- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
dugojancsi #5428 üzenetére
Ted írta az egy fős csapatot, arra reagáltam
( a filmet nagyon szeretem
) A 3 főre azért lenne szükség szerintem, hogy ha akar mindenki biztosan tudjon csapatba rendeződni. Mert a 2-3 as variációval több a lehetőség, pl páratlan létszámnál is tud mindenki csapatban is lenni. De a fix 2 fővel sincs gondom, az tényleg a legegyszerűbb megoldás.
Neuro: egyetértek, lehetőleg legyenek egyformák az autók csapaton belül, úgyis csak kinézetre térnek el. Aztán ha nagyon nem sikeredik úgy összehozni, mert biztos van aki nagyon ragaszkodik egy autóhoz, akkor kivételek lehessenek persze.
Hihetelten, elméletileg befejezte a publishinget dailymotion, röpke 4 óra alatt kb.
Elméletileg lehet nézni a videot. De mindjárt felér Youtub-ra is, hátha megeszi az audio tracket az is épp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB NZXT H710I Be Quiet 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest