Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• roberto211

őstag

válasz Kornel #21106 üzenetére

"ha a kormánynak lenne kis esze, most kéne idehozni még egy kis gyártókapacitást"

Ha arra gondolsz hogy nagyobb gyár azaz több szakember akkor ez már bukó...

A jó szakemberek Magyarországon vagy már sikeres vállalkozásban van vagy elhelyezkedett olyan helyen ahonnét nem mozdul el a ,többi jó meg külföldön többek között a németeknél van..

Újoncok tudnának bekerülni ami nem baj de annyi újonc nincs hogy ellássanak dupla gyártókapacitást..

Swift áron vagy az alatt biztos nem lesz az új ignis mivel a régi ignis is drágább volt a régi swiftnél most is így lesz.. Szerintem vitara alatt lesz kicsivel mert néztem belsejét, azért nem egy swift kategória lesz az is biztos..

Turbós motorokkal meg nem tudom mi a baj.. Oké van egy plusz hibalehetőség: turbó plusz gondolom már ezekben is lesz kettőstömegű ha a suzuki nem talált rá valmai más megoldást.

De ezen kívül nagyon sokminden, nem nagyon.. Szerintem jó ötlet,hogy behozták a boosterjeteket.. Jók lesznek minden bizonyára mivel eddig nagyon sz@r motort nem adott ki a kezei közül suzuki..

Dízelekkel van baj néha de ugye az nem suzuki motor..

Új hozzászólás Aktív témák