Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nikon DSLR topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Bogyi007
veterán
Meglep hogy nem esik szó az őrölt kávék esetén a Lidlben kapható Bellarom Intensoról (250g) 799 forint a normál ára. Mi ezt isszuk a napi egy adagként és teljesen korrekt kávénak tartjuk párommal, ez mellett még a szintén Bellarom Kávépárna Crema őrölt, (40 db, 276 g 1499 ft) az amit a Senseo gépben használunk.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Xtomi
tag
Sziasztok!
Budapesten hol lehet jó áron venni garnélarákot (olyan 10-12 cm-est minimun)? -
Soulfly842
addikt
válasz Donki Hóte #35494 üzenetére
Igazából csak azért is idéztem, hogy a kávéfogyasztás mikéntjében mennyi nüansz van De a fenti darálóval tényleg több lehetőséged lenne és frissen őrölve azért más.
Ez normál őrlőköves (akkor is!) daráló![ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Soulfly842 #35493 üzenetére
MADCat, hol vagy
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Soulfly842
addikt
válasz Donki Hóte #35492 üzenetére
1, akkor ajánlom a másikat amit linkeltem Az jó cucc!
2,
Megidézném egy modi szellemét (valahogy belém égett):Node, egy ilyen kávédaráló (15 őrlési fokozattal) (árához képest elég jó minőség, praktikus a kialaítása és nagy megelégedettséggel használom) bőven elég egy átlag Usernek vagy egy közepes kávé fogyasztónak! Így nem kell napi kézi tekergésben grammozgatni, hanem egy gombnyomás és egy jól záruló edényben a friss kávé!
És onnan kitárul a világ kávéügyben
Én néha egyébként bepörgök és ezzel főzöm a kávét! Isteni!!
Dzsezva (török kávé):
[link]
(annyi, hogy huncut téma, nem mindegy mekkorára vannak őrölve a kávészemek... a legfinomabbra kell ebbe a mütyübe, tehát ehhez is kell legalább egy fenti alkalmatosság)[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Soulfly842 #35486 üzenetére
Köszi, de a szemes kávét maximum elrágcsálni tudjuk
Nincs kávéőrlőnk, csak kávédarálónk, az meg ugye nudli
-
vacs
veterán
válasz Postas99 #35490 üzenetére
Az otthoni bejgli sütésnek megvannak a veszélyei, mi sem kockáztatunk!
Kovács András Péter: bejgli
(nézzétek meg, hatalmas )[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
fogselyem
aktív tag
Hol lehet kapni Pesten csokis bejglit?
A Sparos csokis bejgliről lemaradtam.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Soulfly842
addikt
válasz Stylewars_kp #35487 üzenetére
Nem tudom mikor vettél utoljára helyi százasba, de több helyen fentebb ment az ára az elmúlt ~6 hónapban
Én alkalmanként KGST-n is szoktam venni Nyíregyen Nem tudom, hogy szlovákiából, romániából vagy honnan jön (ez egy multikulti piac). A jobb kávékra is ez 500-1000 forint minusz a bolti árakhoz képest 'óccóbb', de megbízhatóbb és normálisabb árusnál
[ Szerkesztve ]
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Soulfly842 #35486 üzenetére
Hoppá, a forte nekem eddig kimaradt, köszi. Helyi százasba azt hiszem 1250-ért szoktam venni. Ismerősöm ha jár Olaszországban akkor szokott hozni egy zsugorral, azt hiszem 750-ért adta darabját, de már egy éve nem hozott.
[ Szerkesztve ]
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
Soulfly842
addikt
válasz Stylewars_kp #35484 üzenetére
Az őrölt az ált jó áron van az Ecofamily-ban (webshopok helyett). Sőt.. van belőle forte is Ristretto-hoz
[link]
Régebben mintha lett volna szemes is az Ecofamily-ben, de most nem látok.Úgy érzem, hogy ez nálad/nálatok elvi kérdés árcimkében.
De tegyél meg egy dolgot, legalább ezt kóstold meg. Hasonló árcimke az EcoFamily-ban és mégis klasszisokkal jobb:
Segafredo Zanetti Intermezzo
Vagy a fentit.[ Szerkesztve ]
-
fogselyem
aktív tag
válasz Stylewars_kp #35484 üzenetére
Én is baromi jó kávét fogok csinálni.
Megmikrózom a két deci vizet, beleborítok kb. 30-40 gramm Tesco gazdaságos Crema kavét, rádobok 2 teás kanál Tesco kristálycukrot, ráborítok 2 dec Tescos tejet, meg keverem és öröm boldogság.A reggeli kávém a Tesco szponzorálta.
[ Szerkesztve ]
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Stylewars_kp
őstag
válasz Postas99 #35480 üzenetére
Köszi. Én ezt szoktam venni: [link] Tudom tudom 100% arabica az isten... Ma reggel is, mint minden reggel baromi jó kávét főztem belőle. Löttyintésnyi tej és kész is. De következőleg veszek egy selezione adagot tesztre. Köszi még1x.
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
-
iatti
aktív tag
látom azért érdekel a téma. de nem akarom itt túltolni a témát. van két topik is, erősebb idegzetűeknek a Hardcore café a másik Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja.
-
Postas99
senior tag
Idén a család meglepett előre egy karácsonyi kávé válogatással.
[Adventi Kalendáriumos kávé]
Mivel ők is isznak belőle tök jó dolog, hogy együtt kóstolhatjuk meg 25 különböző termőhely kávé ízvilágát mert 25 "napnyi" kávé van benne a világ minden tájáról franciás pörköléssel.
1 napra 66g kávé van betárazva - egy feliratos papír tasakban, hozzá pedig egy adventi kalendárium, hogy melyik napon melyik kávét kell felbontani - az ha lefelé számolok akkor 11 adag kávé 1 napra de 7g esetén peig 9 adag kávé 1 napra. Nem fogy el egy nap ennyi. -
Postas99
senior tag
válasz Stylewars_kp #35478 üzenetére
Nem francia kávé márka, hanem Francia pörkölésű.
3 fajta pörkölést különböztetünk meg:
1- bécsi - nagyon világos kávé szemek gyenge íz világ.
2- francia pörkölés - karamellás kissé sötétebb szemek - nincs elégve édes ízvilág
3- olaszos pörkölés nagyon sötét - kissé égetett pörkölés és ettől olyan "úgymond erős karakteres (kesernyés az íze) és az utóíze is"Jó az olaszos kávé is, de én az elmúlt években már csak franciás pörkölésűt iszok. A család többi tagja is osztja a véleményemet.
A Franciás pörkölésű kávészemek nincsenek elégetve, kellemes aromájúak, nem keserűek. Természetesen a származási hely nagyon fontos mint minden zöldség-gyümölcs esetében is. A termőtalaj savassága, az éghajlat, a földrajzi magasság satöbbi... nem akarok elődadást tartani belőle, mert én is csak ugatom ezt.. de szeretem a jó ízű dolgokat és már sok félét végig kóstoltam már.
Amit itthon szoktam venni az legtöbbször ez a Segafredo ennek inkább nagyon finom karamellás utóíze van. Nyomsz egy presszó kávét a darálósból és egy nagyon kevés tejjel meglöttyinted. Nem kell felengedni sok tejjel.
De kipróbáltam az allegro-t is. [Orca kávé]Itthon érdemes inkább az EcoFamily-ből vásárolni kávét mert olcsóbb mint a többi hely, és sűrűn van akció is.
[ Szerkesztve ]
-
Izland`
tag
-
veterán
-
Digitalpimp
senior tag
Igen, attól, hogy itthon elgurult a gyógyszere a boltoknak az árazásnál (Spar Lavazza Espresso 3K, Oro 3,5K 250g ) csak az ára nem tükrözi a valódi értékét. Mindkettőt szeretem, de az Allegróról féláron jobban esik.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Postas99
senior tag
válasz Stylewars_kp #35471 üzenetére
Cseppet sem akarok hitvitát nyitni, mindenkinek az a jó amit annak tart.
Viszont egy dolgot nem lehet elvitatni. Az pedig a kávézás 1 adagra levetített ára.Ha veszek egy automata darálós kávéfőzőt. Legyen ez valami használt készülék. (30e HUF) újat kapsz 99e HUF-ért.
Én napi 4-5 kávét iszok plusz a család is iszik.1 Kg 100% Arabica francia pörkölésű (nincs odaégetve, nem olaszos) valamilyen enyhe savassággal még a gyomrodat sem kezdi ki. Ennek az ára 5-6000 Ft között mozog (amit én veszek) van olcsóbb is meg drágább is.
HA 7g/ adaggal számolsz egy kávé elfogyasztásával akkor 142 adag kávé jön le 1 Kg kávéból. 6000Ft/KG-os kávéesetén ennek az ára 42-43 Ft/adag.
Ha sok kávét iszol és még jót is akarsz inni, akkor ez a befektetés megéri és még a pénztárcádat is kíméli.
Természetesen meghajlok azok előtt akik nem akarnak ilyenre költeni (de egy szarvasi is 25-30000 Ft körül mozog újonnan)
Ha azt nézed, hogy egy KG kávé mondjuk 10000 Ft akkor 70Ft/adag és még nem értük el egyik kapszulás gyári kávé árát sem. Még mindig nem szobizmus 70ft/ adagért kávét inni otthon.
Kopi luwakot meg igyon az aki úgy gondolja, hogy nincs jobb nála.. Az is csak a cibetmacska végbeléből távozott cucc. Aki tudja, hogy égtájak és fajták szerint változnak a kávé ízei és savassága, annak nem hiszem, hogy ez a best coffe. Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok kávé imádó bőven tud ennél jobb ízvilágú kávét is mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
1500 negyed kiló öröltért, én meg 5k körül veszek 1kg szemeset allegroról.
Akkor te nagyobb sznob vagyPrivátot hamarabb észreveszem
-
iatti
aktív tag
a drága kávé még nem biztos hogy jó kávé. az a "drága" kávé mivel készült? ittál már "rendes" presszógéppel készült kávét?
-
Stylewars_kp
őstag
Jaj ne legyél már sznob. Vagy legyél bánom is én csak ne általánosíts. Csak azért mert 1500 körül adok max egy 250g őrölt kávéért amit kotyiba lefőzök még lehet iható minőségű. Számomra tuti. Ittam már drága kávét. Finom volt köszönöm, de hétköznapokra megvagyok nélküle.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
-
Ciccuka
veterán
Cicák támogatása: www.fos.hu/1176
-
Top cat
addikt
válasz TheMartin03 #35467 üzenetére
Most akkor mégse szarból van a jó kávé?
Költői kérdés volt.
-
Top cat
addikt
válasz TheMartin03 #35439 üzenetére
Rosszul gondolod.
Azért a parizer, meg a marhahús között, lényeges különbség van, mint megjelenés, íz és illat terén is.
-
8
senior tag
válasz Izland` #35448 üzenetére
tejföl árakat (is) lehet csekkolni az árfigyelőben, naprakész
a legnagyobb kiszerelésűek nincsenek benne, de a 400-450g poharak kilója egyébként is olcsóbb szokott lenni
20% [link]
12% [link]Aldiban láttam 1kg 20% magyar tejföl 1399Ft
https://www.aldi.hu/hu/p.magyar-tejfol--kg.000000000000635095.html52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. MC Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. K&H vagy Erste számlanyitáshoz 50.000Ft. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. Revolut regisztrációhoz 8.500Ft, Curve 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
veterán
-
iatti
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #35460 üzenetére
már megérte. eltűnt a két ász
-
iatti
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #35451 üzenetére
a fiuknak csinálnák egyszer egy rendes presszó kávét. lehet tetszene nekik persze kinek mi az igénye. nincs evvel semmi gond.
-
Izland`
tag
Ez pontosan melyik termék is? Nem találom az Auchan oldalán.
Azt pedig nem tudom értelmezni, hogy nem kell nagyot venni. Nálunk 2 emberre van amikor elmegy hetente 3-4 db nagy dobozos tejföl. Krumplihoz, rizshez, még kenyérre kenve is megesszük, ha olyan a leves, akkor abba is teszünk. Igaz nálunk a tejföl helyettesít sok dolgot, nem eszünk ketchupot, majonézt például.
-
Izland`
tag
Hogy On is legyek:
Aldiban, vasárnaptól lesz akciós porzsák különböző típusú porszívókhoz. Nekem Bosch porszívóm van, állatszőr miatt választottam ezt a gépet, de nem érzek különbséget a gyári porzsákhoz képest. Miközben a gyári porzsák az én esetemben 6000 Ft körül mozog állandóan, ez csak 1200 Ft. Ilyenkor mindig megveszem az 1 évre való adagot, és elég sokat spórolok ezzel. Nálunk elég gyorsan le is rabolják a készleteket.
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Stylewars_kp #35444 üzenetére
a propelleres őrlő mákra, dióra jó, kávét csak tönkreteszi.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Zeki
nagyúr
válasz Izland` #35448 üzenetére
Amikor a finomföl 600 Ft körül van, ami egy hulladék, akkor Ne nézz fel!
-
Izland`
tag
Vannak emberek, akik a saját szemüknek sem hisznek, hogyha propaganda ennek az ellenkezőjét szajkózza. "Mától a tej fekete!" Bégetők válasza: "Sose volt fehér!"
Eközben egy nagydobozos tejfölt nem tudtam ma venni 950 ft alatt sehol sem. (Tesco, Lidl, Aldi). Penny, Spar igaz kimaradt, de nem hiszem, hogy ott lett volna olcsóbban. -
vacs
veterán
-
Lackki
őstag
válasz Stylewars_kp #35444 üzenetére
más a daráló és más az őrlő. Lidlöst nem ismerem, de 5kért tuti csak darál
Privátot hamarabb észreveszem
-
pietrrr
aktív tag
válasz Donki Hóte #35435 üzenetére
Bár az általad leírtak közül csak az omniát ismerem, de az nem rúg labdába egy kissé magasabbra pozicionálttal sem. Én is kotyogóval főzöm, Brikkával.
Allegróról tudom ajánlani őt, többféle őrölt kávét is rendeltem már tőle, eddig mind nagyon finom volt, és nem lehet az omniával egy lapon emlegetni. Igaz kicsit drágább is, de ha esetleg tudod kuponozni, akkor egész jó árra ki lehet hozni a végén. -
Lackki
őstag
válasz Donki Hóte #35440 üzenetére
20k-s kotyogó és 10-15k-s őrlő nem fér bele a kávézásba? 1x kell megvenni, utána meg vehetsz szemes kávét, amit te őrölsz frissen. Nem kell 10k/kg áron venni kávét.
Spórolós topik igen, de nem is az 1 rétegű vasutassal törlöd a popót gondolom...
Privátot hamarabb észreveszem
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Donki Hóte #35440 üzenetére
persze, de az előző gondolatmenet alapján IGP-n, és RTX4090-en is megy a GTA5, csak a kettő között van pár opció.
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #35438 üzenetére
Felhívnám a figyelmedet, hogy ez a Spórolós topik
egy Brikka Induction 25 eFt
egy K6 kézi örlő 30 eFtEz 10-12 kg kávé ára, ez 1,5-2 év őröltkávé adagunk
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Top cat #35437 üzenetére
ez egy buta és általánosító hsz.
a kávézás pont nem az, ne a hifitopicos hardcore userekből induljatok ki, ahol a kiskanál fazonja is számít.+ Donki Hóte
egy brikka + K6 kézi őrlő + 20 perc youtube tanulás = napok alatt jelentős fejlődést lehet elérni minimális befektetéssel. de ide lehet sorolni az alternatív módszereket, egy V60, Hario coldbrew kancsó, syphon se egy pénztárcán alkalmazott disznótor szintű dolog.na meg a family kávékat el kell engedni, az olcsó kilósok között is van jó alapanyag.
[ Szerkesztve ]
-
Top cat
addikt
válasz Donki Hóte #35435 üzenetére
Azt kell inni, ami jólesik.
Vannak kávé sznobok, akiknek az ár számít. Minél drágább, annál finomabbnak érzik.
Persze egy vak teszten, már lehet, hogy a sárga csíbort is előrébb sorolnák, mint a Kopi Luwak-ot. -
addikt
válasz Stylewars_kp #35433 üzenetére
Pláne hogy olyan már nincs, mert Eduscho Family lett
-
veterán
válasz Mr.Csizmás #35434 üzenetére
Nem jó az Eduscho Family kávé?
Mi nem vagyunk nagy kávésok, nem ragaszkodunk egyetlen típushoz sem, mindig azt vesszük, ami akciós/olcsó.
Most Omnia Classic és zöld Jacobs Krönung van itthon, de többször vettünk sárga Eduschot is. Megmondom őszintén, hogy túl nagy különbséget nem tapasztaltunk, annak ellenére sem, hogy a múltkor utána néztem, a zöld Jacobs Krönung az tiszta arabica, a sárga Eduscho pedig tiszta robusta, szóval a Jacobsnak jobbnak kellene lennie.
Valószínűleg az a gond nálunk, hogy kotyogós rendszerű főzőben főzzük a kávét, nem pedig használtautó árú kávéfőzőben
-
Mr.Csizmás
Topikgazda
válasz Stylewars_kp #35433 üzenetére
a kávézás kannásbora
-
Beni2360
félisten
válasz fogselyem #35428 üzenetére
Te minden sz@rba bele ugstsz, ráadásul nem is értelmezed amit írtam. Próbáld még egyszer vagy többször elolvasni és rá jösz, hogy mi a mondandóm lényege.
Kellemes ünnepeket.Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
fogselyem
aktív tag
válasz Beni2360 #35427 üzenetére
"az elállásnál a vevő fizeti a visszáru költségét"
Itt azért álljon meg már a fáklyás menet!
Azért mert a bolt benyeli a szállítás költségét az nem jelenti azt, hogyha nem kell, nem tetszik, nem jó az áru akkor a visszaszállítás költségét is le kell nyelnie.Ingyen kiszállíttatnád a templomi orgonát, nem tetszik a színe és ingyen vitetnéd vissza?!?!?!!?
Ha neked boltod lenne te benyelnéd azt a mínuszt is?
Tudom szar az élet, szar a forint, dögöljön meg a szomszéd tehene is!
Ez a forint prütykölő topik, itt még a szar is ízlik ha ingyen adják, de azért a lószerszámnak is van vége![ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
válasz rgranc #35415 üzenetére
Ma már szinte minden magyarországi kereskedés változtatott a szabályzatán és az elállásnál a vevő fizeti a visszáru költségét. Nyáron vettem 5 pár spéci zoknit és vissza akartam küldeni de nekem kellett volna fizetni. Evvel etetik a vevőket, hogy X összeg után ingyen szállítás, de ha vissza küldöd fizess. Az Alza eMAG box nem számít ide mert ott napi ingázás van.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
veterán
válasz Donki Hóte #35404 üzenetére
Na, megvolt a bevásárlás Párkányban
1 kg banán 0,79, 2 L CocaCola 1,09, kommersz vodka/gin 0,5 L 4,99, Jagermeister 0,7 L 11, jó minőségű 7 éves rum 0,7 L 12, 0,5 L sör 0,39 valid árak, ezek még 425 ft-os euró áron is megérnék
Vettünk ezen felül még Tatrateát (42%-osat) 16 euróért, Longbow cidert 0,80-ért, HELL fél literes energiaitalt 0,69-ért.
Pár hsz-el korábban azt írtam, hogy nálunk 399 ft a fél literes HELL, nem érdemes mást venni. Hát, kint még olcsóbb a HELL, annak ellenére, hogy a kinti verzióból nem spórolják ki a taurint, amit nálunk azért hagynak ki, hogy megspórolják az adót
-
AssAssynn
őstag
Hali.
Lidl-ben fényfüzér van még, vagy lesz, nem tudjátok?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
fogselyem
aktív tag
Este megiszok egy Monstert, befekszem az agyba es alszok.
Nalam a kave ugy nez ki, hogy 3 evokanal instant kave, 3 evokanal cukor, 2 deci viz, 2 deci tej.
-
rgranc
aktív tag
Sziasztok, nem akarom a bestbuy-ban megkérdezni (úgyis jelentős az átfedés ), de van valakinek tapasztalata, hogyan lehet Szlovákiába a legolcsóbban csomagot küldeni? Talán a Packeta a legjobb, ha jól látom, kb. 4500 forinttól indul.
(Muziker webshopot ezentúl kerülni fogom emiatt, visszaküldeni saját költségre lehet csak elállás esetén. Ez teljesen legális részükről, nem kell vállalniuk jogilag a visszaküldés költségét, nem panaszkodhatok, én nem figyeltem ezt a vásárláskor, mert nem terveztem persze az elállást előre, de egy nagy bukás az elállás így. )
Ja és a LIDL appban a hónap végéig még van Packeta kedvezménykupon, de külföldi szállításra sajnos az sem érvényes.[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz fogselyem #35411 üzenetére
nekem se kell bele cukor, az íze miatt szeretem... az epres és barackos, ami van a lengyeneknél, kurvajóóóóóóóó
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Santi22
aktív tag
válasz fogselyem #35411 üzenetére
Ez nem koffeinmentes kávé.
Meg esetleg van aki az ízéért issza és nem azért, mert ettől várja a boostot?
Egyébként én ha megiszok egy ilyen zerot reggel jobban felkelek meg felfrissülve érzem magam. Koffein ugyanúgy van benne attól még, hogy zero, de ez nyilván placebo inkább, mint valódi boost. -
fogselyem
aktív tag
válasz Donki Hóte #35407 üzenetére
A klasszikus Hell nem ízlik, meg a többi meg savat csinál nekem.
-
Santi22
aktív tag
válasz Donki Hóte #35407 üzenetére
Még nálunk a Coop-ban is annyi, pedig közismerten drágább, mint a multik, de Hell-ben a jó árak vannak itt is.
Viszont a Monster mellett szól, hogy több Zero ízük is van, míg a Hell még nem csinálta meg fél literesben a zeroit.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
fogselyem
aktív tag
válasz Donki Hóte #35404 üzenetére
En az Allegrorol rendelem lengyelbol a Monstert, szallitasi koltseggel IS olcsobban jovok ki mintha itthon vennem a boltban, minusz az 50 forintos betetdij es a vacakolas, kerulgetes, az doboz tutujgatasa, hogy ne legyen serult.
-
veterán
Holnap megyek Szlovákiába vásárolni, majd beszámolok az árakról.
Amiket előre kinéztem: banán 1 kg 0,79, 2 lityis CocaCola 1,09, kommersz vodka/gin 0,5 lityi 4,99, Jagermeister 0,7 lityi 11, jó minőségű 7 éves rum 0,7 lityi 12, pecsenyekacsa 1 kg 2,2, Budvari sör 1 doboz 0,49 (de van egyszerűbb sör 0,39-ért is).
-
kiss.a
tag
válasz osztraksajt #35394 üzenetére
Fél órát nézelődtem a boltban, nagyjából képben vagyok az itthoni árakkal ezért ha az ember tudatosan vásárol itthon akkor nincs értelme átmenni 50 forinttal olcsóbb termékért mert előbb utóbb itthon is akcióba kerül... Nem is vettem semmit a boltban mert nem láttam értelmét, amikor tudom H itthon is ugyan annyiba kerül...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest