Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
Kornel #21106 üzenetére
"ha a kormánynak lenne kis esze, most kéne idehozni még egy kis gyártókapacitást"
Ha arra gondolsz hogy nagyobb gyár azaz több szakember akkor ez már bukó...
A jó szakemberek Magyarországon vagy már sikeres vállalkozásban van vagy elhelyezkedett olyan helyen ahonnét nem mozdul el a ,többi jó meg külföldön többek között a németeknél van..
Újoncok tudnának bekerülni ami nem baj de annyi újonc nincs hogy ellássanak dupla gyártókapacitást..
Swift áron vagy az alatt biztos nem lesz az új ignis mivel a régi ignis is drágább volt a régi swiftnél most is így lesz.. Szerintem vitara alatt lesz kicsivel mert néztem belsejét, azért nem egy swift kategória lesz az is biztos..
Turbós motorokkal meg nem tudom mi a baj.. Oké van egy plusz hibalehetőség: turbó plusz gondolom már ezekben is lesz kettőstömegű ha a suzuki nem talált rá valmai más megoldást.
De ezen kívül nagyon sokminden, nem nagyon.. Szerintem jó ötlet,hogy behozták a boosterjeteket.. Jók lesznek minden bizonyára mivel eddig nagyon sz@r motort nem adott ki a kezei közül suzuki..
Dízelekkel van baj néha de ugye az nem suzuki motor..
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- EZVIZ CS-C3TN okosotthoni kamera 1080P 2.8MM
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Update 07.31. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest