Hirdetés
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik a legerősebb Low Profile VGA kártya?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Egér probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Superman #6267 üzenetére
háát sok oka van
..engem zavar a bekapcsolt segítség, másfelől tudod milyen volt a PH!ETCC csapat...olyan nem lesz még egy
Rá kellett jöjjek, és amíg magamban belül azt keresem, addig csak zavarok másokat a szőrszálhasogatásaimmal...tudom.
Meg van a magam vaskalapos nézete a szimezésről, a pályaív tisztelete, a versenyzéshez való hozzáállás,,mittomén elég sokrétű.
Szal inkább csak beköszönök ide is oda is. De emlékezned kell, ez így volt régebben is, volt hogy Nascar ment pár futam erejéig az SG-s csapattal, volt hogy GTP, vagy LFS, vagy GPL...meg ki tudja még mi.
és persze a PH!-s futamok, ETCC-Megane-Porsche..stb.
Jelenleg csak hobbizom a szimekkel, NetKar...vagy bármi ami kihívás és élvezhető...tudod mindig mániám volt a vigyorgós vezetés.
Szal nem tudom elkötelezni magam egy bajnokságban, és akkor meg csak kárnak vagyok
Igazából iRacing-zni kellene, Alex-l Sanzik-kal, Ingy-vel,..veled...szal jó csapattal, de még nem vitt rá a lélek hogy befizessek -
törölt tag
válasz
Superman #6205 üzenetére
Sup. Tudod hogy elég régóta nyüstölöm már ezt a játékot, de komolyan mondom ma olyan élményben volt részem általa, amit már régen éreztem
hasonlóan meghatározó mint a GTP-s Man sziget mondjuk...és ráadásul te a környékről vagy...
holnap csinálok róla videót, valami szenzációs...meg még egy hangot kell felkevernem....és 'ssza meg hogy a replay-ben nincs navigátorhang, de sebaj felveszem real time, inkább megyek kicsit lassabban
na csak várjad, behalsz akkora... -
válasz
Superman #6186 üzenetére
Profi szinten lassít is. Valószínűnek tartom, hogy DTM-ben nem (sem) lesz valaki profi pár óra alatt.
Satan_Claus azért, mert az csak mod (mint a modok 100%-a, a mienk kivételes, mert azt csak mi használjuk és a hibák elkerülése miatt lett teljes játék). Tedd rá az rfactorra.
-
válasz
Superman #6142 üzenetére
jó, stabil autókról van szó
Naná, DTM-ben tele vannak szárnyakkal a kocsik. Olyan leszorítást produkál a hátsó nagy szárny maxon, hogy értelmesen kezelt gázpedál mellett el se lehet szállni vele.
szerintem nem kéne semmit használni csak a billentyűsöknek
Én nem használok semmit, csak a low ABS-t, mint mindig. Anélkül még nem bírok vezetni.
Ezen kívül mindenki saját belátására van bízva. Azért lehet olyan, hogy valaki el se fog tudni indulni segítségek nélkül.
-
-
-
válasz
Superman #5982 üzenetére
TC-ként nem igazán. A gázra azért figyelni kell, nem lehet padlózni mindenhol. Igazából elsősorban a hátsó kerekek fékezésével teszi stabilabbá az autót, amennyire a helyzet megengedi (na meg attól függően, hogy mennyire magasra van álítva).
Hátsókerekes kocsinál amúgy kb. semmi értelme nincs, nekem legalábbis nem sok segítséget jelentett amikor próbálkoztam. Ellenben RWD-nél a TC segít nagyon sokat.Tegnap mondjuk a bmw-vel is jókat csapattam ezek nélkül, más kérdés, hogy kétkörönként falhoz b@sztam.
-
válasz
Superman #5980 üzenetére
Segít. Gyakorlatilag abs-ként is működik, mert mellette nyugodtan ki lehet kapcsolni azt. De annál többet csinál, mert atombiztos féktávokat lehet venni vele minden körülmények között (pl. huplis pályán is).
Ugyanígy kanyarban is megfogja kicsit a kocsi seggét, ha menni akar kifelé. Ezt a belső oldali kerék fékez(get)ésével csinálja. -
válasz
Superman #5976 üzenetére
Persze hogy hosszabb. Én is kísérleteztem már a pözsóval abs nélkül, lényegében hoztam is Hungaroringen a legjobb időmet ugyanúgy, mint nélküle. Csak sokkal melósabb, meg én nem rég óta megyek stability nélkül, így egyelőre azt tanulgatom még valamennyire. Kis lépésekben haladok, de úgy érzem szép progresszíven.
-
Dragbajnok
tag
válasz
Superman #5959 üzenetére
Szerintem a TC az csak hosszabb távon segítség főleg 30,40 korös versenyeken amikor azért már az ember fárad a gumik kopnak és egyre nehezebb kontrol alatt tartani az autót.Ilyenkor könnyen becsúszik egy hiba.De egy körön aki már hozzászokott a hiányához nem nagyon számít szerintem.Sok esetben pedig jobban lehet kigyorsítani nélküle ahogy azt már Dani is kifejtette.
-
JJános
addikt
válasz
Superman #5959 üzenetére
A segítségeket mindenki saját magának kapcsolja ki, vagy be.
Ha megnézem Dragbajnokot, vagy akár Danit, Gergőt, és még sokan másokat is megnézhtek, de bömössel ott vannak a listák elején. Nem panaszként.
Mi meg kapaszkodunk bekapcsolt segítségekkel, és agyalunk melyik autót is vigyük harcba. No nem ellenük, hanem csak a középmezőny ellen.
Azért tegyük hozzá, hogy itt még sok az amatőr, bár van sok profi is.
És nekünk amatőröknek eléggé demoralizáló ellenük küzdeni.Amikor körönként 1-2-3 vagy még több másodpercet vernek ránk.
Nem bántásként, de az éremnek legalább két oldala van. Vagy több.
-
KaraDani
addikt
válasz
Superman #5959 üzenetére
Mért mennék rosszabbat tc nélkül mint tc-vel? Főleg ilyen mértékben. Gázpedálkezelés kérdése, nekem csak egy low abs van bekapcsolva a bömbivel és szerintem a monacói időm se lett olyan rossz tegnap
Dragbajnok se használ semmit se. A segítségek csak lassítanak általában.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotókon a Huawei Mate 80 hátoldala
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest