Hirdetés
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
Köszönöm szépen mindenkinek! Hú, ne is mondd, én nagyon kütyü mániás vagyok és én egy egyszerű BT hangszórónak is nagyon tudok örülni. A Deck esetén hevítette ezt a dolgot, hogy erre durván 5 hónapot vártam, ennyit szerintem semmire nem vártam még. Szokták mondani, hogy nem a cél a lényeg, hanem az út, amit megteszel, de most nagyon örülök annak is, hogy célba ért(em). Még nem kapcsoltam be, csak első benyomást írok. Nagyon komoly a tok, amit adtak hozzá és hát a konzol...Úristen, very big.
És milyen szép és nem mellesleg nagyon kényelmes a fogása. Felöltöztettem, hát ez a tok amit vettem picit bazári főleg a kijelző tetejénél, de a funkcióját igazából ellátja és jól néz ki így is a gép. Fóliát feltettem a kijelzőre, elsőre patent lett, legalábbis én nem véltem felfedezni nagy bakit. Nincs más hátra, minthogy csatlakoztassam a töltőt és kezdődjön a kaland. 
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubuntu Linux
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- PC /i5-3470/8GB/
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Új HP 240 G10 14 FHD IPS i5-1335U 4.6Ghz 10mag 12GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GAMER PC! Intel Ultra 245 / RTX 5070 / H810M-X WIFI / 32GB DDR5 / SSD 512GB / 700w! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És milyen szép és nem mellesleg nagyon kényelmes a fogása. Felöltöztettem, hát ez a tok amit vettem picit bazári főleg a kijelző tetejénél, de a funkcióját igazából ellátja és jól néz ki így is a gép. Fóliát feltettem a kijelzőre, elsőre patent lett, legalábbis én nem véltem felfedezni nagy bakit. Nincs más hátra, minthogy csatlakoztassam a töltőt és kezdődjön a kaland. 
Cucuska2