Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
freelancer68 #34569 üzenetére
3-4x próbáltam ilyen monster méretű papírtörlőt venni, amikor akciós volt itt-ott (nálunk sajnos ipari mennyiségben fogy a konyhában, nem spórol vele a család
).
Én vagyok csak ilyen szerencsétlen, ugyanis minden alkalommal használhatatlanul volt perforálva, gyakorlatilag ott szakadt, ahol akart, nem lehetett normálisan eltépni? A kis tekercsek viszont mindig tökéletesen szakadnak a perforációnál...Talán a gyártástechnológia miatt kell gyengébben perforálni a nagyobb tömegű gurigát, nehogy tekercseléskor elszakadjon -
tisn
addikt
Thx mindenkinek a papírtörlő tippeket
-
rgranc
aktív tag
válasz
j.bravo #34591 üzenetére
Szintén pont a mikroműanyagok miatt próbálok valamennyire átállni az üvegre, ilyeneket gyűjtöttem be, amikor (Family klubtagoknak) akciózta az IKEA:
Ételtároló tetővel, téglalap alakú üveg/műanyag, 1.0 l 1890 Ft -
mephi666
nagyúr
válasz
j.bravo #34591 üzenetére
én a curver-eket preferálom fagyasztóba: van belőle millió forma és méret, gyakran 1000ft/3db alá akciózva
tartósak is egyelőre (pennyben és sparban rá szoktam nézni időnként)
tejfölösdobozt raktároztam be nagy mennyiségben, de egy részét már felszámoltuk, mert folyamatosan szaporodnak
húsleves lére és hasonlókra az ideális nálunk
-
j.bravo
addikt
Fagyisdoboz mint ételtároló kiváltására van spórolós és biztonságos ötletetek?
Aggódom h sok ciklus után a mosogatógép degradálja az anyagot, több mikroműanyag kerülhet a kajába, stb.
Sajnos a minden alkalommal kézi elmosogatásuk elég esélytelen.
20+ darab kellene, egyenként 1 liter környékén.
Tudom, üveg vagy rozsdamentes acél lenne a legtutibb, de ekkora mennyiségnél a darabonként 2-3 k HUF túl van a fájdalomküszöbön.
Ha van BB ebből jó áron, akkor persze kérlek mondjàtok, hol!Remélem ontopik
-
tisn
addikt
válasz
Peterhappy #34588 üzenetére
meg telen kevesbe tojnak a tyukok.
(igaz temperalt helyen vannak, mesterseges vilagitassal, igy biztos azert dragul minden telen a tojas)
-
-
123xyz
aktív tag
Ezt anno írtam is, amikor jött a hír az új rendszerről, elég hálátlan így a pontgyűjtés
Mivel 1 pont 1 forintot ér, ezért a vásárlás értékének 1-5 ezrelékét kapod meg pontok formájában, tehát például bronz szintről indulva, 60 000 ft-os havi költés után (legfeljebb) 60 forintod lesz belőle a következő hónapra... -
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás #34582 üzenetére
jahogy fény visszaadás index. hámittomén fehéret kértem nem sárgát oszt jóvan
amúgy fehér is de van minden féle.4000kelvin nekem megfelel.
-
nggabi
félisten
válasz
Mr.Csizmás #34582 üzenetére
a sok macskagyökér megártott neked
milyen cri
-
nggabi
félisten
válasz
Prinz Eugen #34570 üzenetére
mixvill omu e27 806lm kb 450ft, 1400lm kvajó fénnyel kb 850ft volt üzletben. a vtac már nincs max webshopban.
-
-
tisn
addikt
válasz
freelancer68 #34574 üzenetére
jaaa
koszi -
bul07
nagyúr
Auchan pontocskákat jól nézzétek meg mert ki lett herélve a dolog az új rendszerrel, mert ha jól rémlik a régi rendszerben nem így osztották a pontokat
"Bizalomkártyáddal vásárlásaid után Bizalompontokat tudsz gyűjteni.
Alap Bizalomkártya esetén minden elköltött 1000 Ft után 1 pontot Közepes Bizalomkártya estén minden elköltött 1000 Ft után 3 pontot Arany Bizalomkártya estén minden elköltött 1000 Ft után 5 pontot" -
freelancer68
tag
aldiban már nem elérhető
-
tisn
addikt
válasz
freelancer68 #34569 üzenetére
Most jöttem el egy fel oraja onnan
-
iatti
aktív tag
válasz
freelancer68 #34563 üzenetére
fél éve láttam utoljára aldiban, 8-9ezer lehetett a kilóára. azért durva a 11rugós kilóár. 3-4-et lazán rálehetne kenni pirítósra
-
Prinz Eugen
tag
Hali, akcios/bb e27 led-et latott valaki mostanaban esetleg nagyobb pakkban?
-
tisn
addikt
elfogyott a covid elott felhalmozott papirtorlo keszletem
(nagy hengeres)
van most valami bestbuy? (akar alza, vagy barhonnan)thjx
-
-
mephi666
nagyúr
-
tisn
addikt
tovabbra is a favorit
https://bevasarlas.tesco.hu/groceries/hu-HU/products/2005105005795
-
pohár
félisten
na, csak emlegetni kellett... vasárnaptól szerdáig az Aldiban
-
pietrrr
aktív tag
És ezek az egyéb (sulyán, Daubner, Bakos) márkák minőségben hogyan viszonyulnak a stühmerhez?
Ha felveszik vele a versenyt, akkor kipróbálnám, de ha az árukkal arányosan szarabbbak is, akkor marad a méregdrága stühmer nálam. -
pohár
félisten
válasz
AnonymusX #34544 üzenetére
picit várni kell, hogy közeledjenek az ünnepek, ott már akciózik mindenki orrba-szájba
(utána meg főleg, én akkor szoktam feltankolni
)
ha már Stühmer, itt egy kisebb hogyan készül videó, igazából én is azt hittem eddig, hogy a likőrös/alkoholos ízűek szimpla aromás cuccok, de nem nem...
-
cd930
senior tag
Ha valaki marcipános szaloncukorban gondolkodik, bátran ajánlom a Bakos Marcipán szaloncukrait, amik 6200-9200 Ft/kg áron kaphatók.
Pár éve elég sokfélét megkóstoltam, most a pisztáciamarcipánoson gondolkodom.
A Stühmerből is azt szeretem legjobban, de tényleg veszedelmesen drága lett.. -
AnonymusX
őstag
-
Peetey91
senior tag
Most hogy lassan szezonja van, hol van finom szaloncukor normális áron? A Stühmer ára nálam kicsit kiveri a biztosítékot.
-
ZsZso
Közösségépítő
Aldi, Lidl, Penny az Ármegosztó szerint:
[kép]
Most azért van sok izgalmas!
-
Azie
őstag
válasz
Mr.Csizmás #34537 üzenetére
ilyen is van? o.O
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
iatti
aktív tag
válasz
sherlock82 #34516 üzenetére
ha megyek esztergomba, átszoktam menni párkányba. akcióban pepsi 45 cent literje. kb.180-200ft. tömény is jóval olcsóbb, metaxa 0.7l 10.5 euró. jéger is kb.ennyi. na meg a sör. rekeszszám hozom
-
sherlock82
senior tag
válasz
mephi666 #34517 üzenetére
Én volt hogy jó ideig Pepsi-t vettem mert jobban ízlett.
Aztán jött az az édesítőszeres huncuttság.
Azóta néha - néha veszek coca - colát, de kisebb kiszerelésben, mert tele van cukorral meg eleve nem tesz jót.DrBubo77
Nyilván , de így leírva azért hatalmas a különbség. -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
A fél literes mindenütt drágább arányaiban, mint a 2 literes.
-
mephi666
nagyúr
válasz
...egy időben pepsi-t vettünk, amikor kb 300 körül volt a 2-2,5liter... utána a cukrot lecserélték édesítőre és azóta kerüljük
...pedig előtte nálunk versenyben volt a 2 márka: elsősorban coca-t vettünk, de ha kicsit más ízvilágra vágytunk, vagy akciós volt a pepsi, akkor azt...
-
sherlock82
senior tag
Most nézegetem a penny újságot ami csütörtöktől lesz akciós
2 liter coca cola 559
Fél literes pepsi 259 . -
balojazz
aktív tag
válasz
raziel01 #34508 üzenetére
Valaki tudja, hogy van-e édesítőszer ebben a szamócaszörpben? Ha nincs, bespájzolok én is belőle. Egy tipp: ilyen cseppnentes kupakban árulják az aldis másfél lityis bodzaszörpöt, nagyon finom, nincs benne édesítőszer, cserébe nem olcsó, 1700/üveg. De mindig van évek óta, ezt mindenki komálja a családban. Szerk: Svájcban ugyanez 1500 forintnyi frank.
-
AIex
tag
2 hónapja vettem belőle 2-3 zacskóval a Penny-ben,
Hát, azt nem mondanám meg, hogy Gouda sajt, de amúgy nincs vele gond, talán kevésbé olajos, "fojtós" mint egy trapista,
E mellett, Aldi saját márkás rántott sajtot vettünk még, annál jobb is volt, viszont az Aldison most változtattak valamit, 1 sajttal több van a csomagban, panirja vastagabb, finom roppogósra meglehet sütni, anélkül, hogy szétfolyna, és talán kevésbé "olajos" az ize, szóval én most az Aldis-t hoznám első helyre, viszont ennek meg 1700Ft lesz a kilós ára.
-
cd930
senior tag
válasz
raziel01 #34508 üzenetére
Mi rántott camembertből szoktunk betankolni, amikor 999-re akciózzák az Aldiban. Az elégé tuti. Alapból csak hűtött és nem fagyasztott, de nálunk jópár dobozzal oda kerül.
Néztem én is azt a goudát, rá akartam próbálni, de ha jön még egy negatív vélemény, nem fogok.Szörpből van itthon egy levendulás, magyar termék.
2% virágméz, 1% levendula-kivonat, ugye ez nem klasszikus gyümölcsszörp.
Vízben oldható szárazanyag tartalom 60 ref%. -
raziel01
veterán
Lidl csütörtöktől:
Rántott sajtok közül a legjobb.11.18 hétfőtől:
Nem tudni semmit róla, egy próbát megérhet. -
válasz
Peterhappy #34471 üzenetére
Vp megyéből költöztem Pestre.
-
válasz
Soulfly842 #34469 üzenetére
Összetevők: fruktóz-glükózszörp, 50% narancslé (sűrítményből), kristálycukor, étkezési sav (citromsav), aromák, stabilizátorok (gumiarábikum, fagyanta glicerin-észterei), antioxidáns (aszkorbinsav), színezék (karotinok, béta-apo-8′-Karotinal(C30)) Gyümölcstartalom min. 50%.
-
válasz
Digitalpimp #34466 üzenetére
Majd ha lesznek ikreid rájössz, hogy nincs időd semmi ilyenre.
-
koby11h
őstag
Tesco bármely következő online rendelésre 25000 Ft fölötti 2000 Ft kedvezmény kupon:
W7E5P1
Érvényes: 2024.12.15-ig! -
sherlock82
senior tag
Pár éve kitaláltuk hogy lindt LINDOR sós karamellás pralinét veszünk szaloncukor helyett, aztán drágább volt mint valami jó minőségű szaloncukor.
Aztán annyiban maradtunk hogy veszünk belőle egy dobozzal aztán elfogy, úgyse eszek belőle többet mint muszáj.
Szaloncukorban nehéz a spórolás -
raziel01
veterán
válasz
Donki Hóte #34494 üzenetére
Remélem nem kell elmagyarazni a különbséget.
Reklam x 100 ezer vagy x millio és lehet látja 1 millio ember.
Ha meg kostoltatsz főleg prémium cuccot akkor siman 1 nap alatt el lehet verni 100 ezreket es csak az a par száz/ember ember fog tudni róla aki kóstolta.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix G512LI I5 144Hz/10300H/1650TI/24 GB ram/512 M2 SSD
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- Új Asus ROG Zephyrus G16 GU603VI ,16" QHD+ IPS - 240Hz- ,i9-13900H ,NVIDIA RTX 4070 ,32GB ,1TB NVMe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest