Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KaraDani
üzenetére
Ez a verzió nekem is tetszik. Aki meg nem indul csapatban, azt csak a privát illetve az összetett egyéni listán vezethetnénk, aztán kész. Nem muszáj végülis csapatban versenyezni mindenkinek. De kétségkívül élvezetesebb lenne.
Autóból azt gondolom, hogy jobb lenne, ha egyformák lennének csapaton belül, de az egyforma fizika miatt mondjuk - ha másképp nem megy - talán ezt is áthidalhatjuk. Kivéve talán az rwd+fwd vegyesvágottat.
Részemről a 2 vagy 3 főt támogatom, de ha nagyon ellenzitek, lehet csak kétfős is 1-1 csapat.
-
dugojancsi
tag
válasz
KaraDani
üzenetére
egy fős csapatok
Egy kis képzavar, de semmi baj, értettük
Erről az egyik kedvenc filmem, a Trópusi vihar jut eszembe: "Legyé egyszemélyes hadsereg!"
Szerintem meg ne bonyolítsuk túl a dolgokat, 2 fős csapatok legyenek, azzal én is egyetértek h aki egyedül marad, az meg induljon privátban és akkor nem kell kombinálni h most 3 főből melyik 2 kapjon pontot 
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL VOSTRO 3490 (Core i5--10210U / 16GB / 256GB / 14"FHD / HUN BILL/ Win11) 27% ÁFA
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Xiaomi 15T Pro 12/512gb - Makulátlan, Euronics számla, garancia, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro Max Spacegray 100% akkumulátorral!
- ÚJ 32GB DDR4 3200AA Laptop memória
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Erről az egyik kedvenc filmem, a Trópusi vihar jut eszembe: "Legyé egyszemélyes hadsereg!"