy lehet mondani?!
Az elvárásod egyébként teljesen jogos, normális esetben egy autónak a megrendeléstől számolva 3-4 hónap alatt meg kéne érkeznie, utána 1-2 hét míg rendszámot kap és az autó ráadásul pontosan olyan, amilyet Te rendeltél. Ennek valóban így kéne lennie és pár éve a Swiftemnél nekem így is történt. Csak azóta változott a helyzet és nagyjából ott tartunk, hogy örülni kell annak, hogy ha van valamilyen autó, amit el lehet hozni hosszabb várakozással. A felszereltségi szint az ami szerintem elég fontos, bár van aki abban is tud kompromisszumot kötni, de ilyen helyzetben amikor kereslet drasztikusan nagyobb a kínálatnál, a szín általában már csak egy huszadrangú dolog.
"A színről annyit. Nem kell győzködni, mindenki maga dönti el, mi tetszik neki. Nekem a többi nem tetszik ,mert akkor úgy szerződtem volna, ha nincs ásványszürke, legyen kék, stb... ."
Én nem győzködlek semmiről, nem vagyok kereskedő, szóval nekem nem érdekem Téged győzködni, pusztán tényeket írok le, hogy valószínűleg a színekkel a kutya nem fog foglalkozni olyan esetben, amikor a kívánt típusra nem 2-3 hónapot kell várni, hanem lassan éveket. Arra próbáltam utalni, hogy így a jelenlegi helyzetben egyhamar nem lesz autó, ha ennyire fontos a szín, mert amit hoz a gyár és Neked szánnak, de nem stimmel a szín, azt fél másodperc alatt fogja valaki lepattanóként elvinni, tehát rajtad kívül senki nem fog rosszul járni. Sem a kereskedés, sem a gyár, aki pedig lecsap rá, az pedig pláne nem.hemaka
Az Ignis-szel kapcsolatban teljese egyetértek, az eleje még nekem is tetszik, a hátulja az ami katasztrófa. A belseje se lenne rossz, de nekem például az nagyon nem volt szimpatikus az ajtó könyöklője kemény műanyag. ... A Swiften azért volt egy puha szövet borítás.Brogyi
"...Többször láttam ezt a fajta vadászatot. Ugye az megvan, hogy 1km-re is lát tiszta időben ha egyenes az út?..."
Ettől miért kell félni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- EZVIZ C3 C3W Pro (4MP) CS-C3W Smart Home Kamera
- EZVIZ CS-EB8-4G-2K-PS(kit)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest