Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple notebookok
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Spórolós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Nesze neked 50Ft-os betétdíj
[link]
"Egy Reddit-poszt szerint egészen különös, 3,01 literes kiszerelésű üdítőitalt dobott piacra a Soma. Az űrmérték megválasztása aligha lehet véletlen, ugyanis az idén életbe lépő üvegvisszaváltási rendszer kizárólag azokra az italtermékekre vonatkozik, amelyek 0,1 és 3 liter között találhatók"( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Top cat
addikt
válasz FireFox1996 #34689 üzenetére
Nem is olyan túl régen, még a Lidlben is így volt.
-
fogselyem
aktív tag
Én a mosószerek adagolását szoktam nézni.
Ha azt látom, hogy a két pöttyös ruhához lágy víznél már decinyi (100 ml) gélt kell adagolni akkor az a mosószer felejtős.Az Alzában kapható mindenféle egzotikus mosógél vehető, lehet, hogy ott vannak gyöngyszemek.
Tomit szoktam használni, de annak is elszállt az ára.
Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
iatti
aktív tag
válasz fogselyem #34692 üzenetére
én úgy találtam ide, persil gélt dobott be a kereső nagyon olcsón. itt utánaolvastam, hogy az bizony gagyi lehet. na azóta olvasgatok-írogatok na persze 5x-en túl csak pillázok, amikor a 3-4 éves gyerek kezébe is okostelcsit nyomnak, foglald el magad, addig se kell anyádnak veled foglalkozni de már nagyon elkalandozok..
-
fogselyem
aktív tag
Aki nem használ semmilyen appot, kupont, vackot, de azért írkál a spórolós topikba, hogy "így, meg úgy az app" az szégyelje magát!
Az nem spórol hanem csak sopánkodik!Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Ringman
nagyúr
válasz FireFox1996 #34689 üzenetére
pont ezt mondom, felesleges szopatása a vásárlóknak a kupon, rebate, stb.
a lidl-ös ingyenkifli meg pont nem érdekel.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
FireFox1996
őstag
válasz Lackki #34674 üzenetére
Spar-ban külön is kell aktíválni a kupont, különben nem jár. Múltkor vettem 4 db Lindt csokit, polcon kivolt írva, hogy Spar appal, akkor 400 ft-tal olcsóbb dbja, de nagyon kis betűvel, hogy külön is kell aktíválni... Hát én nem aktíváltam, és már csak a fizetésekor vettem észre, hogy teljes árat számolt. Hát akkor pénztárosnak bocsi! Kell az az 1600 ft-os engedmény, úgyhogy hangos bemondón szólt az üzletvezetőnek, rendelés sztornó, appban aktíválni a kupont, és újra kellett beolvasni a csokikat 1600 ft-os engedményért
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
Juhaszatti
addikt
válasz Donki Hóte #34687 üzenetére
Pont a napokban dobott fel egy kérdőívet a Lidl appja, amiben a vásárlási szokásokról kérdez. Bele lehetett állítani érdeklődési köröket, érdekelnek-e a vegán stb speckó termékek, konkrétan milyen termékkörök érdekelnek, meg hasonló dolgokat.
-
veterán
A LIDL-nél valami teljesen random algoritmus választja ki, hogy milyen kuponokat ad
A Tesconál sokkal közvetlenebb az algorítmus, arra ad kupont, amit a közelmúltban többször is vásároltam. Ezzel szemben a LIDL sorra adja azokat a kuponokat, amiket az életben sem vettem és nagy valószínűséggel nem is fogok vásárolni
Miért jó ez így? Gondolják, hogy ha nincs szükségem kézkrémre, akkor a 25 % kedvezmény megadása után majd lesz
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
raziel01
veterán
11.21 csütörtöktől:
11.25 hétfőtől:
-
fogselyem
aktív tag
válasz Ringman #34673 üzenetére
Én öt forintért a tetüt is áthajtom a Széchenyi lánchídon.
Gumi huszast verek a fogaimhoz, mert a fogász drága.
A seggtörléskor a WC papír mind a két oldalát használom, mert kifizettem és nem pazarlok.
Szóval én örülök az ilyen appoknak.Houhi-Gassen (放屁合戦) harcos. Sziasztok! Sanyi meghalt puszi!!!
-
Ringman
nagyúr
válasz jack982 #34672 üzenetére
ez van mindenhol, magas árak, de regisztrálj, appok, kuponok, törzsvásárlói kártyák, 4-et fizet 7-et kap, csak1napolcsóbb, agybaj az egész, a vásárlói "élmény" meg megy a levesbe.
mégis kinek van ehhez türelme/energiája?
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
jack982
aktív tag
válasz freelancer68 #34671 üzenetére
erőltetik az appjukat, de mi a szarért...
-
senior tag
Nekem nem küldtek emailben semmilyen kódot.
Egyébként nem értem miért volt gond, azt is csak évente egyszer lehetett felhasználni ha jól tudom. Jó, lehet, hogy páran nem a beállított születésnapon használták fel, de akkor is csak 1x tudták használni egy adott évben.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
senior tag
válasz ggeleven #34433 üzenetére
Auchan SZULINAP5000 továbbra sem megy. Viszont volt még a születésnapos 3-ajándék kuponom, gondoltam beváltom. Kinéztem az alkalmazásban lévő listából, hogy mit vennék, viszem a pénztárhoz, nem vonja le a kedvezményt. Hívom a segítőt, telefonálgat, kiderült, hogy csendben megváltoztatták a terméklistát amiből választani lehet. Az Auchan és az Okauchan alkalmazásban is régi lista van, a weboldalon volt egy hely amit nagy nehezen megtalált a vevőszolgálatos, hogy meg tudja mondani, mégis miből választhatok.
Nekem úgy tűnik, hogy olcsóbb termékeket tettek bele, viszont több a felhozatal. Engem a bio cuccok érdekeltek volna, azok is mind kikerültek belőle. Berakom ide a régi és az új listát, hátha más is mostanában menne kiváltani.
Régi:
Új:
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
dvtkfan
senior tag
Kedves tagok!
Lassan fogyóban itthon a wc papír, így vennem kellene...
Tudtok valami legalább 3 rétegű, zewa vagy hasonló minőséget valahol jó árban?
Most nem volt zewa az emag bf-en, amin meg is lepődtem, pedig minden évben akkor szerzem be normális áron egy évre előre...most sajna nem, így ezért várok egy kis infót, hátha van valami best buy...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Digitalpimp
senior tag
válasz INGJOKE #34505 üzenetére
A két nap alatt kb. 2X 10-15 perc. Szerintem annyit megér, hogy ne csak műszart igyon az ember.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
iatti
aktív tag
válasz Skillet #34657 üzenetére
egy kicsit szakmázok. ha disznóhús, akkor hosszúkarajt vagy tarját vegyetek. elszeled, kikloffolod. attól puhább lesz a hús. én max fokhagyma port szoktam rászórni a húsra, na meg só. persze én olajban sütök. meg szerintem nem éri meg a vesződség a fagyasztással, sok macera. 5-10perc alatt megvan a panírozás, és frissen sütöd. az ok ha vésztartaléknak van a fagyóban cucc. na meg panírmorzsában nekem az aldis 1kg papírdobozos jön be. elég nagyszemü, meg nincs megégetve.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
Oké. Félreértettem. Azt hittem ha magának paníroz az ember, akkor van duplájában. Amúgy igazad van. Az a jó esetben is 40% panír (meg még ki tudja mi), eléggé húzós.
Ezekből a szutykokból elég volt. Néztem youtube videókat, ott nem sima panírt használnak. Pirospaprika, kurkuma illetve olaj kerül a panírba. Veszek húst, aztán kipróbáljuk.Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Gabonetta
aktív tag
válasz Stylewars_kp #34650 üzenetére
Az almalé valóban jó árban van, 349 Ft.
A narancslé off topik, de annyira kiverte a biztosítékot nálam.
-
wiggen123
senior tag
Nekem legutább a despar premium egészmogyorós ízlett. Nem egy csúcs, de árban ottvan. Főleg 20% kuponnal.
Sometimes you win, sometimes you learn.
-
PuffyDog
tag
BB topikból szaloncukor: [link]
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
Zeki
nagyúr
A lidlben vettem most szaloncukor lédigből kóstolóra pár szemet, mert csak 2900Ft/kg. Kókuszos: nem hajaz a bountyra, egyszer ehető - aztán vizet iszol Rumos-kakaós: nem hajaz a spotcsokira, egyszer ehetős - aztán vizet iszol Zselés: überfasza - nem kell víz ... Csokiból az Aldis alpesi tejcsoki 300 gr nálam a befutó. De ha nem tábla kell, akkor a lidl-ben most akciós 1799Ft/ zacskó azaz fél kiló sárga csomagos vegyes csoki csomag a nyertes, bounty meg twix és egyéb utánzatokkal, kicsik, külön csomagoltak. A fehér csoki meg nem csoki. A Merci is rálépett ezzel a rossz útra.
-
Zeki
nagyúr
A lidlben vettem most lédigből kóstolóra pár szemet, mert csak 2900Ft/kg.
Kókuszos: nem hajaz a bountyra, egyszer ehető - aztán vizet iszol
Rumos-kakaós: nem hajaz a spotcsokira, egyszer ehetős - aztán vizet iszol
Zselés: überfasza - nem kell víz...
Csokiból az Aldis alpesi tejcsoki 300 gr nálam a befutó.
De ha nem tábla kell, akkor a lidl-ben most akciós 1799Ft/ zacskó azaz fél kiló sárga csomagos vegyes csoki csomag a nyertes, bounty meg twix és egyéb utánzatokkal, kicsik, külön csomagoltak.A fehér csoki meg nem csoki.
A Merci is rálépett ezzel a rossz útra. -
Itsu
tag
Nekem pl ízlett,mondjuk osztrákoknál vettem és még felára se volt mint itthon.. és a fán is Linda golyók lesznek,mert Ausztriában volt egy hétvége mikor 6ezerbe került kilója,itthon meg a normálisabb szaloncukor is mennyibe is kerül? Imádom a piros vadászt de annyiért biztos nem veszem, remélem dec27én lesz olcsón.
-
cd930
aktív tag
Nem neked szólt, meg amúgy is ízlések és pofonok..
De akármennyire a spórolós topicban vagyunk, SZERINTEM a csoki legyen csokiból, ne tolják tele minden mással. Legyen minimum 50-60% kakaótartalma, de inkább jóval több, kis mennyiségben 90% fölötti kakaótartalmú csokikat is szeretek, amit meg nem enne egy Milka fogyasztó.
Hasonlóképpen nem vennék agyonhígított 10-25% gyümölcstartalmú gyümölcslevet, ami ivólénak vagy nektárnak minősül és ihatatlan. Százszor inkább a tiszta víz.
off vége, leszállok a csoki témáról
20+ éve a Prohardveren
-
bul07
nagyúr
Én családba körbekínáltam és senkinek nem ízlett a Lindt tejcsoki mogyoróval, ez [link]
De hogy én ez leírom hogy nekünk nem ízlett miért számítana ócsárolásnakÉn azokat nem értem akik fennhangon hirdetik hogy milyen finom és nem teszik hozzá hogy nekik finom, mert ugye mindenkinek más az ízlése
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Gabonetta
aktív tag
Mindig alacsony ár... Aha.
-
maroni
aktív tag
Nem, csak kb családilagg 12-15 kv fogy kb 6- kg !
A lengyelektől 3k kb a futár így 5k alatt marad kilója! Nagyon jó a csomagolása és a visszazárhatósága! Egyébként egy philip automata van a tavaszi alza 130k- ból és egy SilverCrest darállós presso gép! -
bul07
nagyúr
Nekem se ízlett, de törtem rajta a fejemet hogy mások miért istenítik
Talán önigazolás ha már drágán megveszikDe ugye ízlések és
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Beni2360
félisten
válasz Skillet #34630 üzenetére
Az AirFyerhez: kicsi olaj kell a tojásba, és kicsi piros paprika a morzsába. Morzsát jól rá tapicskolni és egyenként egymás mellett sütőpapíron fagyasztani.
Aztán mehet a vákuum csomagolás ha nem akarod, hogy a bunda elázzon a jegesedés által. De ez a topikjába való téma.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
mephi666
nagyúr
anyós csinált ilyet, hogy asszony unokahúgának panírozta tálcaszámra a karajt, majd fagyasztotta... kollégiumban meg süthette a rántott húst ő olajban sütötte, de szerintem tepsiben+sütőben, vagy airfryerben is ugyanígy elkészíthető... annyi, hogy tálcán érdemes fagyasztani egymás mellé rakva, majd miután rendesen megfagytak, lehet egymásra pakolni/zacskózni és nem fagynak egybe
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
Skillet
addikt
Ma megint valami szutyok hibernált bundás húst sikerült vegyek és meguntam. Csinálnék rendes húsból, panír, aztán mehet a hibernációs kamrába. Viszont air fryer-ben sütném. Van valakinek ilyesmivel tapasztalata? Milyen panírt érdemes csinálni? Kell bele olaj? Mintha valahol azt olvastam volna...
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
Beni2360
félisten
Az első rendelésem de már itt is írták, hogy rendszeresen vásárolnak lengyelből ugyan ezt a kávékat és friss a pörkölése. De többen is írják, hogy friss pörköléseket kaptak. Keress itt rá a Yankee szóra.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
warcat
veterán
Ettől még a termékeik finomak, amennyiben a BF hét alatt megint akciósak lesznek amazonon a csokigolyóik, azt veszek majd szaloncukor helyett mint tavaly, árban jobban megéri ha már a 8k/kg árkategóriában mozgunk.
És ahogy már mondtam, amcsi piacon rendkívül ócska dolgokat árulnak csokoládéként, csak igazodtak a versenytársakhoz
EA: It's in the crate!
-
andrisbandi
őstag
AMON - kupon kóddal
44% MyProtein kedvezmény
(Nomvember 17. 23:00-ig)A Youtube-os csóka segítségével. A videó alól indulva.
https://www.youtube.com/watch?v=6n_FlRcFago░░░▒▓ Specialized Turbo Levo ~700e ▶ https://bolha.testbike.hu/apro/-szep---specialized-turbo-levo-fsr-6fattie-m--508956
-
bul07
nagyúr
válasz Top cat #34618 üzenetére
Hát oké
Egy link bedobva hát.. hmmm
(Én ilyenekre rá se kattintok mert általában nem értelmes dolgot szoktak így berakni, amúgy vissza néztem a mai napot hátha volt linkelve de nem olvastam az írás címét )Nincs már itt minőségi cucc, csak melyik cég tudja magáról elhitetni ő azt gyárt
[ Szerkesztve ]
-
Beni2360
félisten
Na akkor egy kis spórolás. Fogyóban a kávé és itt ajánlották a Yankee kávékat. Ki is választottam 3 csomaggal és fizetésnél jött velem szembe egy 4000 Ft kupon. Nosza akkor ez már igazából spórolás. Második vásárlásom volt.
-
bul07
nagyúr
Nesze neked minőségi csoki
-
addikt
válasz richkan #34615 üzenetére
őszinte leszek, nem szoktam figyelni, hogy mennyi időközönként akcióznak mindenre
de szerintem mondjuk BlackFriday-re lehet, hogy lesz valami (ha még nem volt)
nyáron volt, hogy 2-3 hetente volt valamire akció, mi is szőnyeg miatt jártunk oda többször is, mire eldőlt mit veszünk[ Szerkesztve ]
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
richkan
csendes tag
XXXLutz-ban szokott lenni külön a szőnyegekre akció?
Kinéztünk egy 100k körüli szőnyeget, jobban esne 25-30% kedvezménnyel elvinni és nem olyan sürgős a vétele...
Köszi
-
mephi666
nagyúr
válasz Nikaré #34610 üzenetére
kétkomponensű: van egy fóliával zárt pohárban a tea és általában egy külön tégelyben több tucat ilyen szőlőszerű golyó, plusz hozzá vastag szívószál, amin átfér a golyó... a golyók hártyája enyhe nyomásra szétpukkan és valami ízes lötty van bennük... bele kell önteni a teába és onnan felszívogatni, vagy a tégelyéből... ki hogy szereti
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz st6969 #34608 üzenetére
pár hétig láttam: olaszoknál ittunk nyáron ilyet és azóta kerestem itthon, hátha valahol fixen van és nem 5eur-ba kerül ...webshopokban nem találtam, majd feltűnt a lidlis újságban pár hónapja... ezresért is szívtam kicsit a fogam, de pár darabot azért vettem
-
tisn
addikt
válasz sherlock82 #34604 üzenetére
ezert nem jarok pennybe (mindig hosszu sor es mindig lassu)
viszont most nyilt egy a kozelben, ami meg kong az uressegtol. oda lehet benezek neha -
mephi666
nagyúr
válasz Top cat #34605 üzenetére
heyho szőlőlét vettünk valahol alig 1 hónapja, hétvégén felbontottuk, öntöttünk belőle pohárba és szép penész-szigetek jelentek meg a tetején 2025 nyárig szólt elvileg a szavatossága... kiöntöttük, de utólag jutott eszembe, hogy fotózni kellett volna és elküldeni a gyártónak (pár hónapja lidliben bubble tea-t vettem fiunknak, amiből vagy 1000ft volt egy dobozzal... abban is penész úszott, szívószállal meg ilyen nyálkás taknyot halásztam belőle... fotóztam, reklamáltam, kaptunk érte 2000ft-ot digitális kuponban)
-
Top cat
addikt
válasz Stylewars_kp #34602 üzenetére
Nálunk meg hús jár beléjük extraként.
-
sherlock82
senior tag
Penny ma.
Próbáltam fizetni bankkártyával, 2 x próbálkozás után megkérdezte a pénztáros hogy van e nálam pénz mert nem jó a terminál, mondom persze van.
Kaptam egy kb fél méteres blokkot ahol az szerepel hogy tranzakció elutasítva.Eddigre már kígyózott a sor, mondták hogy nem lehet kártyával fizetni csak pénzzel, mert a pénztárgépet újra kell indítani.
A vevők nem voltak boldogok, soroltak át a másik kasszához.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
warcat
veterán
válasz Stylewars_kp #34602 üzenetére
Amcsiknak eleve hulladékot szolgál fel mindenki csokoládéként
EA: It's in the crate!
-
Stylewars_kp
őstag
A könyvet mindig ketten alkotják: az író, aki írta, s az olvasó, aki olvassa. Kosztolányi D.
-
raziel01
veterán
Tojás ára jól felment. 2340 Ft volt Lidlben most a 30 db M-es.
Kb 1 hónapja vettem akkor még vagy 6-700-al olcsóbb volt.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Android szakmai topik
- ZEN.com
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Eredeti játékok OFF topik